Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepojęte............

Czemu ludzie tak nienawidzą Kaczyńskiego, nie mogę tego zrozumieć

Polecane posty

Gość Shatyn 272
Shatyn,teraz piszesz pod nickiem -"nie jest ci głupio"? Jeszcze do tego na pomarańczowo ha ha ha

Gość nieoNN
Mam 25 lat,mnie problem leków jeszcze nie dotyczy.Mama pracuje jako farmaceuta i twierdzi że dnia na dzień jest z tym gorzej a to oznacza że coś złego się dzieje.Pod rządami tych ludzi. Skoro więc nie potrafią nic z tym zrobić należy ich zmienić a nie hołubić w imię wyimaginowanych urojeń że tylko oni się nadają.Nie nadają się.Jak w każdej dziedzinie,w każdej rywalizacji(a polityka jest swoistą rywalizacją) nie masz sukcesów,spieprzyłeś,zaprzepaściłeś -odchodzisz i dajesz miejsce innym.Cała filozofia.

Gość Do autora topiku-
Jak wszyscy przerejstrują firmy w angli to tam będzie może taniej a u nas zus padnie i wszyscy wyjdą na ulicę świętować A realnie powstanie wiele takich firm jak zus(zatem zmiana prawa) i będzie wybór dla nas.

Gość nie jest ci głupio
ZUS padnie i emeryci oraz renciści poumieraja z głodu. ale będzie fajnie!

Gość Do autora topiku-
Ja jak juz pisałam nie pracuję teraz bo dzieci ale wiecie co ? -Gdyby ludzie którzy byłi klientami mojej firmy nie zubożeli to moje dzieci byłby w prywatnych nawet żłobkach i przedszkolach a ja bym zapierniczała . Nie pracuje bo nie ma pracy.

Gość nie jest ci głupio
Skoro więc nie potrafią nic z tym zrobić należy ich zmienić a ci co po nich przyjdą spowodują manne z nieba. alebo prezenty od św.Mikołaja:D

Gość nie jest ci głupio
no oczywiście że jestem Shatyn i dlatego piszę "alebo". czyz to nie jasne?:D:D:D

Gość Do autora topiku-
zus padnie i ludzie poumierają? No to ładnie a co to biuro podróży? Ja nie wiem ale skoro padnie jako instytucja państwowa to chyba ma ją jakieś zabezpieczenia ich budynki są coś warte? Kiedyś muszą paść lub się nie wiem sprywatyzowac albo poprostu stanieć Prawo musi sie kiedyś zmienić My musiemy miec wybór No a ta anglia to jakis wybór jest

Gość nie jest ci głupio
poczytaj ile wydaje ZUS na utrzymanie emerytów i rencistów rocznie. to zobaczysz jakie to sa liczby

Gość nie jest ci głupio
trzeba zmieniac to powoli tak jak się to właśnie czyni

Gość Do autora topiku-
Tak czy siak spać mi się chce I z tytulem topiku tez się zgadzam Nie rozumiem równiez tego czego autor I fajnie byłoby gdyby Tusk nigdy się nie przytrafił polakom ale się przytrafił zrobił co zrobił i zastanawianie sie nad powyższym jest trochę jak płakanie nad rozlanym juz mlekiem. Teraz piszemy kolejne rozdziały zupełnie nowej książki i musimy ją skończyć-jak ona się skończ nie wiadomo a kiedy nowa się pojawi -ja sądzę że nieprędko jeśli w ogóle... Uczymy sie swoich nowych ról taki los wybrała rzekoma,,większość" -Nie mieli intuicji,ktoś ich przerobił czy tez podrobił ich podpisy -teraz to już nie jest istotne i nigdy nie będzie ŻYJE SIE DALEJ-ALE MOIM ZDANIEM POLACY POWINNI BARDZIEJ INTERESOWAC SIE POLITYKĄ I CZYNNIE UCZESTNICZYĆ W NIEJ CZĘŚCIEJ BO NIE UCZESTNICZĄ WCALE. DOBRANOC.

Gość nie jest ci głupio
to na pewno ci z Marsa podrobili. alebo ci z Wenusa :D

Gość nieoNN
I to jest właśnie polska choroba.Niechęć do zmian,strach,obłość. Nie wiem czy inni dadzą mannę z nieba ale wiem że ci nie dadzą już nic. Jako że jednak trzeba zrealizować hasło"by żyło się lepiej-wszystkim" PO go zmodyfikowało zamieniając niefortunne "wszystkim" na "wybranym" i teraz bilans się zgadza.Taka tam mała gra słów. Zupełnie jak w tańcu,można pomylić kroki a widz tego nie zauważy ,co najwyżej tylko wprawne oko jurora.Widzem jest ogłupiałe społeczeństwo , jurorem media.Jury najwyrazniej sprzyja tancerzowi wmawiając widzom że skręt w lewo czy w tył to zamierzony i przemyślany efekt . Dobranoc.

Gość scriptus
Widzę tu jednego pryszczatego, który jest agentem wpływu obcego mocarstwa, paru lemingów, co oprócz mowy nienawiści nie potrafią wydobyć z siebie ani jednego rzeczowego argumentu. Pośród paru myślących spodobała mi się jedna sensowna wypowiedź - Pana Prezesa Kaczyńskiego nienawidzą ci, którzy są uwikłani w korupcję, oraz ludzi "jedynie słusznego ustroju" lub uwikłani we współpracę z tymi ludźmi, beneficjentów korzyści z tej współpracy. Takich ludzi w Polsce którzy przez 45 lat i później się zdążyli ubrudzić komunizmem jest kilkadziesiąt procent, zatem strach przed zdemaskowaniem i ładunek nienawiści jest potężny. A Jarosława nienawidzą, bo pomimo, iż żył w tym samym PRL, pozostał względnie czysty, a obecnie demonstruje zasady i prawość. Ponadto nie mieści im się w głowach, jak taki niepozornej urody i postury, skromny, niemajętny człowiek mógł zostać mężem stanu, z klasą. Tylko myślą, jak go uszargać, obrazić, zdeklasować, jakoś ubrudzić i strącić z piedestału. Nie ma ludzi bez wad, Jarosław też je ma, może, gdyby ludzie zawistni je umieli dobrze określić, łatwiej by było go uszargać, ale przypisując mu swoje motywacje i wady są się okazuje są nieskuteczni.

Gość gość
Bawcie się Sami. Nienawidzę. Pisu kaczora i sydlo. Jebajcie się k**********. Nie wrócę już do polski . P*****l sie sam jareczki pedale szmato

Gość gość
aż kipie z nienawiści do kaczora

Gość gość
dobry temat sprzed 6 lat a wciąż aktualny :classic_cool: