Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepojęte............

Czemu ludzie tak nienawidzą Kaczyńskiego, nie mogę tego zrozumieć

Polecane posty

Gość wiele osób nienawidzi go
bo ma jedynie jego wypaczony obraz z TVN, TOK FM, GW oni nie mają innych informacji są ubodzy informacyjnie , dodatkowo wiele kobiet nieznosi go bo jest niski, te kobiety działają na zasadzie atrybucji - każdy psycholog zna to słowo, to takie zjawisko, że przystojnym przypisuje sie dobre cechy a nie przystojnych sie oskarża, bo kobiety mylą popęd seksualny swój z oceną osoby obcej

Ja jestem bezpartyjny , nigdy nie chodziłem na wybory ale jeśli już miałbym wybierać kto ma rządzić Polską to postawiłbym na Kaczyńskiego, za jego rządów bezrobocie było minimalne, ludzie nie narzekali tak jak teraz, podatki były niższe itp

Gość fhgfhgfjgh
zauważ kto najzajadlej krytykuje PIS: media Adama Szechtera i dziennikarze pokroju Kuźniara czy celebryci pokroju Wojewódzkiego wszyscy wywodzą się z rodzin PRL-owskich dygnitarzy, często żydowskich np. taki Wojewódzki, członek sztabu wyborczego Tuska publicznie mówi, że boi się polskiego patriotyzmu

Gość fhgfhgfjgh
a opinią publiczną manipulują przy pomocy socjotechnik tzn Kaczyński = ksenofobia, kompleksy, agresja, zacofanie Tusk = postępowość, młodość, miłość :D

Gość fhgfhgfjgh
tak naprawdę to ja też swego czasu dałem się na to złapać, czytając codziennie portal gazeta.pl dopiero jakimś cudem się wyrwałem z tej kroplówki manipulatorskich mediów ale większość ludzi nie wyrwie się nigdy

Tusk i jego rządy to najgorsze co mogło się przytrafić dla Polski od czasów Wałęsy.Nienawidzę tego komunisty i tego że zdradza nasz kraj po to żeby lizać dupę Putinowi.Kiedy parę lat temu doszli do władzy o mało co nie strzeliłem sobie w łeb.Kaczyński może i jest staroświecki ale on nigdy nie sprzedał by naszego kraju bo jest prawdziwym patriotą.

Gość Tusk sprzedał Polskę?
Na głowe Ci padło?

Gość Prawdziwy patriota
który popiera krzyż w sali Sejmu? :D

Gość patriota który liże
grube dupska sukienkowych? przecież to przedstawiciele obcego państwa działającego przeciwko Polsce i Polakom!

Tak sprzedał Polskę i dalej to robi, już nie wspominając o tym że robi wszystko aby nie dopuścić komisji śledczej w sprawie Amber Gold :D Koleś rucha obywateli na każdym kroku, robi z was wszystkich ścierwo i tanią siłę roboczą ale wszyscy i tak będziecie kochać Pana Premiera :D

Gość 32131231231
ja ci chyba odpowiem dlaczego: problemem Pisu było to, że oni nigdy nie dbali specjalnie o wizerunek w mediach, poza tym obcięli tv mase kasy- jak rządzili był ten czas kiedy nie było dosłownie nic w tv, do tego Kaczyński miał kilka niefortunnych wypowiedzi, no i jest nieco dziwaczny, ale dla mnie PIS jest o niebo lepszy niz PO, bo to partia ludzi z jakimiś wartosciami, a lepiej takim ludziom powierzac pieniądze

Gość opowiedz o sprzedaży Polski
co do AG to słusznie bo z przekrętu jakiegoś facecika pisiory chcą zrobić sprawe polityczną bo nie maja jak się do Tuska prtzyczepić

Gość no fakt. pis to partia
z wartosciami. głównie w kłamstwach

Tutaj nie chodzi o to że PIS chce przez sprawę z Amber Gold chce przeprowadzić kontratak na PO tylko o to aby udowodnić jakim nieudacznikiem jest facet któremu paręnaście milionów Polaków uwierzyło a teraz są ruchani na lewo i prawo, narzekają jak drogo i jak źle, narzekają na prawo.

Gość w czym jest nieudacznikiem?
co takiego zrobił że go tak nazywasz? porównywac deficyt z czasów hossy i bessy? :D:D:D

Ja nie popieram ani PISu ani PO , jestem bezpartyjny ale wolałbym powierzyć swój los Kaczyńskiemu a przez paręnaście milionów ludzi jestem skazany na życie w kraju gdzie rządzi banda złodziei i zdrajców.

Gość co ukradli i w jaki
sposób zdradzili?

Gość kokunia
jak Wam nic nie pasuje, t po co na nich głosujecie? Oprócz PISu i PO są też inne partie...

Gość nie jest ci głupio
że zadaje ci pytania na temat tego co sam napisałeś i nie potrafisz na nie odpowiedzieć?

Nie nie jest mi głupio bo nie mam obowiązku żadnego obowiązku Tobie odpowiadać.Ale skoro już to odpowiem, okradli mnie, Twoich rodziców i okradają nas każdego dnia, podatki, zusy srusy, pieniądze które ludzie w pocie czoła zarabiają idą po to żeby oni mieli dobrze a których na emeryturze ( jeśli dożyje )nie zobaczą.

Gość 32131231231
ja nie mówię, że kocham Kaczyńskiego, ale żenuje mnie totalna głupota naszego narodu, wyśmiewanie że niski, jak wygląda jak mówi. Lydzie zresztą popierają łapownictwo, nepotyzm i złodziejstwo, a wymagaja żeby było lepiej. nie wiem jakim cudem

Gość Do autora topiku-
Mam w rodzinie urzeników-niemal wyłącznie urzędników Jak ich zapytasz czy są zadowoleni z Tuska-Dawniej mówili że tak teraz tłumaczą sie że jest lepszy niż ktoś inny a już z pewnością niż Kaczyński. Wiadomo Tusk dał urzędasom pracę Oni maja lightową pracę i pewną płacę za tą pracę a on ma władzę Wcześniej Ci urzędnicy pracy nie mieli podczas gdy ty i ja wiedli dostatnie życie pracując uczciwie we własnych firmach. Teraz oni robią coś czego ani ja ani ty nie potrzebujesz i biora kasę co miesiąc którą ty i ja płacimy w podatkach. To tak w prostym skrócie wygląda elektorat platformy obywatelskiej rozumiesz?

Gość fhgfhgfjgh
"zwroty" nieruchomości "spadkobiercom" z odszkodowaniami to jedna wielka granda ludzie którzy od paru pokoleń nie mają nic wspólnego z Polską przyjeżdżają tu jak do jakieś kolonii po pieniądze zupełna niesprawiedliwość bo koszty wojny i odbudowy ponosił cały naród a wybrańcy - najczęściej nie Polacy - dostają od sądów odszkodowania kosztem podatników jak rząd który do tego dopuszcza może mówić że dba o interesy Polaków?

Gość 09876
Dziś widziałam w TVP zajawkę.Facet o nazwisku Luft(pierwszy lizodup premiera Tuska)mamrotał coś o abonamencie telewizyjnym jako o powinności każdego Polaka.Poczułam się jak jak widz taniej komedii bo kto jeśli nie idol owego pana nazwał abonament narzuconą daniną i wezwał do jej zaprzestania?Więc jak to jest?Czy ci ludzie w ogóle mają jakiś honor? Jakie moralne prawo ma ów człowiek do zarzucania ludziom ich lekceważącego stosunku do tej opłaty. To premier własnymi rękami poddusił media a teraz jego łysy klakier bredzi od rzeczy .Gdy się czowiek napatrzy na te zakłamane facjaty rośnie w nim bunt.Bunt i pogarda .

Gość nie jest ci głupio
nie masz obowiązku ale skorto coś piszesz tzn że chcesz dyskutowac a dyskusja polega m.in. na pytaniach. takie zusy-srusy, podatki itp płaci si w kazdym kraju

Gość murwa egoj kać
Kaczyński jest nienormalny w swej fanatycznej nienawiści, żądza władzy doprowadziła do kompromitującej koalicji z partią przestępców, popiera tzw. "ojca" dyrektora- de facto naciągacza, dla którego celem jest tworzenie potęgi finansowo-politycznej i siły politycznej w mojej Ojczyźnie. Samo to wystarczyłoby, aby nie cierpieć Kaczyńskiego, lecz jeśli pomyśleć,że ministrem SZ mogłaby znów zostać ta idiotka, zaś wpływy polityczne uzyskałby niejaki pan Macierewicz, skończony psychopata... Dziękuję, wybieram PO, przy wszystkich zastrzeżeniach...

Na głowę upadłeś ? A wiesz że np w takiej Dani jak młody człowiek założy firmę to nie płaci ZUSU ? tylko płaci podatek ale to dopiero jak firma zacznie zarabiać, jeśli zarabia mało ale utrzymuje firmę to nie musi płacić żadnych Zusów a u nas w kraju jak jest ? Masz firmę, zarobisz 500zł to oddajesz na sam ZUS a pieniądze na życie ? ale to tylko przez dwa lata bo po dwóch latach płacisz każdego miesiąca 1000zł ZUS.A wiesz że w Anglii płacisz składkę emerytalną w wysokości w przeliczeniu na polską walutę 150zł ? a w wieku 67 lat po przejściu na emeryturę dostajesz 2.100zł ? U nas w kraju tego nie ma, u nas jest bieda i wyzysk, biedni pracują , bogaci żyją.

Gość nie jest ci głupio
Przecież za rządów "kaczora" było o niebo lepiej niż teraz, niższe podatki, ceny, wiek emerytalny OK; Bardzo ładnie to napisał tylko bez sensu i bez znajomości realiów czyli głupio.