Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiezoupieczonykierowca

gasnie mi silnik diesla....

Polecane posty

Gość abraa cada
Ja jeżdżę dieslem więc nie teoretyzuje, jak niektórzy :P Uważam, że dajesz za mało gazu. Pewnie jeździłaś wcześniej małym benzyniakiem, a teraz masz większy silnik i potrzebuje większego kopa :) Może nawet nie tyle o diesla tu chodzi, ile o pojemność silnika

Gość swiezoupieczonykierowca
jezdzilam juz wiekszym autem mojego ojca zaraz po zrobieniu prawka i ani razu mi nie zgasl, gazu wlasnie ze daje jak mysle nie za malo, z wyczuciem, chyba naprawde za szybko wysprzeglam szoda ze moj chlop zrobil z tego taka afere bo tylko mnie dodatkowo okropnie zestresowal moze jutro pojezdze sama a jak nie to wezme z soba kolezanke i tyle, i wiem ze wsiade i pojade... takich hockow to ja nawet na egzaminie nie przezywalam

Gość daza123
Witam. Mam pytanie odnośnie ruszania dieslem a mianowicie mam taki problem że niedawno zdałem prawo jazdy i jeździłem autem na benzynę, teraz się przesiadłem na Skode Octavia 1.9 TDI, z 99 roku, przy ruszaniu auto się telepie i czasami mi gaśnie, dlaczego tak się dzieje ? za szybko sprzęgło czy co, proszę o sensowne odpowiedzi ;)

Gość barnej
- tato, czy ten samochód jest zepsuty? - nie synku - to diesel :)

Gość gość
albo Twój facet jest przewrażliwiony albo po prostu macie zepsuty silnik. WYbierz się dla pewności do jakiegoś serwisu i sprawdź czy aby na pewno jest wszystko ok. Moge poradzić CI wizytę w www.bthfast.pl/

Gość gość
Hmm udaj się do jakiegoś serwisu i powiedzą Ci czemu tak się dzieje, ja niedawno miałam problemy z turbosprężarką i byłam w serwisie http://www.turbo-sprezarki.com.pl/ pod Wrocławiem więc jeśli to problem z turbo to jedź właśnie tam.

Gość gość
Jedź może do jakiegoś serwisu i na pewno Ci to naprawią. Wątpie czy na tym forum ktoś Ci fachowo odpowie. Jeśli jesteś z Pruszkowa mogę polecić Ci www.faben.pl .

Gość gość
Może masz problem z turbosprężarką, mogę Ci polecić serwis z Warszawy www.turbosprezarkiserwis.pl, są profesjonalni, nie zdzierają z klienta i szybko uporają się z problemem

Gość gość
Może idz z nimi do http://jurgal.com.pl/ ? Moze poradza sobie z tym? U nas regeneracja przebiegla bardzo dobrze

Gość gość
Przyczyn może być wiele więc najlepiej będzie jak pojedziesz do serwisu. Jeśli jesteś ze Szczecina mogę polecić Ci www.slavauto.pl. Bdb fachowcy znający się na swoim fachu jak mało kto.

Gość gość
Jeśli jesteś z Rybnika lub okolic możesz jechać do serwisu www.sanecznik.eu. Zajmują się też tego typu naprawami. Ja gdy mam problem ze swoją pandą jeżdżę właśnie tam. Wykonują rzetelne i terminowe naprawy w dobrych cenach.

Gość gość
Zerknij może na któryś z poradników na http://mojeauto.pl/ Powinno tam coś o tym być

Gość gość
Też miałam problem z silnikiem w moim samochodzie. Mój mąż zabrał go do www.dispol24.pl i go tam naprawili. Znają się na silnikach diesla i wiedzą co z nimi robić. Polecam wszystkim, którzy mają problemy ze swoimi dieslami.