Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Subtly_6

Czy są tu jeszcze jacyś normalni ludzie?

Polecane posty

Gość o to to ...
Zycie bywa bolesne...taki jego sens i urok. Proponuje udanie się do łóżka.

Gość eManacja najcudowniejszości
Owszem bywa. Może dla Ciebie też będzie troche w związku z poruszoną sprawą... Gwarantuje, że ten niewielki wysiłek i minimalny wkład zaufania się opłaci. Bez żadnych pretensji do niczego. Tylko po to aby wreszcie zapomnieć o tym paerl harbor. Czas najwyższy bo wygrałem wojne. ehh Dobranoc.

Jeżeli chodzi o mnie to mam bardzo nie równo pod sufitem, lecz staram się z tym walczyć. Nie obrażam itd. Moim zdaniem to nikt nie jest normalny. Każdy ma mniej lub więcej coś z łokciem :D

macie ciekawe zapatrywania na to forum. 90% z Was uważa, że 90% jest nienormalna..To chyba jakaś zbiorowa fala samokrytyki czy jak? :D:D :P

ide Zajarać...CZUBKI :classic_cool:

Piszę ogólnie o ludzkości że niema normalnych ludzi :D każdy ma mniej, lub więcej poryte w bani. Te forum to od komedii po horror. Czasami nawet mnie tu ludzie przerażają swoimi literkami.

no bo literki a raczej ich praprzodkinie właśnie po to powstały aby przerażać;)

Gość eManacja niemoralności
Zrobimy to w kaftanikach bezpieczeństwa malutka ;) :) :P

Gość eManacja straszliwości
""jak dozyjemy..." hehe Chyba jednak ktoś inny tu zagląda w przyszłość :P

Gość nieoNN
Co poradzić że głupota ma największą siłę przebicia ?Nic tak nie napędza forum jak genitalia okręcone wokół słynnego już słoja czy plwociny szowinistów nienawidzących kobiet i ich damskich klakierów.Mnie dziwi i niepokoi bardziej to że bywają tematy w których faceci uprzedmiotawiają kobiety przy wtórującym im chórze tychże.Dajmy na ten przykład sprawę prostytucji:pan pisze że prostytka to w sumie bardziej wartościowa istota niż pani domuTa druga bowiem zajęta jest praniem,sprzątaniem,zakupami ,pracą i o zgrozo nie ma czasu na całonocne miłosne maratony.A dziwka zawsze jest gotowa!Skandal!W tym jej przewaga,niemalże moralna.I co?Zamiast konstruktywnych wypowiedzi próbujących objaśnić że nie da się tego jednoznacznie porównać głupie babony przyłączają się do chóru. Ogniste tango czy zmysłowa samba i taniec na rurze w go-go.wy To taniec i to taniec.Ale czy można postawić znak równości ?Nie,w to pierwsze trzeba włożyć niesamowicie dużo wysiłku,drugie to droga na skróty Albo sprawa osławionego juz tematu kształtu naszych cipek.Kobiety zaczynają knuć na siebie -wyzywają się."Moja lepsza.Nie,moja .Ja mam bułeczkę,jest taka piękna ,różowiutka,nieużywana.Co ty gadsz ?Buła?A fuj!?Dobra dla pedofili !"Itd,itp W tle słychać chichot rozbawionych panów. To niby kobiece forum ale moje spostrzeżenie jest takie:nie ma tu prawie żadnej kobiecej solidarności.Lepiej się nie przyznawać np do sukcesów czy pasji bo gotowe jesteśmy się nawzajem pozjadać.

Gość eManacja Bólu rąk
:P Faktycznie. Teoretycznie powinienem nie żyć. Odpadłem w połowie najtrudniejszej trasy. Na drabikach. Zeby nie zabezpieczenia to bym pierdoknął z 20m:classic_cool: Skąd kurwa mać wiedziałaś? Ide spać

Gość do nieoNN...
a po co tu wchodzisz? wiadomo, że to forum dla plebsu i niedorozwiniętych.

Gość eManacja Bólu rąk
znaczy skończyłem ją tylko, że raz po prostu spadłem:) :P

Gość eManacja Bólu rąk
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że byłem w klapkach. jednego zresztą zgubiłem:P

Gość gość
Grzesiek Ogorzałek z Mielca rozciągał sobie oddbyt butelką po winie w poprzednim tygodniu i rozwalił sobie anus ale nie porozrywał go sobie na szczescie