Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue ivy

Mam 16 lat i...

Polecane posty

Gość blue ivy

jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. Nigdy się nie całowałam itp... A wy kiedy po raz pierwszy mieliście swoją sympatię i na jak długo? Jaki jest pierwszy pocałunek? Uuu to jeszcze wszystko przede mną...

Gość to dlatego żee
to dlatego ze palisz papierosy.

Gość blue ivy
Anna haha :)) i nie pale...

pierwszy raz oczywiscie juz pelnoletnia bo z byle kim się tego nie robi. Przynajmniej kiedys tak było. A pocałunek w przedszkolu :D :P

Gość blue ivy
ja się w ogóle pierwszego razu boję, że zajdę w ciąże bo mam koleżanke która niedawno urodziła... jest w moim wieku

Gość blue ivy
a o kim myślałeś/łaś

Gość trrorrololo
ja mam 18 prawie i też nie amm chloapak ani sie nie calowalam i wiele moich koleżanek też...:P Jestem bardzo ładna i żaden sie nigdy nie odważył zagadać do mnie tylko robili maslane oczy,patrzyli sie,łazili za mną po lekcjach a ja jakoś nie specjalnie chcialam robic pierwszy krok,gdyż często mi sie nie podobali :P Wolę poczekać dłuzej i znależć fajnego a nie "fajnego" chłopaka,ciekawego takiego którego pokocham i wtedy będę z nim robić wszystko nie tylko cąłować...nie wyobrażam sobie pchać języka do buzi jakiemuś przymułowi błee

Gość blue ivy
trrorrololo masz rację, a poza tym rozśmieszają mnie takie gimnazjalne 'pary'

Gość annjeea
Trololo a kto to jest przymul

gimnazjalne pary moze i rozsmieszają, ale czlowiek musi na takim etapie zycia poznawac juz co to milosc, co to zauroczenie, by nie byc emocjonalnym kaleka gdy dorosnie. Nie ma się co spieszyć, bo jak będziecie kiedys naprawde zakochane, to bedziecie zalowaly ze to nie bylo wlasnie z nim :/

Gość blue ivy
spoko haha no nie wiem podoba mi się taki jeden typ którego poznałam na wakacjach, jest o rok młodszy, ale mieszka na końcu kraju. Gadamy tylko przez GG :/ A szkoda, bo naprawdę spoko się wydaje, ale ja się tak ogólnie obawiam, że jeśli będę miała chłopaka to będzie wymagał ode mnie no wiecie sex-su a ja jeszcze nie jestem na to gotowa...

Gość jdwrfjg
dziewczyno "wymagał seksu" kurwa to ty musisz chciec a nie on

Gość blue ivy
spoko i tak zachowam dziewictwo do 21 rż jak nie dłużej ...

Gość kicikicijajadzadza
jestem w twoim wieku i.... jestem z moim chłopakiem już pond 14 miesięcy, z nim straciłam dziewcitwo (o ja zła....). A pierwszy raz się całowałam jak miałam 14 lat więc źle nie jest ;P

Gość całowanie a całowanie
miałam 18-19 lat jak miałam pierwszego chłopaka ja wiem, 15,16 lat gotowe na wszystko, dorosłe już itd ale z biegiem czasu widzi się kiedy REALNIE jest się dojrzałym do czegoś i może czerpać maksimum satysfakcji

Gość dsadsaa343333
Taa juz to widze jak z dziewictwem czekasz do 21 roku zycia albo dluzej. Wy male kurwy zawsze tak mowicie a nagle pojawia sie jeden koles (zawsze nalega) i nagle w ciagu 3-6 miesiecy juz po błonie. Nikt z toba nie wytrzyma zeby tak dlugo czekac, chyba ze jakis frajer

Gość całowanie a całowanie
up., a Tobie co? z jednej strony nazywasz kobiety kurwami które idą do łożka po 3 miechach znajomości a z drugiej strony jakby facet czekał dłużej to frajer

Gość blue ivy
Lubię lizać aunus koleżance gdy chłopaki z klasy posuwają mnie w pupcie :)

Gość spytać o zdanie Jezusa
jak masz 16 lat, to śmierdzisz mlekiem, więc spadaj , srałko.

Gość blue ivy
nie podszywac ,sie i nie smierdze mlekiem bo petting mam za sobą

Gość nie przejmuj się
ja miałam 14/15 lat gdy poznałam swojego chłopaka, rok później byliśmy razem i tak tkwimy w tym już 4 lata z hakiem. Z każdym dnie jest coraz lepiej.

Na wszystko przyjdzie czas. Jeśli nie masz fajnego chłopaka, to nie masz się z kim całować. Od całowania do pierwszego seksu, też warto sprawdzić chłopaka. Jeśli chodzi o ciążę - to idziesz do ginekologa i on doradzi Ci jaki masz wybór antykoncepcji, która jakie ma zalety, jakie wady i tyle. Zabezpieczysz się i już. Nie licz na chłopaka w zakresie antykoncepcji, bo przy pierwszym razie stres może zburzyć koncentrację.

Gość blue ivy
gówno mnie te wasze podszywy obchodzą szczerze mówiąc, jesteście zazdrośni ze mam takie warunki a nie inne i nie jestem zadna kurwa bla bla bla nara frajerzy