Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana postawą

Jak on mógł nie zareagować??

Polecane posty

Nic, rozumiecie, nic nie zrobił mój chłopak podczas gdy jakiś obcy facet na dyskotece klepnął mnie w tyłek!!! :( Szliśmy razem, tamten gość klepnął mnie po dupie a mój facet widział to i nic nie zrobił tylko się głupio uśmiechnął w moją stronę!!! Powinien chyba dojebać tamtemu co nie?? Bardzo się nim rozczarowałam :(

Gość Imprezaeveryday
twój face to pizda, bał się po prostu

Gość dsadsaa232323
Właśnie wyszło na jaw że twój facet(?) to pizda, ten co cię klepnął musiał być silniejszy już z samego widoku i twój bał się widocznie zareagować bo by dostał w morde

Gość fefre
może twojemu facetowi nie zależy na tobie?dziwne zachowanie:/

Gość dsadsaa232323
dlatego zastanów się, czy wolałabyś zbierać jego zęby z chodnika czy po prostu udawac ze nic się nie stało?

Ale to co ja mam zrobić? Mój facet nie umie się bić, jest dość szczupły, nigdy nikogo sam nie zaczepia i jak go zaczepiają to nie reaguje na to :(

Gość o to to ...
a ty co zrobiłas? Trzeba było sie odwrócić i dać gościowi po gebie a nie czekać na obrońcę- księcia z bajki.

Gość fefre
No tak ,bo teraz to kobieta musi się bronić przed napaleńcem,faceci są za słabi żeby obronic i to już wielki wyczyn,,książe z bajki''wręcz

Ale to on jest mężczyzną!!! Chyba on powinien umieć tamtemu dowalić co nie?? Ja bym gościowi nie dała rady.

Gość dsadsaa232323
to po co sobie takiego spokojnego laczka wybrałaś? Jezeli teraz okazuje sie ze szukasz rycerza w ślniącej zbroi to takiego szukaj. Mówie ci są 2 opcje: - olać i zapomnieć o sprawie - za każdym razem zbierać zęby twojego chłopca z ziemi, widownia wokół ciebie, pełno krwi.

Gość dsadsaa232323
oczywiscie ty tez mogłaś dać mu z liścia albo jebnąć tekst "zboczona świnia". Koles by nic ci nie zrobil a jesli nawet to okazalby sie meska szmata i jakbym taką sytuacje zobaczył to bym mu napierdolił

Gość o to to ...
a jak byłas ubrana?

A skąd wiesz że tamtemu gościowi dałbyś rade?? Mój chłopak taki jest, on się po prostu nie umie bić, jest taki bezbronny, niewinny, kruchy...

A co ma do rzeczy jak byłam ubrana?? Moge sie ubierać jak chce byłam seksownie ubrana

jak jest taki kruchy to po co z nim chodzisz w miejsca w którym się zdarzają takie rzeczy :o nie przeszkadzało Ci w nim to jak się poznaliście to czemu się teraz żalisz?

Gość dsadsaa232323
bicie sie to nie siłowanie na ręke, nie trzeba byc silnym by pokonac przeciwnika, trzeba tylko wiedziec kiedy i gdzie uderzyc. Wystarczyłby zwykły kop w jaja lub szybki mocny liśc i koleś widziałby mroczki przed oczami - stąd wiem ze dałbym mu radę

Gość sdsfdef
skoro wolisz obijmorde to znajdz innego faceta. Twoj dorbze zrobil ze odszedl bez bojki. Co by to zmienilo? moze by i w szpitalu wyladowal ale tobie nic nie doda....ale co wy glupie siksy rozmiecie, wam tylko jebanie i napierdalanie w glowie

Przeszkadzało mi ale co miałam robić jak sie w nim zakochałam bo on jest taki mily fajny wesoły i w ogole tylko to ze bic sie nie umie to troche niedobrze :( A chodze na dyskoteki bo lubie tam chodzić :P

Gość dsadsaa232323
poza tym trenowałem kilka lat sztuki walki więc to tylko podstawowa i uniwersalna reakcja z całej gamy możliwości. Co do ubioru jak ubrałas sie jak szmata to sie nie dziw ze cie klepia jak szmate.

Gość jeden-cztery
bez obrazy, ale to lamus jakis, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ze jakis obcy typ klepie moja kobiete po tylku choc ona sama by zareagowala heh

Gość sdsfdef
a po co ma sie bic idiotko? na ringu bedzie wystepowal?

Gość o to to ...
wyglądałas jak dziwka to cię klepnął w tyłek...taki dowód uznania to był.

Gość fefre
Ale dziwi mnie to że jeszcze się uśmiechnął,to nie jest normalne:/nie musiał się bić ale on się z tego cieszył z tego co piszesz:/

Gość dsadsaa232323
uśmiechął się bo to był dowód uznania, że ten co klepnął był zazdrosny.

Gość fefre
taaa jasne

Gość jeden-cztery
uśmiechnął się bo się zestresował, są silne samce i słabi, nie mi oceniać ale jakby to mnie dotyczyło to zatlukł bym typa, nikt oprócz mnie nie bedzie dotykac mojej kobiety i traktować jak zdzirę, co najwyżej by mnie połamał

Ale dlaczego nazywacie mnie szmatą? :( Bo sie seksownie ubieram? Ale jak myślicie to dobrze czy źle że nie zareagował??

Gość jeden-cztery
źle

Gość U u małe stupki
A jak wyglądał tamten facet, mocno przypakowany?

Gość o to to ...
a chciałabyś go odwiedzać w szpitalu na chirurgii? Co sie głupio pytasz, zmień styl ubierania albo chłopaka jak ci nie pasuje. Weż sobie mięśniaka i nikt mu nie podskoczy.