Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia........11111

Co was wkurza na facebooku?

Polecane posty

Gość andzia........11111

Bo mnie prywatne wyznania na forum publicznym.Znajoma ma brata w więzieniu,to pisze na swojej tablicy ,,kocham cię,czekam na ciebie''. Na cholerę to? Albo denerwuje mnie,że jak ktoś się z kimś zwiąże albo rozstanie to dosłownie w ten sam dzień zmienia swój status,żeby każdy się jak najszybciej dowiedział.

Gość mmananifestoo
Mnie wkurwia jak wklejają fotki dziewczyny, na pół nagie, wyuzdane pozy a pod nimi komentarze znajomych "seks" ruchałabym, mrrr, fap fap, moje kochanie, dupaka, brałabym itp itd po prostu kurwa nie mogę tego znieść, obłuda, brak kultury, 21 wiek, lustrzanki za pieniądze rodziców, wszystkie pizdeczki myślą że są modelkami a drugie że super fotografami a w rzeczywistości są brzydkie, maja krzywe nogi, śmieszne twarze i wcale nie wyglądają tak cudownie jak na tych wszystkich fotkach które wrzucają, dziękuję Amen.

Gość wyczesany pajac
również nie posiadam :D wolę kafe :D

Gość summer_fun
Cały facebook mnie wkurza :P

Gość no właśnie, hmm
1.panny dające fotki, prawie nagie 2. ludzie dodający sobie zdjęcia, wszystkie takie same, tylko w innej strony, inne ujęcie, ileż kur... można 3.z tymi statusami, zrywaniem, jak ktoś wyżej napisał 4. ciągłe dodawanie zdjęc, jaka jestem piękna cudowna, a ja jakie mam mięśnie 5. te opisy ciągłe- teraz jestem w toalecie, właśnie wróciłam od chłopaka, kocham cię-dodawanie co dzien do zdjęcia faceta, ciągłe słodzenie nawzajem sobie pod fotami-pannienek- facetom 6. ciągłe opisy, co moje dziecko dziś zjadło, czego nie zjadło, czy zrobiło dziś kupe, ile ważył pampers.....

kafe jest o wiele mniej zakłamana wyobrażacie sobie: whedif polubiła Twój profil na facebooku whedif zmieniła swój status whedif ma nowych znajomych, może Ty tez ich znasz? brrrrrr co to za pedalski wymysł XD