Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeżynka6079

Witam:) Rozczarowana jestem tym krajem coraz bardziej:/

Polecane posty

Przeciez nie napisalam ze jest sama od 3 lat! czytaj ze zrozumieniem:) Napisalam ze kobieta ktora ma 33 lata, a ze klawiatura mi sie blokuje, to wyszło 3 lata, ale jakbys czytala ze zrozumieniem, to w poscie ponizej sie poprawiłam. :)

Gość No szok
Dalej masz zdjęcie w stopce? Może poinformujemy Twego synka co lubi jego mamuśka w łóżku? Skąd wiesz, że nie jestem Twoją sąsiadką? Jak trzeba do Ciebie mówić, żebyś zaczęła się szanować i chronić swoje dziecko?

szok,jak można kogoś tak upodlić? jesteście prości i tak prymitywni,że mała głowa. a sami pisza na pomarańczowo. zamiast zająć sie tematem to wyszukują i odgrzebują to co pisalam.

Gość kersija
ale ty autorko jestes debilka , piszesz na erotycznym że wkładasz facetowi język w dzirkę którą tryska spermą a potem pod swoim czarnym nikiem pokazujesz swoje 12 letnie dziecko jesteś pierdoInieta jak jesteś wyposzczona i chcesz obciągać to chociaż nie pokazuj wizerunku swojego dzieciaka wiadomo jak lubisz dogadzać facetowi to nie patrzysz jaki jest tylko chcesz przyjemności a później pretensje do państwa że kasy nie dają

Gość No szok
Nie robię tego z podłości, guzik mnie obchodzisz, twoje dziecko mnie obchodzi, co ma matkę głupszą niż ustawa przewiduje. Czy ty w ogóle wiesz, jak internet funkcjonuje, nie wiesz co ludzie robią w sieci, jakich nadużyć sie dopuszczają? A ty pozwalasz, by twoje dziecko było powiązane z twoimi zabawami erotycznymi w sieci. Jesteś niedorozwinięta i chyba już wiem, skąd twoje niepowodzenia życiowe.

Gość kobieta 25-40
cytowanie tego co napisałaś 2 miesiące temu nazywasz upodleniem? Teraz ci wstyd? W sieci nic nie ginie. Autentycznie ci współczułam czytając wypowiedzi na pierwszej stronie.

Gość kobieta 25-40
flesz faktycznie nie doczytałam, ale zdania co do autorki nie zmienię.

Gość Maskd
ale słuchaj, nie chodzi o to co piszesz, bo każdy ma sobie prawo pisać o czym chcesz, ale wyobraź sobie co zrobiłaby jakakolwiek Twoja dalsza koleżanka, która wypadłaby na ten temat? Print screen (żebyś zaraz nie skasowała) i temat do plotek na najbliższe 2 lata. A jeszcze gorzej by było, gdyby wpał na to jakiś znajomy Twojego dziecka w wieku prawie gimnazjalnym. Zgadnij, jakie może być ulubione forum dzieciaków w tym wieku? Połowa pomarańczowych 'facetów' z erotycznego to gimnazjaliści

Gość kersija
jeżynka pisze na erotycznym : :D lubie lizać tą wystającą głoweczkę. reguły wiążę wtedy ręce partnerowi i robię z nim co mam ochotę,a on moze się temu tylko przyglądać

Gość No szok
Pisz do redakcji kafe, żeby moderacja pousuwała twoje wpisy i głupie topy, jeśli jeszcze jakieś założyłaś erotyczne (zrobią to bez problemu, nieraz już tu ratowali czyjąś dupę, bez względu na narzekania na nich). A następnym razem bądź mądrzejsza (33 lata baba ma, Boże widzisz i nie grzmisz? :O )

Gość kersija
jeżynka pisze na erotycznym : ....Najcudowniej...na świecie bym cie wylizała,rozumiesz to wogóle? tak bym cię ssała,że nie miałbyś nic do gadania Żadnego sprzeciwu jestem tak namietna,ze nawet nie masz pojęcia. uwielbiam jęczeć jak jest mi cudownie.... ale mam mokrą dziurkę już...na samą mysl...jest mi.....błogo :D:D:D

Gość Maskd
kersija - i co w związku? Zazdrościsz? Bo nie rozumiem. Ty się jezyna nie denerwuj tylko dziękuj za to, że ktoś Ci na to zwrócił uwagę. Gdyby zauważył to ktoś kto Cię zna - wyobrać sobie co to by był dopiero za wstyd.

Gość No szok
I właśne uświadom sobie, że na tamtym topie szczytowałaś zapewne w towarzystwie pryszczatego 13-latka, bo tu właśnie takie szczyle siedzą na erotycznym (tamtem dział to śmietnisko, zdechł jakieś 5 lat temu, jak nie osiem). :P

Gość kobieta 25-40
o ile to jest zdjęcie jej dziecka...

Gość kersija
jeżynka pisze na erotycznym : Miałbyś ochotę na moja ciepłą ciasną,wytęsknioną c*pkę? wysoka brunetka,namiętna jak Kociczka potem bym ci nasmarowala tą głowkę miodem i lizała,aż byś mi wytrysnął potem znów bym cie postawiła do pionu i rzuciałabym cię na łozko i kochalbyś mnie jak dziwkę szeptałabyś mi swiństwa do uszka? uwielbiam to....mmmm.... całą c*pkę mam spuchniętą i tak mokrą,aż musialam podłozyć sobie mały ręczniczek jeszcze troszkę i nie wytrzymam... BRAKUJE MI MĘŻCZYZNY!!!!!!!! patrzę na swoją c*pke teraz i wkładam sobie paluszka... normalnie muszę okryć sie kocem,bo mam dreszcze aż.... jaką mam c*pkę? motylka. mam na sobie koszulkę z bawełny,biały bawełniany stanik,normalnie piersi mam twarde i sterczące teraz... normalnie jestem taka rozbudzona,ze zlewaja mi się litery... chcę cię poczuć w srodku,błagam potem bym cię rzuciła na łozko i pieprzyła a ty nie mial;abys nic doo gadania,bo bym cie kochała na jeźdźca w takim tempie jak lubie jezu ja oszaleję potrzebuje poczuć męzczyznę z sobie,jego dotyk,jak jajeczka obijaja mi się o pupcię uwielbiam pozycję klasyczną bo daje mi niesamowitą bliskosc z partnerem uwielbiam patrzec na buzię męzczyzny jak się z nim kocham ja oszleję zaraz normalnie albo padnie mi na mózg jak tego nie zrobię chodź Koteczku ty mój to cię wyliżę jak suczka iskierka2@onet.com.pl i pełno facetów jej pisze na maila :D zgłosili sie, jest z łodzi :D :D :D :D

Gość No szok
Niestety pewnie jest. Głupia laska po prostu. I jeszcze się ciska, że piszemy na pomarańczowo. Bierz przykład, to forum to istny dom wariatów, fajnie sie tu bawić, ale trzeba uważać :) W życiu bym tu nie podała żadnych danych o sobie.

Gość szalonaaastudentkaaa
ja tez mam już dosyc tego wszytskiego. Po roku załatwiania spraw... ile tego wszytskiego jest... Mam 19 lat i pierwszy raz sama załatwiałam alimenty... Musiałam biegac od urzedu do urzedu, zeby jakies glupie papiery dac, ktore składam co roku i nic sie nie zmienia... zawsze mama to za mnie robiła teraz powiedziała, ze sama musze to robic... Jeszcze w tym roku 2 razy musze to zalatwiac, bo ide na studia i zeby dostac alimenty we wrzesniu musze to zalatwic i jeszcze w pazdzierniku ... Na nic nie mozna liczyc. a kobiety w urzerdach to takie s*ki za przeproszeniem, mysla ze nie wiadomo kim sa, a my to javys intruzi...rzadko spotyka sie kogos milego!!

Gość kobieta 25-40
19:36 zapomniana dziewczyna Jestem ciekawa, jak swietujecie Wasze rocznice slubu. 19:40 [zgłoś do usunięcia] Jeżynka6079 stosunek mamy zawsze wtedy to nas zbliża lepiej niż niejeden drogi prezent. generalnie najlepiej nam w swoim towarzystwie,więc świętujemy w domu jak dwa gołabki. Moje Słońce-synek Krzyś

Gość kobieta 25-40
To sama jesteś w końcu czy nie?

No i co z tego, że pisze - przecież to ludzkie / normalne. Gdyby tak nie pisała / myślała, to wtedy by z nią było coś nie tak. Jej zachowanie nie odbiega od normy, a, że napisała to, co wszyscy inni mają w głowie - co w tym złego. Katoliccy zaściankowcy :o

Gość kersija
ale pierdoInięta baba :D ruchawica jedna, obcych facetów zaprasza do siebie podaje maila , miasto i pisze że skontaktuje się na maila a za robote nie chce się wziąźć i narzeka że państwo jej kasy nie daje pewnie swojego byłego też ujeżdżała i ssała mu jaja i pragnęła odbijania jego jaj na swoim tyłku i zwiał od niej

Gość No szok
Nie o to chodzi, że ma to w głowie. O to chodzi, że pisze to w sposób umożliwiający połączenie tego z jej dzieckiem i identyfikację go (pomijając, że osobiście uważam seks przez net, szczególnie na forum dla szczylów, za dość żałosny). A ty sudentka, kpisz czy o drogę pytasz? Mamusia załatwiała ci formalności, a teraz musisz "siama" i ci ciężko? A nóżek rozkładać jak byłaś gówniarą to ci nie było cieżko? Ludzie, spójrzcie w lustro, bo normalnie... :O

Gość No szok
"pewnie swojego byłego też ujeżdżała i ssała mu jaja i pragnęła odbijania jego jaj na swoim tyłku" No to chyba akurat dość pożądane w zwiąku, prawda? Nie przesadzaj Kersija, moherze jeden. Mój mąż jakoś nie narzeka i ode mnie nie zwiewa, a też coś niecoś potrafię w łóżku ;) Tyle że o tym nie wypisuję, a już na pewno nie na czarno i nie z dzieckiem w tle.

Gość kersija
jak jesteś kobieto aż tak zdesperowana erotycznie to poradzę ci - wejdź na zbiornik.pl - tam na kamerkach siedza faceci , niektórzy pokazują twarze :D nie rozbieraja sie i popisz z nimi , tam sie tak rozmawia a nie tak jak ty - wchodzisz na forum kobiece pod czarnym nikiem , podajesz miasto i zdjęcie dziecka szkoda mi tego dzieciaka może ktoś mu to pokazać albo rozpoznać w realu

Gość Maskd
też nie rozumiem tego śmiania się z czyjejś seksualności :D. Pewnie babka jest 100x lepsza w łóżku i bardziej cieszy się seksem niż Wy. Jedyna co tym wszystkim głupie (mega, giga głupie) to też duży, charakterystyczny chłopaczek w stopce. Ale już go nie ma. Kobitce będzie głupio ze 2 dni i tyle. Może dodała zdjęcie później i nie pomyślała (?!) że we wcześniejszych postach też się ono doda? Nie ważne, ma nauczkę.

Przecież była na erotycznym. kersija - jak Cię widzę "w realu" to też wiem, że uprawiasz seks, i co z tego? To normalne, a Ty robisz z normalności jakieś zboczenie. A czy robisz to po ciemku, pod kołderką, Twoja sprawa, chcesz to o tym piszesz - na erotycznym, nie chcesz - to nie. Kogo to obchodzi. Pewnie każdą sąsiadkę obgadujesz i wiesz co się u każdego dzieje. Zaściankowcy, a później każdy narzeka, że nie chce mieszkać w Polsce.

Gość kersija
autorko, jak wyjedziesz za granicę będziesz miała lepiej bo tam są murzyni :D a pały maja takie że hej tylko być biegała po instytucjach po zasiłki i pierdoIila się z murzynami :D:D:D

Gość kersija
a wiem o czym piszę, bo z murzynami miałam do czynienia :)

Gość kersija
mój Marek im nie dorasa do pięt, stont mój stres :(