Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkllll

czy niektóre matki musza być tak głupie

Polecane posty

Gość hjkllll

nie mając warunków na wychowywanie dzieci ani pieniędzy na ich polepszenie, do tego ojciec próżniak i pijak i one decydują się na kilkoro dzieci tylko po to aby te dzieci klepały biedę, żyły w rodzinie, gdzie są kłótnie, bo wiadomo, ze jak jest brak pieniędzy to są kłótnie. Tymi kobietami chyba tylko seks tj. dupa rządzi, bo ja np., nigdy bym nie zdecydowała sie na dziecko nie mając warunków i pieniędzy na jego wychowywanie, żebym miała kurna całe życie przeżyć w celibacie. Co za popierdolone baby. Narodzą a później płaczą i biegają po opiece społecznej po pieniądze na wychowywanie ich dzieci. Niech mi teraz jakaś małpa z dzieckiem/ci zacznie płakać, że jej ciężko, od razu powiem jej, po cholerę rozkładała nogi jak nie umie sie zabezpieczać.

Gość hjkllll
pisze to, bo mam taką sąsiadkę i mam dosyć słuchania jej płaczu, do tego co pożyczy to nie odda, bo nie ma pieniędzy. Ja mogę pracować, a ona biedaczka nie, tylko siedzi w domu, pieprzy się i rodzi dziecko za dzieckiem. Na to ją tylko stać. Takim rodzinom winni odpierać dzieci a takie baby pały i do pracy.

Gość bo lepiej sprzątać
jej to powiedz. A zwłszcza ten tekst o rozkłdaniu nóg. A ojciec dzieci? Co to za człowiek?

A wiesz jaka jest jej sytuacja?jeśli kobieta jest uzależniona finansowo od faceta to różne rzeczy mogą się dziać....A nikt nie powie przecież, że moąż zgwałcił żonę bo znam takie przypadki...:/

Gość d.z.iunia
Taaaa, wszystkie biedaczki są gwałcone przez partnerów-zwyrodnialców i dlatego mają dzieci ;). Mnie się wydaje, że raczej z braku chęci do stoswania antykoncepcji i nieodpowiedzialności własnej. Ja też jakoś takim nie współczuję. Jeszcze jedną wpadkę mogę zrozumieć (choć w dzisiejszych czasach o prawdziwą wpadkę - czyli to, że antykoncepcja nie zadziałała - to raczej trudno), ale kilka???? Przecież nawet pies uczy się na błędach, a baba nie potrafi.

Gość pearl ticurilla
Czy niektóre baby muszą być tak głupie by żyć życiem innych? Zaglądać im w "majtki", dyskutować o życiu intymnym, rozmnażaniu, relacjach z partnerem? Zajmij się sobą i nie przeżywaj! nie wiesz co cię w zyciu spotkać może.

Gość Dzieci zaczęło przybywać
od kiedy wprowadzono becikowe. Niektórzy myślą, że za 1000 zł nieźle użyją.

Z tego co wiem jest odwrotnie, przyrost naturalny maleje a nie rośnie... Ja się zgodzę tylko z jednym, nie zdecydowałabym się na dzieci nie mając własnego mieszkania bo ani z rodzicami ani z teściami nie chciałabym mieszkać.

Gość abradable
Co za popie**olone baby zakładają takie tematy. Masz misję? To jazda uświadamiać je w ramach wolontariatu. Obrabiać innym dupy to żaden powód do dumy. Weź się raczej za siebie, idealna się znalazła.

Gość pogonidiotkeee
przestańcie zwalać na facetów,bo aby facet zrobił dziecko to kobieta mu musi na to pozwolić. A co do gwałtów, to po cholerę siedzi z takim facetem jak ją gwałci, po drugie jak gwałci i ona siedzi i słucha jak ją gwałci to co, nie wie, że jest w takiej sytuacji antykoncepcja. Samo tłumaczenie, ze facet gwałci to nie tłumaczenie, bo jest dużo wyjść z takiej sytuacji tj. zostawienie faceta, antykoncepcja lub zgłoszenie na policję. Także przestańcie pieprzyć, że to są biedne kobiety, dla mnie to są kobiety, które bez faceta nie mogłoby żyć, dla nich się liczy seks, a jedynie się tak tylko tłumaczą, aby w oczach innych ludzi być usprawiedliwioną. A autorka topiku opisuje tą sytuację tylko dlatego, ze ta kobieta pożycza od niej a nie oddaje. Wcale się nie dziwię, bo po takich nieoddawanych pożyczkach to bym opieprzyła i pogoniła. Ja taką sąsiadkę w ten sposób pogoniłam, nie mam zamiaru na kogoś pracować tylko dlatego, ze ktoś się pieprzy i rodzi jak królilica.

Gość do abradable
nie mam misji tylko niech nie pożycza , a jak pożycza to niech oddaje, bo ja nie mam zamiaru pracować na kogoś tylko dlatego, ze ktoś myśli dupa a nie głową. Czyżbyś była urażona, bo też narodziłaś nie mając za co żyć. myśli się, p oto bozia dala rozum aby go używać.