Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teneri

Wczoraj umówiłem się z dziewczyną z czata, ludzie.. tragedia..

Polecane posty

Gość BOZE KTO
SRANIE PO SCIANIE MIESZKAM W NIEMCZECH TU PO PIWIE MOZNA JEZDZIC I WYPADKOW PRAKTYCZNIE NIE MA A O SMIERTELNYCH TO ZAPOMNIJ CHYBA ZE NA AUTOSTRADZIE I WINA ZAZWYCZAJ JEST PREDKOSC NIE BUTELKA PIWA

Gość wwrrr
sheenaa, facet ktory umawia sie z laska ktora okazuje sie poczwara, zostaje uprzejmie na pol godziny i sie zwija - owszem, zachowuje sie w porzadku natomiast facecik co przychodzi na babskie forum i opowiada jak to pod klatka stoi pasztet, stara sie go uwodzic, i w koncu wypierdolil na maksa i kurwa no ale sie wjebalem - raczej godny szacunku nie jest

Gość BOZE KTO
TAK BO TU WSZYSCY ZAJEBISCI A TEMATY NICZYM U KROLA NA OBIEDZIE CO WY PIERDOLICIE

Gość sheenaa
wwrrr Może masz racje, ale mi chodziło o to pierwsze, to drugie faktycznie nie jest super, no, ale każdy wypowiada się w jaki chce sposób zwłaszcza na forum...

Gość skadi
Ale o co tu w ogole chodzi? Spotkal sie, nie spodobala mu sie - co sie przeciez zdarza - ...i po ptokach. Bedzie szukal innej. O czym ten topik? I juz 3 strony. Dziwny jest ten swiat!!!

Gość Teneiro
kafeteryjne pasztety sie po prostu oburzyły, że miałem czelność olać innego paszteta :D do laski dziwijacej sie ze jestem sam.. no obecnie tak, a dokladniej od hmm nie calego miesiąca :D na jak dlugo, nie wiem

Gość skadi
aha, to wyjasnione i skonczone. W sumie nie musisz sie takim rzeczami chwalic bo to bylo nie bylo, porazka. Obejrzyj sobie lepiej jakis dobry film.

Gość hahah dobrze zrobiłeś /
a teraz pasztety z kafe bedą cię wyzywać od najgorszych, tutaj same ryczące 40 otyłe ;p

Dużo nie straciła, widocznie bycie pasztetem jest równoznaczne z tym, że kolesie kretyni uciekają w popłochu. Nie jest tak źle :P

Gość niecałego pisze się razem
:classic_cool:

Gość TakToJAAAA
// widocznie bycie pasztetem jest równoznaczne z tym, że kolesie kretyni uciekają w popłochu. Nie jest tak źle // ehmm co niby oznacza to zdanie ?:O

Gość skadi
to znaczy, ze kretynow to nawet pasztety nie chca, wiec lepiej jak od razu uciekna (jakie ty szkoly pokonczyles-as?)

"WINA ZAZWYCZAJ JEST PREDKOSC NIE BUTELKA PIWA" Winą jest ludzka głupota. Jadę - nie piję. Piję - nie jadę. Nie wiesz, kretynie, jak alkohol w danym momencie na ciebie podziała. Chcesz się zabić? W porządku. Ale nie wciągaj w to innych.

Gość TakToJAAAA
// to znaczy, ze kretynow to nawet pasztety nie chca, wiec lepiej jak od razu uciekna // :O ? aha to jeśli np Doda mnie oleje, to oznacza, że tak naprawde ja ją olałem? co ty kurwa idiotko pierdolisz? jeśli gosciowi sie laska nie spodobała to logiczne ze typ spierdolił, co tutaj ma do tego ze ten pasztet go nie chciał? hahahahahahah ale idiotka

Gość elemnmtarz
// Nie wiesz, kretynie, jak alkohol w danym momencie na ciebie podziała. Chcesz się zabić? W porządku. Ale nie wciągaj w to innych. // nie wiedziec jak piwo jedno na mnie zadziała to mogłem nie wiedzieć w wieku 12 lat.. dzisiaj kiedy mam przykładowo 25 i wypiłem w zyciu hekto litry alkoholu, to doskonale wiem na co mnie stać po jednym piwie i absolutnie nie widze niczego złego w wypiciu piwa, odczekania np godzinki i jazdy autem no ale jak sie szuka na siłe jakiejs przyczyny wypadków to sie nawet takie głupoty gada rownie dobrze moge napisac, ze przyczyną wypadków jest zły ubiór kierującego..

Gość goingdownforher
ja przezylem praktycznie to samo, a najlepsze jest, że ta laska miała mega mniemanie o sobie w porównaniu do tego co zobaczyłem, myślałem, że to normalna dziewczyna, a przyszedł pasztet i do tego się niby nie maluje, a cała twarz była z tapety :O rozmowy na mailu tworzyły w mojej głowie zbyt piękny obraz jej, a tu taki szok....chciałem żeby była zwyczajna, nie żadna boskość....mogła napisać, że waży więcej i że się maluje.... niby normalnie miała ważyć, a tu nadwage było widać :O

Gość naturalna i szczera
tak jak napisalam na poprzedniej stronie, rowniez uważam, że autor zachowal sie normalnie. sama nigdy nie chodzilam na randki z mezczyznami, ktorzy nie byli dla mnie atrakcyjni - ot, bo wypada dla zasady. akurat. z brzydkim/ aseksualnym to moge sie umowic jak z kolega, bez jakichkolwiek podtekstow. a jak on sobie narobi jakichs nadziei bezsensownie - znowu, jego problem. wielkie mi halo- life is life, c'est la vie:)

widzę, że mam taniego podszywa :D topik to prowo, no chyba, że autor jest takim idiotą, że szybko wypija piwo i potem wsiada do samochodu 🖐️

Gość elemnmtarz
opik to prowo, no chyba, że autor jest takim idiotą, że szybko wypija piwo i potem wsiada do samochodu cow tym złego lamusie?

Gość smrod wczorajszej wieczerzy
nawet jezeli byla brzydka to nie powod zeby ja traktowac jak smiecia albo jakis przedmiot! gadales z nia przez rok, to juz sie nie liczy? dzieci z tego nie musi byc ale przyjaciolmi mozecie zostac, a ty jak taka ciota zwiales stamtad zamiast jej wytlumaczyc a teraz piszesz wyzwiska na jej temat. 0 klasy, facet jestes zenada. W gimnazjum dzieciaki sie dojrzalej zachowuja

Gość goingdownforher
koles zachowal sie jak dzentelmen, wiec dajcie mu spokoj 😠 mogl zwiac od razu 🖐️

Gość aaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbb
mogl zwiac od razu buahahaha rozbawilo mnie to :D

"nie wiedziec jak piwo jedno na mnie zadziała to mogłem nie wiedzieć w wieku 12 lat" Taaa, jasne :D A teraz jesteś dużym chłopcem i wszystko masz obcykane :D Znasz swój organizm na wylot i wiesz, że akurat po TYM piwku za kierownicą nie zasłabniesz :D Jesteś durniem, mały :D

Gość ejlajwijd39dsn
Damascenka przecież on wypił HEKTOLITRY ALKOHOLU i ma 41cm w bicepsie więc go tu nie pouczaj, bo g... wiesz o życiu ;P

Gość taktojapisalem.
Damascenka słuchaj idiotko... to że ty potrafisz upić się po jednym piwie albo zemdleć to nie znaczy, że każdy tak ma.. ja mam obecnie 27 lat i w życiu wypiłem więcej piwa niż ty wody mineralnej i doskonale wiem na co moge sobie po nim pozwolić itp jeśli chodzi o alkohol nie ma opcji aby mnie coś "zaskoczyło" a już napewno nie po tak małej dawce jakim jest jedno słabe piwo jakim jest np lech.. wypicie takiego piwa,odczekanie około godziny nie jest absolutnie groźne i złe, a alkomat w moim wypadku pokazał by 0%.. więc stul dziub i się nie wymądrzaj co to sie kurwa może stać po piwie,.. chyba nigdy tego nie piłaś i myslisz, że to jak złoty strzał po helenie.. heh idiotka nara

Gość BOZE KTO
BO POLACZKOM CIEZKO JEST ZROZUMIEC ZE W WIELU KRAJACH EUROPY MOZNA JEZDZIC AUTEM PO JEDNYM PIWIE I NIE MIEC WYPADKU PRZEZ CALE ZYCIE AUTORZE ALE CO SIE DZIWISZ CIEMNI LUDZIE TO NIE WIEDZA JA CO NIEDZIELE WRACAJAC OD RODZINY JESTEM PO PIWIE ALBO KIELISZKU WINA TAK JAK WIEKSZOSC LUDZI W KRAJU W KTORYM TERAZ MIESZKAM

Gość BOZE KTO
BO POLAK JAK WSIADA ZA KIEROWNICE TO NAJCZESCIEJ PO 1L WODY NA DWIE OSOBY STAD TE WYPADKI CIEMNY NARODZIE

Gość ejlajwijd39dsn
rozpierdolcie się wszyscy najlepiej jeden o drugiego

Gość ...KrólewnaŚnieżka...
kurwa macie zawsze problem ,moze chlopak napisal aby uwazac na takie żenujące spotkania ,przeżyl strasznie to ze spotkal sie z ryjówą i opisuje,a wy jak opisujecie kutasy kto jakiego ma to jest dobrze tak???? Nie pasi wam temat to nie włażcie na niego! Ja go rozumiem ,też bym udawała ze jest fajnie i spierdzieliła!!!!

Gość BOZE KTO
ejlac.TO WLASNIE WY SIE ROZPIERDALACIE