Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liddiiaaa

czy dochodzicie w pozycji "od tyłu"?? SERIO

Polecane posty

Gość liddiiaaa

pytam poważnie , moje koleznaki wszystkie dochodzą w tej pozycji a mi sie nigdy jeszcze udało, czy ja jestem jakas dziwna? pytam powaznie, nie wchodze na dział erotyczny bo nie lubie , pytam tu bo są fajne kobitki.

Gość ja dochodzę ale jak mi mąż
dodatkowo łechtaczkę stymuluje

Gość liddiiaaa
my tez próbowalismy ze stymulacją i nic, nie odczuwam żadnej przyjemnosci w tej pozycji:(

Gość ja zawsze dochodze, chociaz
trzeba samej sie też ruszac a nie tylko się wypiąć bo nie dojdziesz

Gość wedfgbena
tak, zawsze - dodatkowe pieszczoty.

Gość Snzbxh
Ja tez dochodzę ale to tylko dlatego ze stumuluje lechtaczke gdyby sie nie dotykała to bym nie doszla

Gość Bardzo lubię tą pozycję
bo jest taka naturalna i troszkę "zwierzęca" :D ale bez dodatkowej stymulacji (piersi , łęchtaczka) nie miałabym wielkiej satysfakcji. Wszystko zależy tez od wielkości naszego narządu i narządu partnera i czy wszystko jest dopasowane bo nie każda kobieta może kochać się od tyłu bez uczucia dyskomfortu czy nawet bólu.

Gość Ja ufam tylko niektórym
Jak zwykle liczy się umiejętne wypośrodkowanie. Można ubrać dziewczynkę czy chłopca od stóp do głów kolorowo, bajkowo tylko że ...to wygląda trochę jakbyśmy szli na próbę do cyrku. Wydaje mi się że powinno się mieć przeróżne ubrania dla dziecka , od kolorowych (po domu, na podwórko ) by dziecko poczuło się spełnione i zadowolone oraz te bardziej klasyczne , gustowne i stonowane by maluch mógł w nich wybrać się do szkoły, na jakąś szczególną okazję, święto (urodziny, wizyta na dzień babci i dziadka itp. ). Maluch również uczy się smaku i tez lubi eksperymentować z kolorami i uczyć się które do siebie pasują. Kolory stonowane upokajają, oczyszczają troszkę samopoczucie i psychikę natomiast kolorowe we wzorki, postacie naćkane tu i tam służą bardziej do zabawy, do podniesienia nastroju i humoru. Dobieranie kolorów i obrań to wielka sztuka i jak już wspomniałam liczy się złoty środke jak ze wszystkim w życiu i nie warto jak wiadomo popadać w skrajność ani w jedną ani w drugą stronę.

Gość jedyne wyjscie
ja zawsze dochodze od "tyłu" bez dodatkowej stymulacji. Uwielbiam tą pozycje, jedna z lepszych :D

Gość murarz ornitolog
ostatni wpis mnie rozwalil :D

Gość jedyne wyjscie
zawsze do usług :P

Gość murarz ornitolog
wcisnelas sie :P chodzilo mi ten o kolorowych ubrankach :D ale teraz to mysle, ze obydwa ;-) PS. Tez ja lubie, ale jako mezczyzna. I zawsze w niej dochode!! Zawsze!!!!!

Gość serio od tyłu jest
bolesna??? Bo dla mnie bolesna jest na misjonarza... Tak mnie rozpycha od środka, że czuję tylko ból...

Gość murarz ornitolog
"bolesna??? Bo dla mnie bolesna jest na misjonarza" sie keidys facetowi dziurki pomyla to zmienisz zdanie ;P

Gość heh zarządzanie zasobami
mnie akurat od tyłu na pieska boli, czasem muszę nakierować żeby nie w ten bok pchał bo zwijam się z bólu

Gość do murarz ornitolog
Spierdalaj stąd baranie! Już wyniuchałeś zboku lekki temacik i się tu wpierdalasz, nikogo nie obchodzi twoja zdechła faja.

Gość Ja mam sporą przyjemność
w pozycji od tyłu ale pod warunkiem że sama stymuluję łechtaczkę , inaczej czułabym tylko gmeranie penisem a gmeranie plus moja robótka to już coś ;).

Gość murarz ornitolog
Tobie bym nawet w ucho nie wlozyl, nie lubie wulgarnych kobiet.