Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość monika2256

Sama z dzieckiem samodzielna, zależy mi na pewnym mężczyźnie. POMOCY!

Polecane posty

Gość monika2256

Pomóżcie mi. Tak poważnie proszę o normalne wypowiedzi i rady. Wychowuję sama synka, ponieważ odeszłam od jego biologicznego ojca po tym jak mnie uderzył i dlatego stwierdziłam, że wolę być sama z małym niż żyć z kimś takim jak jego ojciec i udawać, że jestem mega szczęśliwa. Daję sobie sama świetnie radę, pracuje a mały idzie do przedszkola i jest ok. Nie szukałam faceta bo skupiłam się na tym żeby stanąć na równe nogi i w ogóle więc jestem samodzielna. Tak się złożył że parę miesięcy temu ktoś pomylił numer do mnie, okazało się że to bardzo miły i porządny mężczyzna, zaczęliśmy pisać ze sobą i w ogóle, zaznaczam że ja od razu powiedziałam mu że mam synka i w ogóle. To mężczyzna po dwóch związkach gdzie obie panny go zdradziły, jedna ze swoim szefem. Nie dziwię się mu że ma teraz uraz. Ja mam kolegę w pracy i on próbuje zaprosić mnie na kawę, ale ja naprawdę nie jestem zainteresowana. I w tym sęk że powiedziałam o tym facetowi z którym się spotykam, ale jestem z nim szczera. I on powiedział mi ostatnio, że przez to właśnie przekreśliłam szansę na coś poważnego miedzy nami bo tak poważnie to dziecko mu nie przeszkadzało i w ogóle, powiedział że boi się ze go zdradzę. Tylko, że ja brzydzę się zdradą i w ogóle. Nie wiem co mam robić. Nie poznał mojego synka jeszcze bo ja też boję się zaufać i w ogóle. Oboje mamy swoje blizny i w ogóle. Doradźcie mi czy to ma szansę na coś poważnego? Czy to ma sens? Ciągle mamy ze sobą kontakt bo nie potrafimy go zerwać, dobrze się czujemy w swoim towarzystwie i w ogóle. Zależy mi na nim a on mówi, że zależy mu na mnie ale boi się zaufać i w ogóle. Pomóżcie mi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować