Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exagon

exagon na wypadające włosy

Polecane posty

Gość Aurica
Hej dziewczyny, Kupiłam ten exagon. Jedno opakowanie po 12 ampułek. Taka zachwycona byłam ze zrobię moim włosom niesamowita kuracie i wzmocnienie (powiem ze włosy mam bardzo długie, niekiedy mam problem z wypadaniem i łupieżem, ale nigdy nie były tłuste, raz w tygodniu myje i nie susze nigdy suszarka). Niestety moje oczekiwania nie spełniły się, wręcz przeciwnie. Po trzech ampułkach, dostałam tagi łupież na skórę głowy ze się przeraziłam. Juz od 2 miesiącach walczę żeby moja skóra dostała swój poprzedni wygląd. Niestety jestem strasznie zawiedziona i postanowiłam ze juz nic więcej nie kupie, i zrobię naturalne maski w domu, takie jak zawsze używałam. Bezpieczniej i taniej ;)

Gość gość
Moja żona odkąd pamiętam ma problemy z wypadaniem włosów. Nie farbuje ich i nie robi żadnych trwał, także włosy ma naturalne ale słabe. Używa różnych "cudów techniki" podobnych do exagon tych domowych również. Wszystko to ściema by wyciągnąć kase. Powiem jedno, kiedyś za komuny gdy byliśmy młodzi i piękni były sklepy "PEWEX". W tym sklepie był taki japoński preparat na wypadanie włosów. Nazywał się jeśli mnie pamięć nie myli PENTADEKAN lub jakoś podobnie.Była to czarna butelka 250ml z napisami regionalnym Japoni w kolorze złotym. Ale powiem wam z ręką na sercu, osobiście widziałem u żony, jak wśród starych włosów wyrosła jej szczecina nowych.Gołe placki na głowie nie musiała już maskować. Był to jedyny okres gdzie żona była w własnej czupryny zadowolona. Preparat był dosyć drogi jak na tamte czasy ale skuteczny.Jakby ktoś z czytających to forum wiedział o miejscu kupienia tego preparatu to proszę o informację. Nie wiem czy w ogóle jest jeszcze produkowany.

Gość gość
Znalazłem na grouponie exagon, niezła oferta 1 kuracja czyli 12 ampułek za 49,99 (niby przecena ze 171zł). Zacząłem dużo czytać o tym preparacie i poszukałem go na Allegro. Znalazłem i ta sama 1 kuracja czyli 12 ampułek 39,99 + dostawa (lub odbiór osobisty). Ludzie wy myślicie że na takich stronkach jak groupon, okazik i itp to są tak tanie rzeczy? Oni specjalnie piszą że niby obniżka z takiej ceny na taką żeby łosi nabierać.

Gość gość
Podobno bardzo skuteczny jest Inneov

Gość gość
Pentadecan byl produkowany w niemczech a dokladniej w Düsseldorfie. Niewiadomo dlaczego zostal wycofany. Pytalem w niemieckich aptekach o zamienniki ale niestety nie ma. Kilka miesiecy temu udalo mi sie zakupic na eBay u przeterminowane ale nieotwierane. Ktos znalazl w piewnicy :-) szukalem tego na prosbe wujka. No i ku wielkiemu zaskoczeniu wlosy zaczely odrastac.... Poluje na nie co jakis czas ale ciezko dostac....

Gość gość
Polecam serum i szampon Pilomax. U mnie się sprawdził ten zestaw !!! Do tego jest bezpieczny dla skóry głowy i dla kieszeni :D