Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exagon

exagon na wypadające włosy

Polecane posty

Gość exagon

pomógł komuś ten preparat? bardzo dużo wypada mi włosów stosowałam olejki, radical, jakieś szampony maski... wypadaja dalej chociaż może mniej\ czy exagon stosował ktoś z was? jak się spisał?

Gość exagon
nikt nie stosował?

Gość exagon
więc może coś innego polecicie?

Gość Beatka80
Też przechodziłam tą kurację - miałam straszną anemię i potrzebowałam wzmocnienia włosów. Mi Exagon polecił dermatolog, ale czytałam też dużo dobrego o tym preparacie. Jakie efekty? Mniej włosów mi wypada i bardziej się błyszczą. Koleżanki pytały jakiej farby używam, a to tylko dzięki pielęgnacji włosy dobrze się prezentowały.

Gość joaska244
Widziałam na jednym forum dziewczyny analizowały składniki Exagonu - sama natura, powinno dobrze zadziałać:)

Gość gość
Dziś ten Exagon jest na Citeam - za 49 zł! :) Dobra cena, bo normalnie 160 zł kosztuje.

Gość gosccojekosc
Nie stać mnie na takie preparaty. ja mam zamiar wypróbować NOVOXIDYL bo ma bardzo dobre opinie, ceny przystępne a mi strasznie wypadają włosy....

gosccojekosc - z tego co widzę, to ten Novoxidyl cenowo podobnie wygląda. Tylko zastanawiam się czy sam szampon ma tyle dobrych składników, że samo mycie pomoże. Możesz coś więcej napisać, bo jestem ciekawa... Z Exagonem jest trochę inaczej bo wcierasz go we włosy aż całkowicie w nie wniknie i tam już zostaje.

Gość gość
nowoxidyl jest tonik i szampon, u mnie kosztuje 33zł a ten exagon to w promocji 49zł to ja nie wiem czy to podobne ceny

Ale mi szampon starcza na miesiąc, więc kuracja 3-miesięczna kosztuje niemal 100 zł. A do tego jeszcze ten tonik to już w ogóle cenowo nie dla mnie. Za Exagon płacę 49 zł za 3 miesiące, więc chyba taniej.

Gość gość
Anna2121 mam pytanie :) mogę wiedzieć gdzie kupiłaś exagon za 49 złotych ?? :)

Gość gość
stosowałam 2 kuracje exagonem-wogóle nie działa, odradzam, noc chyba że ktoś chce wyrzucić pieniądze w błoto. Mam wrażenie że te pozytywne opinie piszą tylko osoby które sprzedają ten preparat, bo skąd niby wiedzą że za chwilę będzie w jakiejś promocji heh........

Gość gość
totalna bzdura i oszustwo, normalnie w aptece kosztuje exagon 69 zl a cena sprzed promocji w zakupach grupowych jest celowo zawyzana,Zreszta z tego najwyrazniej zyja bo co chwile sie tak wlasnie promuja a to na cuppunie a to na gruponie itp itd . Jak ktos robi takie rzeczy to uczciwy nie jest.

Gość gość
nie moge sie wypowiedziec na temat efektów po zastosowaniu ale jesli na wstępie jest jakieś"oszustwo" to nie sądze zeby to był cudowny lek na porost, wypadanie czy inne dolegliwości cena w necie za 12 ampułek - 69 zł a na grouponie sugerowane to jakiś absurd:/ 3-miesięczna kuracja (12 ampułek) za 39 zł zamiast 156 zł 6-miesięczna kuracja (24 ampułki) za 74 zł zamiast 312 zł 9-miesięczna kuracja (36 ampułek) za 109 zł zamiast 468 zł

Dziewczyny! sprawdźcie zanim coś powiecie! i na niej ampułki kosztują 159 zl, a apteki ktore je mają na stanie pewnie kupiły na grouponie 4 opakowania za 139 i to one są nieuczciwe sprzedaja za 69, nie sądzicie? Mi ampułki bardzo pomogły, kończę 10 ampułeczkę, nakladam po pół mieszajac z wcierką Jantar :) włosy mniej wypadają, w 10 dni (czyli 5 ampułek) urosły 1,5 cm!! jestem mile zaskoczona, wart swojej ceny.

sorki, musialam usunac adres ich strony. tak wiec poszukajcie na ich oryginalnej stronie ceny, ale wierzcie mi na slowo ze cena to 159 za jedno opakowanie.

Gość gość
Dzisiaj na grouponie jest: 1) 59,99 zł zamiast 156 zł za preparat Exagon 12 ampułek x 10 ml (1 opakowanie), 2) 89,99 zł zamiast 312 zł za preparat Exagon 24 ampułki x 10 ml (2 opakowana), 3) 159,90 zł zamiast 624 zł za preparat Exagon 48 ampułek x 10 ml (4 opakowania). A jeszcze w listopadzie było 20 zeta taniej: 1) 39,99 zł zamiast 156 zł za 12 ampułek preparatu – 1 opakowanie, 2) 75,99 zł zamiast 312 zł za 24 ampułki – 2 opakowania lub 3) 139,90 zł zamiast 624 zł za 48 ampułek – 4 opakowania JADĄ PO NAS RÓWNO!!

Gość Siuup
Exagon czy inne podobne środki nie będą skuteczne jeśli będą źle dobrane. Nie każdemu pomaga wszystko ;/ Trzeba dojść do przyczyny wypadania włosów a dopiero wtedy coś dobrać :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
Właśnie włosy zaczęły mi bardziej wypadać!

Gość Nina1090
Hej dziewczyny, ja też miałam problemy z nadmiernym wypadaniem włosów i mi akurat exagon bardzo pomógł :) Włosy mam teraz mocniejsze, mają zdrowy naturalny wygląd z połyskiem no i mam wrażenie, jakby było ich więcej :) Ja kupiłam na allegro u przesympatycznego pana na koncie -meex- bardzo uczciwy sprzedawca i expressowa wysyłka, dlatego z miłą chęcią każdemu go polecam :) Nina

Gość gość
ja tam wierzę tylko w minoxidil - zbadany i potwierdzony przez ministerstwo zdrowia, reszta to jakieś ziołowe leki, w tym exagon.

Gość gość
mi pomogla nafta kosmetyczna taka z apteki

Gość kosiaaa
racja, na grouponie cena wzrosła, taniej dostaniemy na allegro, mimo to wciaz zastanawia mnie cena w ich sklepie - 159zl! niedlugo ponownie zaczynam kuracje z exagonem, zapraszam na recenzje na blogu : kosia-a blogspot com :)

Gość gość
A mnie pomaga olej hasna , kupiłam juz drugi raz .Rok temu omało co nie wyłysiałam :)Teraz znów leca włoski , ale zrobiłam badania i zobaczymy co mi wyjdzie :)

Gość bulbulla
exagon jest świetny, zrobiłam kurację jednym zestawem (kupiłam na promo) i o ile włosy dalej wypadaly jak wypadały, to urosły 4 cm w miesiąc (zwykle rosną 1,5 cm!!!) ! z racji że włosy dalej wypadały to dorzuciłam jeszcze ampułki seboradin forte, też są w ampułkach jak exagon - nie zauwzyłam po nich super przyrostu ale włosy wreszcie nie wypadaaaałyyyyy! zapytałam dermatologa o połączenie tych dwóch wcierek, nie kolidują ze sobą. więc polecam ten zestaw, z czego dla tych wypadających jednak seboradin !

Gość kidnap
tez mam problem z tym exagonem, ktos mi kiedys mowil ze na stronie regularna cena to ta sama co z gruponów, ale nigdy nie chcialo mi sie sprawdzic : ) za znacznie mniejsze pieniadze równie skuteczny ten seboradin forte kiedyś nawet robiłam test na tej wcierce u anwen <3

Gość kidnap
to znaczy - u anwen kiedys byl test wcierek i na tym teście tesowałam seboradin forte. jezu nie umiem sie wyslowic sory pozno juz. :)