Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa24

175cm + obcasy=przesada?

Polecane posty

Gość NIE MOGE się znow zalogować
Wilczyca a to dlaczego?

krwawa wilczyca - to zes mnie przejrzala ;-) ;-) ;-)

no dlatego zapewne , zdaniem wilczycy, ze nie glosze takich pofgladow jakby sobie zyczyla ;-)) (bo ona nie ma komplekkswo , tylko ja;-)

Ja w młodych latach mialam kompleksy że w szkole bylam najwyższa ze wszystkich kolegów i koleżanek . Ale czym czlowiek jest starszy to docenia swój wzrost i figurę. Mając prawie 40 lat na karku i wagę 62 kilo przy takim wzroście

i najwazniejsze że nie trzymam żadnej diety , jem normalnie i nie tyję

Wyraziła swoje zdanie, spoko, po co dalej pisać o zaletach swojego wzrostu i swoich pragnieniach, że fajnie by było mieć nawet więcej, ale nigdy mniej? Nie mówię, że robi to szczególnie jaskrawo, ale jednak widać. A dla mnie różnorodność jest fajna:) Każdy ma oczy i widzi jak jest, dla normalnych ludzi ileś cm wte czy wewte, rozmiar tyłka itp nie ma znaczenia bo są ważniejsze rzeczy i tyle.

Gość nie od dziś wiadomo
wysoka kobieta to piękna kobieta. Ktoś tu książek nie czytał, w opisach pięknych kobiet najczęściej występował przymiotnik- wysoka. Do dzisiaj starsi Panowie widząc wysoką kobietę, określają ją mianem przystojnej. Tak, tak, kobietę! Kobieta wysoka jest piękna. Tak powiedźmy do 180 cm. Kobieta wysoka ma długie nogi- ogromny plus. Na małe kobiety często mówi się- nieskopodwoziówka, tyłkiem ulicę zamiata itp. Określenie żyrafa też nie jest obraźliwe. Poza tym to tylko wzrost ;) Większość moich kolegów, nawet tych niższych woli wysokie. Ba! Właśnie Ci niżsi często chodzą z wyższymi od siebie dziewczynami i już nikogo normalnego to nie razi ;) Pozdro do wszystkich i tych małych i tych dużych. Ps. małe jest ładne wyłącznie jeśli jest jednocześnie filigranowe. Filigranowe kobiety też są piękne.

dokladnie uwazam tak samo;-) dlatego jakbym mogla to chcialabym byc wyzsza, ale nigdy nizsza;-)

"Krwawa Wilczyca Wyraziła swoje zdanie, spoko, po co dalej pisać o zaletach swojego wzrostu i swoich pragnieniach, że fajnie by było mieć nawet więcej, ale nigdy mniej? Nie mówię, że robi to szczególnie jaskrawo, ale jednak widać" a po to ze to jest forum - i kazdy autor decyduje o dlugosci oraz jakoscoii swojej wypowiedzi;-) a jelsi ciebie nudza moja - nie czytaj ;-) as easy as it is;-) "A dla mnie różnorodność jest fajna Każdy ma oczy i widzi jak jest, dla normalnych ludzi ileś cm wte czy wewte, rozmiar tyłka itp nie ma znaczenia bo są ważniejsze rzeczy i tyle." a dla niektorych ludzi - np. mezczyzn (kt sa w weikszosci wzrokowacami) ma to zanaczenie zasadnicze, tez lubie roznorodnosc w pogladach;-)

nie od dziś wiadomo - uff, jak to dobrze, że chociaż jestem niska to mam długie nogi. Co ja bym bez tego zrobiła...

"Poza tym to tylko wzrost Większość moich kolegów, nawet tych niższych woli wysokie. Ba! Właśnie Ci niżsi często chodzą z wyższymi od siebie dziewczynami i już nikogo normalnego to nie razi" mam podobne doswiadczenia ;-)

"jak to dobrze, że chociaż jestem niska to mam długie nogi. Co ja bym bez tego zrobiła... " niska kobieta nie moze miec dlugich nog;-) to przymioty wysokiej kobiety;-) moze byc proporconalnie zbudowana ale nogi zawsze bedzie miala krotsze od wysokiej damy;-)

zdziwiłabyś się :) Oczywiście nie będę miała nóg dłuższych od koszykarki, ale od kobiet 170-175cm spokojnie :D

" [zgłoś do usunięcia] Moorland zdziwiłabyś się Oczywiście nie będę miała nóg dłuższych od koszykarki, ale od kobiet 170-175cm spokojnie " to jest niemozliwe jesli mialabys nogi dlugosci 1.20m przy wzroscie 1.60m to wtedy nie bylabys proporcjonalnie zbudowana;-)) a to podobno jest wada;-)

I każdy liczy się z tym, że z czyichś wypowiedzi zostaną wyciągnięte wnioski:) "a dla niektorych ludzi - np. mezczyzn (kt sa w weikszosci wzrokowacami) ma to zanaczenie zasadnicze," Zależy w jakich gustujesz. Ja bym z takimi uważała bo w przypadku przytycia z powodu choroby i dodatkowych paru kg może rzucić "bo jest wzrokowcem" i nie będzie się spełniało wymagań. Ale no co kto lubi, dla każdego coś dobrego. "tez lubie roznorodnosc w pogladach" A ja kulturę i tolerancję:) Pozdrawiam

mam 165cm i nóżkę coś ciutkę ponad 100 :) Dopóki komplementują moje zajebiste nogi nikt mi nie wmówi, że nie są idealne :D

Można być wysoką i "niskoskanalizowaną". Sekret nie tkwi we wzroście, lecz proporcjonalnej budowie ciała. A dyskusja "wolą niskie/wysokie" jest bez sensu - każdy ma swój gust :) Mnie określenie "żyrafa" nie przeszkadza - to wręcz komplement (żyrafy pięknie się poruszają :P ).

Krwawa - faceci nie patrzą która wystaje o pół głowy tylko na to która jest najładniejsza, najzgrabniejsza i najbardziej proporcjonalna. Kobieta-koń, 180cm, nie będzie się wszystkim podobała tylko dlatego, że jej wielka noga jest długa :P

Gość sassssssssssssssssssss
ja mam 170cm i dużo osob jest niższych odemnie, dlatego jesli kolezanki chodzą na płaskim to też takie nosze. Facet jest wyższy odemnie o 20cm więc jak jestem z nim to nie krępuje się nosić szpilek. ale ogolnie rzadko noszę, bo dużo osób jest niskich ;/ a jesli Tobie to nie przeszkadza, to noś :)

"Krwawa Wilczyca I każdy liczy się z tym, że z czyichś wypowiedzi zostaną wyciągnięte wnioski" alez oczywiscie;-) "a dla niektorych ludzi - np. mezczyzn (kt sa w weikszosci wzrokowacami) ma to zanaczenie zasadnicze," Zależy w jakich gustujesz. Ja bym z takimi uważała bo w przypadku przytycia z powodu choroby i dodatkowych paru kg może rzucić "bo jest wzrokowcem" a napisalam gdzie o windywidualnych preferencjach i tym ze gustuje w mezczyznach? czy moze tylko troche nadinpretowalas moja ogolna wypowiedz na temat pewnych tendencji, hm?;-)

Gość Egoisteeee
Modelki zaczynają się od 170 cm. :)

Gość Ewelina ===
Ja też mam 175cm i jestem z tego powodu dumna, mam świetną figurę i nogi do nieba,a jak ubiorę szpilki to wyglądam jak z wybiegu ;) Dziewczyny! Nie bójcie się pokazywać swoich ATUTÓW! Bo takie kończyny trzeba eksponować! Moje niewyrośnięte koleżanki mają wielkie kompleksy na punkcie swojego mikrego wzrostu i mi mojego zazdroszczą ;) Także dziewczynki do sklepów obuwniczych marsz! ;)

" [zgłoś do usunięcia] Moorland mam 165cm i nóżkę coś ciutkę ponad 100 Dopóki komplementują moje zaj**iste nogi nikt mi nie wmówi, że nie są idealne" to nie sa dlugie nogi a le najwzaniejsze ze jestes szczesliwa z tym ;-)

salinka - zależy czy chcesz miarę do spodni (wtedy po wewnętrznej, stronie do kroku) czy anatomicznie (po zewnętrznej stronie, do stawu biodrowego).

Gość ftp
zawsze mnie dziwi w takich tematach fakt, że najczęściej wypowiadają się osoby przeciętnego/niskiego wzrostu i wszystkie mają nienaturalnie długie nogi :D ja mam 179cm+ obcasy= widowisko :classic_cool:

" [zgłoś do usunięcia] salianka Można być wysoką i "niskoskanalizowaną". Sekret nie tkwi we wzroście, lecz proporcjonalnej budowie ciała. A dyskusja "wolą niskie/wysokie" jest bez sensu - każdy ma swój gust" dokladnie tak! ;-) zgadzam sie w calej rozciaglosci;-) sama jednak wolalabym byc wyzsza;-)

Gość sassssssssssssssssssss
widzę, ze krytyka wzrostu. każdy woli co innego, jeden wysokie, inny niskie jeden duży biust, drugi mały itp itp brunetke lub blondynke :p

Gość njkkb
Jak juz sie tak wypowiadacie to doradźcie: czy jutro na rozpoczęcie iść w obcasach? mierzą chyba około 8cm a sama mam 178cm wzrostu ;/ czy wypada?

"Kobieta-koń, 180cm, nie będzie się wszystkim podobała tylko dlatego, że jej wielka noga jest długa " tak jak innym nie bedzie sie podobala przykrotka kobieta nawet z noga 1.5m;-)) as easy as it is;-)