Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa24

175cm + obcasy=przesada?

Polecane posty

" Ewelina === Ja też mam 175cm i jestem z tego powodu dumna, mam świetną figurę i nogi do nieba,a jak ubiorę szpilki to wyglądam jak z wybiegu Dziewczyny! Nie bójcie się pokazywać swoich ATUTÓW!" nie wiem czy to jrst akurat powod do dumy/estydu - to po prostu fakt i tyle, najczesciej od nas niezalezny;-) natomaist bardzo czesto ten fakt bywa atuttem - i to nie byle jakim;-)

Gość kobieta jest niska kiedy ma
160 :O jeszcze 165 wzywz jest oki , ale nizsze sa do bani :D

" [zgłoś do usunięcia] ftp zawsze mnie dziwi w takich tematach fakt, że najczęściej wypowiadają się osoby przeciętnego/niskiego wzrostu i wszystkie mają nienaturalnie długie nogi" co nie?:-) ja bym powiedzial aez czasem to az zaburzenie budowy anatomicznbej - to tak samo jakby miec rece dlugosci 120cm przy wzroscie 150cm;-) ja mam 179cm+ obcasy= widowisko" i super;-) tylko pozazadroscic;-)

ROR - tylko prawie 2/3 długości ciała :) Nie jest źle. a tak bez już bez przekomarzania i samozachwytu nad moją idealną figurą - jasne, fajnie jest być wysokim, ale nie ma co ubolewać nad 5 cm w jedną czy w drugą stronę. Nie jest dobrze być ani bardzo niskim, ani bardzo wysokim z wywalonymi w kosmos proporcjami, dopóki wygląda się zgrabnie to nie ma na co narzekać, facetom i tak będzie się podobać :D

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - tylko prawie 2/3 długości ciała Nie jest źle" chwalisz sie czy zalisz?;-) "Nie jest dobrze być ani bardzo niskim, ani bardzo wysokim z wywalonymi w kosmos proporcjami, dopóki wygląda się zgrabnie to nie ma na co narzekać, facetom i tak będzie się podobać" ja sie z tym niezgodze - uwazam ze im wyzsza kobieta tym lepiej , choc oczywiscie rozumiem ze nie kazdego to kreci

Gość ftp
ilu ludzi tyle gustów i przestańcie się bezproduktywnie produkować 🖐️

ROR - a co to jest "przykrótka"? :D A tak serio - nie, bardzo wysokie osoby są z zasady dość masywnie zbudowane, tak samo jak bardzo niskie bywają jakieś takie kaczuszkowate. Jak ktoś ma szczęście i wygląda ładnie będąc poza granicą "średniego wzrostu" to super, ale łatwiej mieścić się w tym obszarze :D Przy okazji, 175cm to dalej średni wzrost.

Gość NIE MOGE się znow zalogować
ROR jak już wcześniej mówiłas to zalezy wszystko od gustu danego od partnera i nawet koleżanek tutaj piszacych. jedne nam zazdroszcza takiej wysokości a drudzy smieją się z nas tylko po to zeby dogryźć komuś że jest wysoki i wyglada jak zyrafa czy wieża

ROR - jasne, że się chwalę, bo akurat swoje nogi lubię. Do innych rzeczy mogę się u siebie przypieprzyć, ale akurat do nóg nigdy. No coś w sobie lubić trzeba, nie? I są limity tego co jest seksowne, bardzo wysoka kobieta, podobnie jak bardzo niska, traci proporcje i to niekoniecznie ładnie wygląda.

Gość NIE MOGE się znow zalogować
Moorland dla dziewczyny napewno nie . Dla faceta tak

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - a co to jest "przykrótka"?" to samo co kobieta-kon , jak sam wczesniej napisalas;-) ;-) ;-) "A tak serio - nie, bardzo wysokie osoby są z zasady dość masywnie zbudowane, tak samo jak bardzo niskie bywają jakieś takie kaczuszkowate. Jak ktoś ma szczęście i wygląda ładnie będąc poza granicą "średniego wzrostu" to super, ale łatwiej mieścić się w tym obszarze" kazdy ma swoj gust - ja znam sporo alsek powyzej 180cm i nie sa maswne - raczej bardzo zgrabne i mile dl aoka;-) Przy okazji, 175cm to dalej średni wzrost. - a tu juz zalezy o jakiej populacji mowimy

Gość ftp
' bardzo wysoka kobieta, podobnie jak bardzo niska, traci proporcje i to niekoniecznie ładnie wygląda. ' bo przecież powszechnie wiadomo, że modelki należą do najmniej zgrabnych i proporcjonalnych przedstawicielek płci pięknej :classic_cool:

" jedne nam zazdroszcza takiej wysokości a drudzy smieją się z nas tylko po to zeby dogryźć komuś że jest wysoki i wyglada jak zyrafa czy wieża" dokladnie tak;-) ja nie gustuje w kobietach jako takich wiec mi tam rybka - moga miec i 150 cm jesli sie dobrzez z tym czuja. Moim zdaniem taki wyglada jest nieladny i wiem ze jest spora czesc facetow (co mnie zdziwlo) kt wrecz lubia "zyrafy";-)

NIE MOGE - ale co nie, do której z moich licznych wypowiedzi to było skierowane, do tego o średnim wzroście? 175cm to górna granica średniego wzrostu kobiet. ftp - te zgrabne modelki mają zazwyczaj coś między 170cm - 180cm (np. te z Victoria Secret) a te z wybiegów...no cóż, nie skomentuję. ROR - wszystkie które ja znam są jakieś takie...klocowate. No, ale to może kwestia tego, że Angielki jakieś takie niewymiarowe są generalnie :D

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - jasne, że się chwalę, bo akurat swoje nogi lubię." dobrzez sie z czyms czuc a miec ppotrzebe podkreslania tego - to dwie rozne rzeczy jak dla mnie - z tego co opisalas to moim zdaniem nie nalezysz do mojego ulubionego "modelu", ale rozumiem ze moja opinia tutaj nieiwel znaczy;) i dobrze;-) " Do innych rzeczy mogę się u siebie przypieprzyć, ale akurat do nóg nigdy. No coś w sobie lubić trzeba, nie?" ja tam lubie siebie cala;-) choc dosterzgam mozliowsci doskonalenia w niektorych obszarach;-) "I są limity tego co jest seksowne, bardzo wysoka kobieta, podobnie jak bardzo niska, traci proporcje i to niekoniecznie ładnie wygląda" nie , nie ma takich limitow;-) mialam kolege ktory lubil dzieczyny kt przekraczaly wszelkie limity jelsi chodzi o jedna ceche wygladu;-) mnie nei inetersuje tzw. pzrecietnosc /co sie ogolnie podoba - mi sie podobaja bardzo wysokie kobiety, a rsednio niskie juz nie, as easy as it is;-)

"ftp ' bardzo wysoka kobieta, podobnie jak bardzo niska, traci proporcje i to niekoniecznie ładnie wygląda. ' bo przecież powszechnie wiadomo, że modelki należą do najmniej zgrabnych i proporcjonalnych przedstawicielek płci pięknej" co nie?;-) dobre;-)

ROR - no ale dlaczego mam nie podkreślać, poza tym to nie ja twierdziłam, że niższe osoby są niskopodwoziowe. Ja tylko napisałam, że niekoniecznie. :) a skoro o typach mowa, to mnie akurat bardzo podobają się sylwetki "latynoskie" (nogi nogami, ale jednak tyłek moim zdaniem ważniejszy :D)

"175cm to górna granica średniego wzrostu kobiet." bo co bo ty tak powiedzilas? sprecyzuj o jakiej populacji mowimy - nawet n ie wiesz czy jestesmy tej samej rasy, co nie? "ftp - te zgrabne modelki mają zazwyczaj coś między 170cm - 180cm (np. te z Victoria Secret) a te z wybiegów...no cóż, nie skomentuję" widze ze moorland probuje narzucic wlasne zdanie;-)) slodkie;-) cyt"bo ja powiem co jest ladne a co nie - i kazdy MUSI sie na to zgodzic" ;-) "ROR - wszystkie które ja znam są jakieś takie...klocowate. No, ale to może kwestia tego, że Angielki jakieś takie niewymiarowe są generalnie" no i co to wnosi ze ty nasz wysokie i klocwate panie? swiat jest pelny rozniez wysokich i zgrabnych kobiet;-)

"Moorland ROR - no ale dlaczego mam nie podkreślać, poza tym to nie ja twierdziłam, że niższe osoby są niskopodwoziowe. Ja tylko napisałam, że niekoniecznie" mozesz sobie podkreslac - chodzi mi to ze moim zdaniem ty masz impretayw mowienia o tym. ja np. nie pytalam cie od dlugosc twoich nog - a ty mpiszezs o tym juz czwarty raz;/ dla mnie to znaczy ze cos jest nie halo, ja np.lubie swoja skore za uszami - ale nie mam potzreby podkreslania tehgo na forum;-) "a skoro o typach mowa, to mnie akurat bardzo podobają się sylwetki "latynoskie" (nogi nogami, ale jednak tyłek moim zdaniem ważniejszy )" ile ludzi tyle gustow ;-) mamy inne;-) ja zgadzam sie z pogladem , ze dlugie nogi sa najbardziej atrakcyjna cecha wygladu zenskiego;-)

Gość oj oj oj wyluzujjjjccccie
dziewczyny to zaczyna być smieszne! ja mam 177cm i nosze szpile 12 cm ;) rachunek prosty :) 189cm mam i jest ok :D

Gość niskie babsztyle będą jechać
po tych wyższych i na odwrót --standard na kafe

ROR - wnosi to dokładnie tyle samo co Twoje twierdzenie, że Tobie podobają się wysokie kobiety. Ja twierdzę, że modelki akurat nie są seksowne, mnie się proste, długie sylwetki u kobiet nie podobają, ale nikomu tego zdania nie narzucam. Musisz się od razu tak jeżyć? Od początku tematu piszę pół-żartem-pół serio, a tu się jakaś wielka dyskusja w obronie wysokich kobiet rozwija. Wszystkim się i tak nie dogodzi, wysoka kobieta, jeżeli jest zgrabna będzie tak samo atrakcyjna jak niska-zgrabna, a mając 175cm spokojnie można nosić obcasy i wyglądać super. I tyle jeżeli chodzi o moje zdanie.

;-) to muisz super wygladac;-)) spalam sie z zzdrosci;-)) ;-) ;-) ale tak na serio uwazam ze dluga noga w szpilakach jest mega sexy;-)

ROR - i uważasz, że powtórzony kilkakrotnie komentarz na temat własnej zajebistości, oprawiony dużą ilością głupich emotek jest poważny i należy brać go na serio? Nie ma w tym nutki sarkazmu, autoironicznego żartu, nic? I to jeszcze pisany w temacie który z prostego pytania przerodził się w głupią dyskusję co jest dla kogo seksowne? I to ze mną jest coś nie halo?

Moorland ROR - wnosi to dokładnie tyle samo co Twoje twierdzenie, że Tobie podobają się wysokie kobiety" ale ty ciagle piszesz o wadach wysokich kobiet ;-)) po co sie zajmowac tym czego sie nie lubi/nie podoba sie? ja nie pisze dlaczego niskie mi sie nie podobaja - bo mnie to w ogole nie zajmuje, nie na tym sie kuspiam;-) "Ja twierdzę, że modelki akurat nie są seksowne" przyznam, ze nie slyszlaam takiego zdania z ust meskich jeszcze;-) " Musisz się od razu tak jeżyć?" kazdy odbiera innych przez wlansy pryzmat;-) nie czuje sie zjezona;-) "Od początku tematu piszę pół-żartem-pół serio, a tu się jakaś wielka dyskusja w obronie wysokich kobiet rozwija" to ty tak widzis zsytuacje ;-) "Wszystkim się i tak nie dogodzi, wysoka kobieta, jeżeli jest zgrabna będzie tak samo atrakcyjna jak niska-zgrabna" nie zgodze ise - moim zdaniembedzie bardziej atrakcyjna;-) po prostu nie wszystkim sie wszystko podova i juz;-)

Gość Egoisteeee
Moorland ile masz wzrostu?.

Gość a moorland ile ma cm
?

Gość ola!!!!
ja mam 176 i ubieram wysokie buty;) ja uwazam ze liczy sie proporcjonalna budowa i ksztalty;)

Gość pewnie ma z 162 - 163
:D