Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa24

175cm + obcasy=przesada?

Polecane posty

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - weź mnie nie molestuj i nie wpychaj mi nic do ust, źle się z tym czuję, zboczeńcu jeden " wspolczuje ze masz ograniczenia na tle seksualnym - i branie do ust kojarzy ci sie z czyms "zlym";-) myslsiz ze to moze miec zwiazek z twoim niskim wzrostem?;-) poza tym juz sie mna zegnalas i co wrocilas? nie znalazlas nikogo ciekawszego?;-)

Gość morrland jest niższa od ror o
10 cm dlatego się nie dogadają :classic_cool::D:D:D:D

no nudzi mi się :( Net mi strasznie muli i nie mogę filmu obejrzeć na tubie :/

Gość moorland jest niższa od ror
o 10cm.

" [zgłoś do usunięcia] Moorland no nudzi mi się Net mi strasznie muli i nie mogę filmu obejrzeć na tubie :/ " jasne;-) przyjelam twoje tlumaczenia i w nie uwierzylam - mozesz byc spokojna;-)

Gość bez przesadyyy
Ja mam 172 i noszę obcasy bez ograniczeń. I na Twoim miejscu też bym się nie przejmowała. Noga ładnie w takim bucie wygląda, figura ładniejsza i ładniejszy chód. Co prawda moj facet tez wysoki, ale nawet jak bylam sama to tez nosilam obcasy

ROR - myślisz, że jakbym się nie nudziła to siedziałabym w jałowym temacie? Nawet naczyń do pozmywania nie mam, miałam szczery zamiar hancocka obejrzeć, a tu przysłowiowa dupa blada.

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - myślisz, że jakbym się nie nudziła to siedziałabym w jałowym temacie? " tak wlasnie mysle;-) wygladasz mi na osobedla ktorej to jest szczytem;-)

ale sie do mnie przyczepila;-)) moze ty sie zauroczylas, hm?;-)

ale nawet jesli sie zauroczylas to nietsty na nic liczyc nie mozesz - nie kreca mnie niziutkie kobiety;-) ;-) ;-)

Gość mentalnepipy

Ale wysokie liżą się po mentalnych ci..ach. Tak trudno sobie uświadomić, że nie każdemu facecie się spodobacie? Nie ze względu na wzrost, ale też na inne cechy (mój brat 195 chodzi tylko z niskimi "krasnalami". Tą z którą jest chyba 160 nie ma). Ja np. nie mam fetyszu długich nóg, ani stóp. Ale tyłka i długich włosów - tak. Same macie kompleksy (tyczy się to też niskich) i wpędzacie innych w kompleksy, bo chcecie sobie udowodnić, że jesteście seksi, pożądane itp. Jak zaakceptujecie siebie, to zaakceptujecie innych. Zrozumiano?