Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa24

175cm + obcasy=przesada?

Polecane posty

Poza tym, nigdzie nie napisałam, że wysoka=nieatrakcyjna. Owszem, uważam, że bardzo wysokie kobiety, podobnie jak bardzo niskie, wyglądają nieciekawie, ale to moje zdanie. Jedyne co, to śmiałam się ze stwierdzenia, że jak ktoś ma długie nogi to automatycznie jest seksowny, nawet jeżeli wygląda jak ta babka z Seksu w wielkim mieście, a same nóżki ma grube. To tak, jakby gruba osoba twierdziła, że jest boginią seksu bo ma wielki biust ;)

"Moorland ROR - i uważasz, że powtórzony kilkakrotnie komentarz na temat własnej zaj**istości, oprawiony dużą ilością głupich emotek jest poważny i należy brać go na serio? " chyba mowisz o sobie;-) to ty prezentowlas tutaj w formie werbalnej swojej atuty a nie ja ;-) aha, i nie zalezy mi zeby moje komentarze byly brane na serio;-) chyba sama pisalas ze piszesz tu pol-zartem - to o co ci chodzi teraz?;) proponuje wyluzowac;-) "Nie ma w tym nutki sarkazmu, autoironicznego żartu, nic? I to jeszcze pisany w temacie który z prostego pytania przerodził się w głupią dyskusję co jest dla kogo seksowne?" moze dla ciebie sie przerodzil w dyskusje (i to jeszcze pelna emocji;-)) dla mnie jednak temat pozostal nadal niwinnym pytankiem;-) as easy as it is;-) I to ze mną jest coś nie halo?

Gość zyrafa24
tematy o wzroscie najlepiej sie sprzedaja:D masakra, beda siedziec i sie klocic, czy lepsze 175 czy 165:D

Gość do Moorland
to ile masz cm ?

Gość ror ma 175 a morland 160
.

ROR - no mówiłam o sobie, bo mój samozachwyt nie był poważny, to by było lekkie przegięcie, nie sądzisz? :D I serio, nigdy nie słyszałaś od faceta, że płaskie, wychudzone modelki z wybiegów im się nie podobają? Niestety, ale większość teraz nie wygląda jak młoda Linda Evangelista :(

Gość Egoisteeee
A ja mam 170 :D:D:D:D

"Moorland "Jedyne co, to śmiałam się ze stwierdzenia, że jak ktoś ma długie nogi to automatycznie jest seksowny, nawet jeżeli wygląda jak ta babka z Seksu w wielkim mieście, a same nóżki ma grube" moim zdaniem automatycznie jest;-) a grubiosc nog nie ma tu nic do rzeczy - kazdemu sie podoba co innego i tyle;-) " To tak, jakby gruba osoba twierdziła, że jest boginią seksu bo ma wielki biust" bo tak tez sie zdraza - niektore panie tak twierdza i s apanowie kt podzielja te opinie . as easy as it is;-) wszystko jest relatywne;-)

Gość Moorłand
Mam 161 cm. :classic_cool:

ror ma 175 a morland 160 - przeczytaj jeszcze raz, bo pudło. :D Egoisteeee - no i super :P

" [zgłoś do usunięcia] zyrafa24 tematy o wzroscie najlepiej sie sprzedaja masakra, beda siedziec i sie klocic, czy lepsze 175 czy 165" a ja mysle ze tutaj wzrost jest tylko wymowka;-)) moorland nie moze przyjac do wiadomosci ze nie kazdy podziela jej opinie (mniejsza o przedmiot tej opinii;-)

"I serio, nigdy nie słyszałaś od faceta, że płaskie, wychudzone modelki z wybiegów im się nie podobają? Niestety, ale większość teraz nie wygląda jak młoda Linda Evangelista " nie , nie slyszlam ;-) ale slyszalam sporo komentarzy o nisko-zawieszonych;-)

Gość nie chce mi sie czytac,to ile
ma morland :O

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - ja piszę tylko ze swojego punktu widzenia, as easy as it is" jest takie powiedzenie - nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza;-) as easy as it is;-)

Gość ftp
Moorland ma 165cm.

ROR - powinnaś być dumna, że Cię przedrzeźniam :P A tak serio - to coś Ty się tak uwiesiła, ze ja komuś coś wmawiam. Napisałam, że bycie niskim nie oznacza krótkich nóżek (no chyba, że ktoś jest naprawdę bardzo niski) i że moim zdaniem liczą się proporcje, a nie to, żeby być jak najwyższym. Nikomu nic nie wciskam, więc o co chodzi?

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - powinnaś być dumna, że Cię przedrzeźniam" nie pochlebiaj sobie ;-) nie mozesz mnie ani zdenerowowac ani pozytywnie nakrecic - nie masz takich "uprawnien";-) as easy as it is;-) "A tak serio - to coś Ty się tak uwiesiła, ze ja komuś coś wmawiam." proponuje nie mierzyc mnie wlasna miarka ;-) "Napisałam, że bycie niskim nie oznacza krótkich nóżek (no chyba, że ktoś jest naprawdę bardzo niski) i że moim zdaniem liczą się proporcje, a nie to, żeby być jak najwyższym. Nikomu nic nie wciskam, więc o co chodzi? " o to ze piszesz to juz ktorys raz - a ja ci odpowidam nie kazdy podziela ten poglad , dla mnie niski wyglad =krociotkie nozki (ewentualnie deformacja budowy anatomicznej) a twoj przyklad - o ile prawdziowy - jest , moim zdaniem, tego dowodem;-) as easy as it is;-)

ROR - nie próbowałam Cię zdenerwować, chyba za bardzo przyzwyczaiłaś się do trollowania na forum. I Ty swoje zdanie też napisałaś kilka razy, więc albo obie próbujemy coś przeforsować, albo można skończyć :)

" [zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - nie próbowałam Cię zdenerwować" alez ja cie o to nie posadzam;-) " chyba za bardzo przyzwyczaiłaś się do trollowania na forum" twoja opinia jest mi naprawde obojetna;-) z doswiadczenia wiem, ze kazdy mowi innym to co tak naprawde jemu samemu lezy na sercu;-) "I Ty swoje zdanie też napisałaś kilka razy, więc albo obie próbujemy coś przeforsować, albo można skończyć" nie mow za mnie zabko , oki?:-) zaka zdym rzem kiedy przyklasikiwalam wysokiej dzieczynie + obcasy 0 ty wracalas do tematu ze niskie tez nie sa kiepskie;-) ja ci tylko odpowidalam - a ty zaczelas jakies bzdury o sobie piosac - np. o dlugosci wlasnych konczyc;-)) ;-)

eh chwila, ale ja nigdzie nie powiedziałam, że wysoka dziewczyna nie może mieć obcasów - to tak do tego przyklaskiwania. Co do bzdur o mnie - owszem, chociaż nie wiem po co w ogóle wszczepiłaś się w ten temat. Moja ironiczna odpowiedź o tym jak to dobrze, że mam długie nogi odnosiła się do kompletnie pozbawionego sensu, offtopowego tematu "nie od dziś wiadomo". Sama skomentowałaś to co napisałam i sama uparcie odpowiadałaś na coraz bardziej prześmiewcze teksty. Nie bardzo więc wiem o co Ci chodzi - zaczynasz żartobliwą rozmowę, potem twierdzisz, że ktoś coś na siłę wciska innym. Chyba zostawię cię samą z tym problemem...trzymaj się ;)

"Co do bzdur o mnie - owszem, chociaż nie wiem po co w ogóle wszczepiłaś się w ten temat" rozumiem ze mozesz nie wiedziec, nie wymagam tego od ciebie;-) " Sama skomentowałaś to co napisałam i sama uparcie odpowiadałaś na coraz bardziej prześmiewcze teksty. Nie bardzo więc wiem o co Ci chodzi - zaczynasz żartobliwą rozmowę, potem twierdzisz, że ktoś coś na siłę wciska innym" i w takim tonie rozmowe prowadze do konca;-) as easy as it is;-) a ze komus po drodze skcze gula - no coz ..;-) "Chyba zostawię cię samą z tym problemem...trzymaj się" bog zaplac;-)

Gość oj oj oj wyluzujjjjccccie
dziewczyny jesteście smieszne ;) Moorland jeżeli masz 160 to oznacza to,że jesteś niska. Po prostu. Niska tez człowiek. Wysoka tez człowiek. Jedne i drugie mają swoich amatorów. Znam kolesia, który ma 194cm i zawsze oglądał się za dziewczynami, które miały około 180 a "skończył" z dziewczyną, która ma 154cm. JEDYNĄ rzeczą jaka mu się w tej kobiecie nie podobała to był właśnie wzrost ;) A wzrost to zbyt mało aby z kimś nie być ;) Więc wyluzujcie laski, bo smieszne jesteście ;)

oj oj oj wyluzujjjjccccie - odjąłeś mi 5 cm :P I nie sądzę, żeby ta rozmowa była miała szansę być jakakolwiek inna niż śmieszna, pomijam już fakt, że nie na temat :)

"oj oj oj wyluzujjjjccccie dziewczyny jesteście smieszne" mnie to cieszy - bo smiech to zdrowie;-) lubie tez dostarczac radosc innym;-) "Moorland jeżeli masz 160 to oznacza to,że jesteś niska. Po prostu. Niska tez człowiek. Wysoka tez człowiek. Jedne i drugie mają swoich amatorów" dokladnie tak;-) ale moorland najwidoczniej nie mogla tego zaakceptowac;-)) Znam kolesia, który ma 194cm i zawsze oglądał się za dziewczynami, które miały około 180 a "skończył" z dziewczyną, która ma 154cm. JEDYNĄ rzeczą jaka mu się w tej kobiecie nie podobała to był właśnie wzrost A wzrost to zbyt mało aby z kimś nie być Więc wyluzujcie laski, bo smieszne jesteście" ale smiech to zdrowie;-)

ROR - weź mnie nie molestuj i nie wpychaj mi nic do ust, źle się z tym czuję, zboczeńcu jeden :D