Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Amen to you

Ilu mialyscie partnerow seksualnych

Polecane posty

Go艣膰 kfjfjhhhhhaaaala
zrzuccie beret z m贸zgu i z piczy - sa wsz臋zie ruchacze do rozb艂onienia dziewic

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kfjfjhhhhhaaaala
mohery propagowan e prze z kle rprzykrywaja picz i m贸zg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfjfjhhhhhaaaala
a b艂ony p艂ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet student
Ja bym z dziewic膮 nie chcia艂 by膰. Taka to nic nie potrafi a jeszcze pewnie posz艂aby do 艂贸偶ka dopiero po roku. Id藕 pan w ch*j z takim zwi膮zkiem. Ja 偶ebym si臋 zaanga偶owa艂 w zwi膮zek i chcia艂 z kim艣 by膰 to musz臋 mie膰 z tak膮 kobiet膮 bogate 偶ycie seksualne. Dlatego ja preferuj臋 kobiety do艣wiadczone. W og贸le ja mam tak, (zreszt膮 nie tylko ja, bo wiele os贸b tak ma) 偶e pami臋tam tylko zwi膮zki i kobiety, z kt贸rymi poszed艂em do 艂贸偶ka- te pozosta艂e, z kt贸rymi nie by艂o 偶adnej blisko艣ci to po prostu posz艂y w zapomnienie i nawet nie pami臋tam ich imion i s膮dz臋, 偶e mijaj膮c je na ulicy nawet ich nie pozna艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfjfjhhhhhaaaala
kler gloryfikuje blone a kkretynki sluchaja

Udost臋pnij ten post

facet student ->偶al mi tych dziewczyn i w艂a艣nie dlatego nie zamierzam byc z zadnym facetem bo wy my艣licie tylko g艂ow膮...szkod膮 tylko, 偶e nie t膮 na karku...strasznie przedmiotowo traktujesz kobiety...ale kiedy艣 los ci sie odp艂aci....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to mo偶e jeszcze ja...
26 lat, 2 partnerow. Pierwszy to 2letni zwiazek, jednak nie wyszlo nam...a drugi to moj obecny maz . Tak cudownego sexu nie da艂by mi nikt inny. Ciagle namietny, ognisty i wciaz zaskakujacy. Z tym samym partnerem moze byc cudownie stale i wciaz, trzeba tylko sie postarac i dac cos od siebie, a nie przeskakiwac z lozka do lozka, mowiac ze szuka sie urozmaicenia.

Udost臋pnij ten post

a tak na marginesie...ja bym nie posz艂a nawet po roku do 艂贸偶ka tylko po 艣lubie:):)wi臋c nie ma gnata bym wysz艂a za m膮偶 bo nie ma faceta kt贸ry by tyle wytrzyma艂 w celibacie ze mn膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfjfjhhhhhaaaala
kazdy kap艂an to g贸wno i skurwiel - i tylko kretynki go sluchaja- a po smierci -jak sie nie podymaja bez slubu-to stara zwis艂a zwiotcza艂a picz zwyschni臋ta bona-hhhaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet student
Jak chcesz by膰 dziewic膮 to sobie b膮d藕, tylko ciekawy jestem co ty masz z tego dziewictwa. Masz iluzj臋, 偶e jeste艣 lepsza od innych? B艂agam ci臋. 艢wiat ma w dupie twoje dziewictwo i nic ci za nie nie da. Kiedy艣 u艣wiadomisz sobie jak g艂upie by艂o twoje podej艣cie i jak wiele straci艂a艣, ale mo偶e by膰 ju偶 za p贸藕no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfjfjhhhhhaaaala
o to hcodzi -dziewica wiednie w tym idiotyzmie , b艂ona schnie ona zycia nie uzywa bo kler zakzuje a ona debilka go slucha-ze trza b艂one do slubu trzymac=a jka nie to umrzec jako wyschnieta nierozb艂oniona dzieqica-kazdy normalny czlowiek pierdoli gadki kaplanow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wyindywidualizowana taka o
Niestety w tych czasach dziwice maja przejabne krotko mowiac ;) Ja nie jestem dziewica,ale mam dystans co do zblizen i mam problem ze znalezieniem sobie faceta a co dopiero dziewica,ktora nawet nie chce o seksie slyszec ;) Takze badzcie sobie dziewicami,ale jesli myslicie,ze facet bedzie mial do Was przez to wiekszy szacunek to grubo sie mylicie.To nie lata 70-80 moje drogie ;) Czekajac do slubu liczcie sie z tym,ze moze nigdy do niego nie dojsc! Bo teraz nikt juz dziewic lub dziewczyn trudnych do zdobycia nie chce.Dlatego czasem zaluje,ze nie jestem z natury wyzwolona kobieta,bo moze przynajmniej dzieki temu bylabym szczesliwa i nie samotna a kazdy moj zwiazek nie konczyl by sie totalna klapa !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhld
dziewice to debilki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie maj膮ca poj臋cia
Od wielu lat mam jednego partnera seksualnego. Pasuje mi i mimo wielu okazji-nie zdradzi艂am go. By艂 moim pierwszym i chyba ju偶 zostanie jedynym...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhld
to艣 m膮dra a te religijne debilki czekajace na slub co mzoe nigdy nie nadejsc -umieraaja jako stare wyschni臋te prukwy co nie zazna艂y wacka w sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjkufd
w noc poslubna cnotliwa dzieiwca moze powiedzic -mam b艂one i nie zawaham sie jej uzyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaOh
21 lat, obecny jest trzeci i najlepszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂upota tej laski pora偶a
24 lata - Jeden partner seksualny.Jeste艣my razem od 7 lat.

Udost臋pnij ten post

fajny studencie - ja mam wi臋cej z mojego dziewictwa ni偶 ty ze swojej rozpusty cielesnej:), ka偶dy robi jak uwa偶a, u偶ywaj sobie ile wlezie Twoja wola..., ale szanuj osoby o odmiennych pogl膮dach, bo to co inne razi prawda???

Udost臋pnij ten post

23 lata. 5 facet贸w Z jednym by艂am w seks uk艂adzie. Z 偶adnym nie by艂am w zwi膮zku, by艂y to etapy randkowania. Zanim wyjd臋 za m膮偶 to sobie jeszcze poskacze ;-) Nie 偶a艂uje, ja korzystam z 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dindinaaaaala
dla mysl膮cej kobiety ka偶dy kap艂an to g贸wno i skurwiel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dindinaaaaala
przeciez to ciemne klery nakazuja b艂oniasto艣c do slubu a debile ich sluchaj膮

Udost臋pnij ten post

Dziewice uwa偶aj膮 sie za lepsze od tych, kt贸re ju偶 z facetem spaly. Czemu?? Kto jest na tyle g艂upi, by bra膰 kota w worku zeniac sie z dziewica???

Udost臋pnij ten post

nie wiem czy kota w worku :) Wiem natomiast, 偶e seks jest cz臋scia mi艂osci- i dla mnie osobiscie to nienaturalne by膰 ze sob膮 lata i si臋 nie kocha膰 fizycznie. A dziewice uwa偶aj膮 sie za lepsze, bo w takiej kulturze katolickiej 偶yjemy- stad has艂a o szanowaniu sie i inne pierdy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dindinaaaaala
klery s a durne i ciemne a te baby co ich sluchaja to kretynki

Udost臋pnij ten post

Kota w worku i nic wiecej. Je艣li taka kobieta nie ma ochoty na seks z narzeczonym, to nagle zacznie mie膰 ochot臋 po 艣lubie?? ;-)

Udost臋pnij ten post