Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Amen to you

Ilu mialyscie partnerow seksualnych

Polecane posty

la plus belle- z tego, co wiem to dziewice sobie ideologie dorabiaj膮. a jaka jest prawda? Chyba tylko one wiedz膮. B臋d膮c facetem te偶 bym nie ryzykowa艂a :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dindinaaaaala
g贸wno z zycia maja -a ajak meza z艂apia -to rodzenie non stop

Udost臋pnij ten post

Do tych wszystkich, kt贸re nie potrzebuj膮 innych, bo pierwszy partner jest najlepszy. Guzik prawda. Guzik wiecie. Zero por贸wnania to i zero wiedzy na temat innych facet贸w. M贸j pierwszy partner, my艣la艂am ze jest z nim nieziemsko, mia艂 ma艂ego. Wtedy mi to nie przeszkadza艂o. Teraz wiem, ze sie myli艂am. Wiele takich przyk艂ad贸w mo偶na pisa膰, ale do was i tak nie dotrze, a ja i inne bed膮 nazywane kurwami. A prosz臋 bardzo ;-)

Udost臋pnij ten post

Do tych wszystkich, kt贸re nie potrzebuj膮 innych, bo pierwszy partner jest najlepszy. Guzik prawda. Guzik wiecie. Zero por贸wnania to i zero wiedzy na temat innych facet贸w. M贸j pierwszy partner, my艣la艂am ze jest z nim nieziemsko, mia艂 ma艂ego. Wtedy mi to nie przeszkadza艂o. Teraz wiem, ze sie myli艂am. Wiele takich przyk艂ad贸w mo偶na pisa膰, ale do was i tak nie dotrze, a ja i inne bed膮 nazywane kurwami. A prosz臋 bardzo ;-)

Udost臋pnij ten post

Mam przyjaci贸艂k臋 dziewice, kt贸ra czyta jakie艣 erotyczne powie艣ci i wierzy, ze za jednym dotkni臋ciem kobieta jest podniecona na maksa, a dwa pchniecia powoduja, ze dochodzi. Kiedy jej t艂umacz臋, ze dzia艂a to ciut inaczej to m贸wi mi, ze prwnie ja tak nie mam i jestem zazdrosna ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dindinaaaaala
religie sa durne z tym kultem b艂oniasto艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
jak ktos umie myslec to widzi ze religie i kaplani to dno a kult b艂oniasto艣ci to debilizm - co nie pasuje do wspolczesnosci i tylko debile go sluchaja- gros tych debili to baby - ktore kretynki stanowia wiekszosc osob rleiigjnych

Udost臋pnij ten post

nie jestem ju偶 w zwi膮zku, rozsta艂am si臋 6 miesi臋cy temu po 8 miesi膮cach chodzenia...by艂 moim 4 ch艂opakiem w ci膮gu 2 lat, bo moje przygody z facetami zacz臋艂am w wieku 24 lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
czekanie na slub -ktory moze nie nadejsc- grozi umarcie z b艂on膮 w piczy -hha -starucha z b艂on膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
n a onecie byl raz artyku艂-o angielskiej artystce- co ma 70 lat,jest dziewica , czeka艂a przez religi臋 i chce rozpocz膮c zycie seksualne -hahha- odpowiada ci taka perspektywa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
艂aczenie seksu z tzw, czystym sumieniem -to oznaka reliigjnego zaczadzenia - s膮 baby co s ej ezdza na seks turystyke- dobrz e ise bawia - i w贸r贸w pokutnych nie nosz膮

Udost臋pnij ten post

Og贸lnie rado艣膰 z 偶ycia? :classic_cool: Powiem Ci, ze nie wiesz co tracisz. I dlatego, ze nie masz poj臋cia jak smakuje seks, to do niego nie d膮偶ysz ani nie 'tesknisz'.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
dla myslacego czlowieka -seks to tylko sprawa uczuc , cia艂a a nie religii i sumienia

Udost臋pnij ten post

hosaiwa- no c贸偶 zdaje sobie spraw臋, 偶e mog臋 umrzec jako 70 letnia dziewica, ale mnie to nie przera偶a, mo偶e dlatego , 偶e seks sam w sobie budzi we mnie wstr臋t i obrzydzenie....nie wyobrazam sobie pojscia do lozka i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
moze nalezysz do 1 % ludzi aseksualnych ale wstrzymywanie sie przez religie to debilizm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
religijn a kretynk a dbaj膮c a o b艂onke jak stonke-moz e po slubie przezyc potworne rozczarowanie

Udost臋pnij ten post

o matko, to Ty masz problem z w艂asn膮 seksualnoscia dziewczyno. Ale to si臋 leczy, moim zdaniem powinna艣 is膰 do psychologa, skoro seks budzi w Tobie wstr臋t...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 catering i chipsy
No tak. Te dziwki to chc膮 tylko sexu bez zobowi膮za艅. Nie wa偶ne kto je pierdoli. Mo偶e si臋 i pies jaki nawinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosaiwa
to religie wzbudzaj a w kobietach wstr臋t do seksu -w anglii i usa do pocz膮tku 20 wieku uwazano ze po偶膮danie seksualne u kobiet to choroba i leczono je przez glodowki , bicze wodne i wyci臋cie 艂echtaczki- religie nie lubia seksu i sa jego wrogiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dola plus belle
a anal z iloma facetami uprawialas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna z lublinka
wszelkie z艂o na tym swiecie bierze si臋 z seksu. zdrady, wojny, chciwo艣膰, przemoc, morderstwa, gwa艂ty, prostytucja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co za bzdury....
Od seksu bierze sie wszelkie zlo? Haha To sie usmialam :D Dziewczyny nie przekonujcie - jeszcze dziewicy - bo dziewica nie ma potrzeb i nie wiem jak to jest dlatego ja to brzydzi.Tez tak mialam bedac dziewica az sie zakochalam zaczelam wspolzyc i seks stal sie dla mnie czyms przyjemnym, odskokiem od problemow, przede wszystkim nie kojarzyl sie juz ze zlem ;) Takze seks moze byc wspanialy pod warunkiem,ze go naprawde chcemy badz jest on z osoba ktora naprawde kochamy.

Udost臋pnij ten post

Dziewica nie ma potrzeb? :D :D Ja b臋d膮c dziewica masturbowalam sie wsz臋dzie i ca艂y czas. Tak mnie nosilo ;-) A nie sypialam jeszcze z facetowi, bo jako艣 mi nie pasowali ;-) dopiero maj膮c 21 lat spalam z facetem pierwszy raz.

Udost臋pnij ten post