Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amen to you

Ilu mialyscie partnerow seksualnych

Polecane posty

Gość rozamundda
wedlug kleru seks sluzy tylko do robienia dzieci i trza chronić błonke jak stonkę

Gość rozamundda
całe zło bierze sie z kleru

Gość singeleiv
ideał religijny -kobieta zaznaje kuktasa w noc poslubna a jesli maz umrze to ona dozywotni celibat- drugie malzenstwo wykluczon e- dawniej to wdowy byly zmuszone do wstapienia do klasztoru

Gość jako mężczyzna powiem tak
jeśli kobieta jest dziewicą w gimnazjum i liceum (do 2 klasy) to jeszcze ujdzie, ale jak już kończy 18 lat, idzie na studia, kończy studia i jest ciągle tą dziewicą to już nie jest normalne i dobrze o niej to nie świadczy. Miałem kiedyś (nie)przyjemność poznać 22 letnią dziewicą i po prostu nie umiała mnie niczym zmotywować, była zimna, zdystansowana i po prostu nudna a nie mówiąc już o tym, że o seksie sobie mogłem pomarzyć. Wytrzymałem z nią 2 miesiące i ją zostawiłem.

Gość nefrurre
matki i babcie -pierdolon e gówna ścierwa i szkodniki - wpajjaja córkom i wnuczkom kult dziewictwa i tak ciemnota sie toczy z pokolenia na pokolenie

do jednej z wypowiedzi powyżej- nie uważam, że mój lęk przed seksem ma podłoże psychiczne, po prostu boję się oddania cnoty niewłaściwemu facetowi...który po pewnym czasie i tak mnie zostawi

Gość cezonia
a co to znaczy niewlasciwy facet? czekanie na tego jedynego moze skonnczyc sie umarciem jako stara mumia dzieiwica

dziewica, podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie (utrata dziewictwa),dlatego masz taką blokade. Nawet wychodząc za mąż, nie masz tej 100% pewnosci ze bedziec z danym delikwentem do konca zycia,owszem masz takie załozenie ,ale druga strona tez potrafi swoje nawywijac

Gość cezonia
cnotliwa błoniasta dzieiwca mzoe zemdlec na widok kuktasa- coz taka kaze kler

Gość cezonia
no to kler zrył ci potęznie mózg- madra kobieta uznaje kaplanow za gówno i skurwieli bo religie sa antyfeministyczne

a tam 1%,,wiekszosc kobiet zmusza sie do seksu by parnerowi/mezowi przykrosci nie robic ,dlatego nie odmawiqaja i sie poswiecają, niz czerpią z tego przyjemnośc, zdecydowana wiekszosc udaje

Gość hihincha
kazdy kler chce doglebnie kontrolowac seksualnosc swych wyznawców-a idioci sie temu podporzadkowują

to pytanie po co zmuszac się do czegos co nas kompletnie nie kręci,czy takie udawanie potem daje satysfakcję partnerowi?nie sądzę.dlatego wolę byc sama niz narazac potencjalnego partnera na brak satysfakcji ze sfery seksualnej...

taaa, chce kontrolowac aby trzepac sobie gruche. Zreszta w Watykanie od 12 r.z mozna juz sie bzykac

Gość hihincha
klery takie szczegolowe wytyczne o seksie daja ze hhoho-pod kordłe sie pchają

no zmuszają sie do aktow seksualnych z swoimi mezczyznami bo myslą ze taka ich kobieca rola, i facet przestanie ich kochac .Dla mnie to oblęd, ale taka prawda Robić coś w brew sobie aby swojego faceta zadowolic... no az taka empatyczna to ja nie jestem :o W zyciu nie zmusilabym sie do czegos na co nie mam ochoty, by poswiecic sie fagasowi,i go oszukiwac

Gość hihincha
ale to reliigjni rodzic e ,nauczyciele-od najmlodszych lat wpajaja kobietom ze seks jest zly i trza go tylko dla prokreacji uzywac- seksuologi moga powiedziac jka abrdzo relijn e wychowanie zaburza zycie plciowe

Gość hihincha
wiele ksiazek przeczytalam o tym jak chrzescijanstwo podchodzilo i podchodzi do seksu- sw augustyn -ogolnie seks jest zawsze grzechem i powinno sie go uzywac tylko dla prokreacji-tylko ateisci moga miec udane pozycie - bo kler -okresla ze tylko pozycja klasyczna jest dozwolona

Gość hihincha
sa artykuly o tym z e ksiaza podczas spowiedzi szczegolowo wypytuja o pozycie malzenskie i jak baba ma przyjemnosc z wlasnym mezem to popelnia grzech , debilki sie tym przejmuja i sluchaja kleru

coz z tego ze gloszą ,ze seks jest grzechem jak juz w wieku 12 lat w katolickiej wierze mozna sie dupczyc. Pozatym same szmaty w czarnych sukienkach gwalcili i molestowali mase lat dzieci i jakos kler tolerowal te ich eskapady w postaci zmowy milczenia

Gość fgju
kaplani to skurwiele

Gość buuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w sumie jak można mówić, że jak kobieta miała np 20 to ma wiadro? a jesli jest z jednym facetem 20lat to nie ma wiadra? na to samo wychodzi, czy przez 10lat masz codziennie innego, czy przez 10lat codziennie z tym samym :P ja 1 i do dziś :)

Gość hitilla
wg KK baba ma prawo i obowiązek zaznac w zyciu tylko kuktasa meza -a pojego smierci zakon lub wdowienstwo konsekrowane -tylko idiotki należa do KK

Gość hitilla
a jak meza nie ma to umrzec z blona w piczy

Gość genetrix
reliigjne niewiasty moga skladac swe błony jako wota