Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie szukam wspolczucia

Okropnie sie czuje, jutro szkoła i chyba wypisze się...za bardzo się boję

Polecane posty

Gość nie szukam wspolczucia

Jestem parę lat do tyłu za rówieśnikami, ktoś powie lenistwo, może za późno cos próbuje zmienic w życiu, ale im bliżej szkoły tym coraz bardziej sie boję. W brzuchu tak mnie wierci, takie ciepło nadchodzi, mam kompleksy i uraz z przeszłości, gdy od podst po gim znecano sie nade mna. Jeszcze wczoraj było w miarę ok, ale teraz nie wiem co mam zrobić. Obiecałem sobie, że jak jutro nie pójdę, to jakos za blokami ukradkiem pójdę do sekretariatu po południu i zabiore dokumenty :( to jest nie do zniesienia, jak ja całe dnie w domu nawet z ludźmi gadać nie potrafię, a być znowu ofiarą nie chcę. Tak samo z motywacją jest, jej nawet nie ma, próbuję wyłącznie przez strach.

Gość tutaj jestesmy
wez tego byka za rogi! nie pozwol by wspomnienia zniszczyly ci zycie!

Gość WYTRZYMASZ!
WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ! WYTRZYMASZ!

Gość holownik88
prawkik to ty? jak tak to się nie bój jesteś za bardzo napakowany żeby ktoś ci podskoczył

Gość ikoikoikoikoiko
a co powtarzalas wiele razy klase i dlatego mowisz ze jestes daleko za rowiesnikami?

Gość ixyyyyyyyyyyy
ofiara? boisz sie ludzi mlodszych od siebie?