Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona26latkaaa

Nie dorosłam do macierzyństwa...

Polecane posty

Gość zagubiona26latkaaa
Nie mam z co zamówić, nie pracuję i nie mam pieniędzy. Z rodzicami nie mam dobrego kontaktu. Rozmawiamy ze sobą rzadko, ja całymi dniami siedzę zamknięta w swoim pokoju,oni w pracy. Chciałabym wyjść choćby do tego lekarza ale nie jestem w stanie, ja w ogóle nie wychodzę. I nie mogę wyjść

Gość kjhbsidhbicbc
To jest chyba jakaś kpina a nie poważny problem... :/ trudno uwierzyć, zeby dziewczyna była aż tak...niemyśląca... :/ Moim zdaniem wyssane z palca, z nudów, żeby na forum posiedzieć i poklikać...

Gość azu
Najpierw potwierdź czy to w ogóle ciąża.

Gość zagubiona26latkaaa
Kiedyś jadłam 3 kanapki na tydzień... Nie jest ze mną dobrze i dlatego boję się ze faktycznie jestem w tej ciąży....

Gość to zamow sobie
a kolezanek tez nie masz? to ze akurat autorka nie wychodzi z domu to rozumiem,tez bylam kiedys w takim stanie,najgorsze jest to ze do tego doprowadzil alkohol.A tak wogole za co pijesz?kto ci to kupuje?

Gość zagubiona26latkaaa
Ale jak ja mam potwierdzić ciążę jak ja nie mam testu? Czytałam teraz trochę na temat objawów i się pokrywają z tym co ja mam

Gość zagubiona26latkaaa
Nie mam koleżanek. Ojciec ma sporo alkoholu i od niego biorę.

Gość vdsfvdsczs
gówno nie ciąża młotku.

Gość to zamow sobie
i on sie nie zorientuje?wogole popijasz tabletki wodka? co bierzesz,jak sie nazwaja twoje leki?

Gość jojojojo
OK. A jakie masz dokłądnie objawy? Kiedy mogłaś zajść?

Dobra sciema . Jak możesz brać tabletki skoro podobno nie wychodzisz z domu a zapewne leki które bierzesz są tylko na receptę ktora trzeba wziąć od lekarza i wykupić za kasę której nie masz. Bo chyba ze narkotyzujesz sie apapem. Dobra ściema bo po tylu próbach samobojczyxh nikt by ci nie przepisał leków ani nie wypuscil do domu ze szpitala tylko odeslali by Cię do czubów.

Gość zagubiona26latkaaa
Wie że biorę ale jego to nie obchodzi, myślę że by się ucieszyli jakbym w końcu umarła. Biorę chyba nasen, coaxil, seronil buspiron. Nie zapijam wódką ale piję często. Objawy to brak miesiączki, zaokrąglony brzuch, bolące piersi. Nie wiem kiedy mogłam zajść w ciążę.

Gość kjhbsidhbicbc
Ja też myślę że to ściema, ktoś się nudzi... :/

Gość zagubiona26latkaaa
Leki wykupuje mi matka, w szpialach psychiatrycznych byłam nie raz ale nikt nie jest w stanie mi pomóc

Gość zagubiona26latkaaa
Leki wykupuje mi matka, w szpialach psychiatrycznych byłam nie raz ale nikt nie jest w stanie mi pomóc

Gość zagubiona26latkaaa
Nie chce czytać, że ktoś pomawia mnie o kłamstwo, pierwszy raz od dawna szukam wsparcia i chyba błąd zrobiłam.. Przepraszam, zapomnijcie, nie było tematu...

Gość azu
Ta, leki ci kupuje ale cała reszta już jej nie obchodzi? Kochana mamusia. :O

Gość azu
A dziwisz się? Poczytaj sama swoje wpisy i zastanów się jak one brzmią. Nie odpowiedziałaś poza tym na co liczysz zakładając ten temat? Ciąży ci nie potwierdzimy a pomóc ci nikt wirtualnie nie pomoże. Z domu nie wyjdziesz więc??

Gość jojojojo
skoro jak piszesz, facet przyjechal do ciebie po jakiejś akcji, to nie wiesz kiedy to bylo?? nie wiesz kiedy moglaś zajść w ciąże?? kobieta wie takie rzeczy! no chyba nie on jeden...

Gość jojojojo
mieło być "chyba że nie on był jeden"...

kilkanaście prób samobójczych? :O weź nie ściemniaj laska. jakbyś chciała naprawdę się zabić to dawno byś to zrobiła

Nasen jest na recepte który zreszta w takiej ilości co go bierzesz w połączeniu z alko zabilby Cię. Reasumujac tak jak napisałam wyżej klamiesz a to co piszesz jedno z drugim sie nie zgadza. Z domu nie wychodisz, ale leki na recepte bierzesz które podobno wykupuje ci matka z ktora masz bardzo zły kontakt i ktora nigdy nie dawała ci pieniędzy;) a recepte skąd masz? Zaraz napiszesz ze twoja mama jest lekarzem i sama ci je wypisuje

Gość to zamow sobie
hmmm a moze ona nie sciemnia? autorko,jestem w stanie kupic ci ten test ale juz sama nie wiem,prowo nie prowo,moze ty naprawde potrzebujesz pomocy.Jak daleko masz lekarza od siebie? dlaczego nie mozesz wyjsc z domu?

Gość to zamow sobie
Jeśli wynik jest pozytywny kobieta najprawdopodobniej jest w ciąży i powinna udać się do lekarza ginekologa. Jeśli wynik jest negatywny, a od zatrzymania miesiączki minęło mniej niż 6 tygodni, należy powtórzyć test po 1-2 tygodniach. Jeśli wynik nadal jest negatywny kobieta prawdopodobnie nie jest w ciąży, istnieje bowiem wiele przyczyn opóźnienia miesiączki do których należą: - zaburzenia produkcji hormonów, - anemia, - anoreksja, - niewydolność nerek, - niektóre choroby krwi, - schorzenia wątroby. Opóźnienie rzędu kilku do kilkunastu dni może być spowodowane: - zmianą klimatu i trybu życia, - ciężkimi przeżyciami psychicznymi - intensywnym uprawianiem sportu Domowe testy ciążowe nie są 100% dokładne. Pozytywny wynik testu mimo, że kobieta nie jest w ciąży, jest możliwy w przypadku: - przyjmowania leków przeciwdepresyjnych - okresu okołomenopauzalnego - chorób nerek - nadczynności tarczycy - usunięcia operacyjnego jajnika

Gość hnfgfj
Przecież pisała że psychiatra przychodzi na wizyty prywatne...Szok ludzie jacy wredni jesteście... Dziewczyna szuka pomocy a wy jedziecie jak po łysej kobyle... Pewnie, niech lepiej się dalej truję, niech upija, nie ważne dziecko ani ona, ważne że wy cymbały pokrzyczeliście sobie że to prowokacja... Nieogolone cipy.

Gość to zamow sobie
A rozmawialas z tym kim spalas? on ci nie moze wyslac testu?skoro przyjechal jak sie dowiedzial w jakim jestes stanie to wysle ci go.sprobuj sobie policzyc dni plodne,a moze wogole on kochal sie z toba w prezerwatywie,wiesz ze sie spuscil? mi to sie wydaje ze sobie cos wkrecasz,skoro tak malo jesz to calkiem normalne ze okresu nie masz.Masz anoreksje?bulimie? no i bierzes przeciwdepresanty,ktore jak czytalas tez moga byc powodem braku krwawienia.

Gość taka ja kaaaaja
Ściemniara na kilometr, weźcie ludzie na logikę kto po kilkunastu próbach samobójczych siedzi na forum i szuka porad. Hahaha hit :D Po tylu niudanych razach byś kochana w szpitalu siedziała pod ostrym nadzorem, a nie w domu w pokoiku :D

hnfghj jak taka z Ciebie matka Teresa z Kalkuty to sama lituj sie nad wariatkami co w dupie maja swoje własne dziecko tylko wola zalewac je woda i sie ciąć . Ciekawe czy miała taka depresję jak spała z typem tak samo nieodpowiedzialnych jak ona. Ona ma 26 lat !!! Kiedy ludzie zaczną brać za siebie i za własne czyny odpowiedzialność????!!!!