Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exquisite

Śliczne są te Japoneczki

Polecane posty

Gość Halina 1951
te są paskudne, poza tym podejrzewam, że jesteś pedofilem zgłaszam na policje, niech przeszukają ci kompa

Gość AaRprrrriia
Straszne :O chinki ładniejsze

jakim pedofilem? jestem kobietą, poza tym te dziewczyny są pełnoletnie na 100% bo to modelki

Gość Z DUPY
Przecież to dzieci pedofilu

Gość uladana
Zobacz sobie jak ich oczy wyglądają bez makijażu i tych podoklejanych rzęs. Wtedy już takie piękne nie są.

Z DUPY Przecież to dzieci pedofilu Właśnie tak wyglądają Japonki, jak laleczki. Nawet jak mają po 25 lat. To nie są dzieci, tylko co najmniej 18 latki. Nawet 30 letnie Japonki młodo wyglądają, w przeciwieństwie do Europejek.

uladana Zobacz sobie jak ich oczy wyglądają bez makijażu i tych podoklejanych rzęs. Wtedy już takie piękne nie są. - a czy ktoś ci broni tak zrobić oczy? Przecież wszystkie się malujecie. Zobacz jak wygląda 70% Polek bez makijażu :O🖐️

Ferdynand Pryszczyc ze skośnokokich Niewiast prym wiodą Koreanki te z południa rzecz jasna bo zadbane. a Azjatki najpiękniejsze to Hinduski szczególnie te aktorki. - Chociaż raz się z tobą żydzie muszę zgodzić.

Fajnie są zrobione. Ale tylko zrobione, jakby im odkleić sztuczne rzęsy, zmyć całą tapete... To wszystkie sa dość przeciętne. :) Aczkolwiek ja podziwiam, że potrafia przejsc taka metamorfoze. Ciekawe ile one sie maluja i ulepszaja co rano.

Gość dziewczynki
wieku im teraz nie sprawdzimy,jednak wyglad niepelnoletnich,to raz. przerobione na styl zachodni -wlosy,oczy itd-to dwa

dla mnie nie ma znaczenia, czy ktoś jest naturalny czy nie... liczy się efekt. no, ale ja jestem kobietą, nie ma zagrożenia pod postacią pobudki obok nieumalowanego paszczura ;D

Gość fakt,typ Barbie...
a poza tym ,to Japonki maja ogolnie fatalne nogi..

Gość autorko mila
jestes kobieta,ok.nie pedofil ;-) ale piszesz,ze w 100%sa pelnoletnie ,bo MODELKI.Co ty,na glowe upadlas?!?A od kiedy modelka musi byc pelnoletnia?

"Zbieram ślimaki" każda z nas potrafi przejść taką metamorfozę :) o ile tylko chęci dopiszą. Spotkałam się w dzieciństwie jeszcze z powiedzeniem które sobie przyjęłam na sztandar : "Nie ma kobiet brzydkich, są kobiety zaniedbane", i ja się z tym w pełni zgadzam.

Gość az taaaaaaaaaaaaaaak
ci sie nudzi

Gość Trzy ci uciekły!
A czwarty spierdala!

Gość ślimaki
nie mogę spać to sobie zbieram nie uciekną daleko...

_@_/ _@_/ _@_/ dorwałam gnoje na skrzyżowaniu. Sama nie wiem kiedy zwiały. To był moment!

Gość ghhhgghgh
Nic w tych Japoneczkach nie ma ślicznego.