Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaJaa1.

a ja znów mam pojsc sama? :((

Polecane posty

Gość SamotnaJaa1.

cała moja rodzina dostała zaproszenia na pewna impreze rodzinna.. oczywiscie ja tez z os. towarzysząca... problem w tym ze nie mam nikogo :( niestety tak jest zawsze sa jakies imprezy rodzinne a ja wiecznie sama.. do tego dobijające ciotki , " a ty sama? nie masz nikogo?" nie chcialabym tylko z tego wzgledu zrezygnowac kolejny raz z zabawy dlatego ze nie mam z kim pojsc :( mialam facetów ale jakos nie mam szczescia w milosci.. rozstalam sie z facetem dwa lata temu, dlugo probowalam zapomniec.. az sie wpakowalam w romans z zonatym :| ale to juz skonczone... co mam zrobic? pojsc sama czy woogole nie isc? chcialabym pojsc z kims dla mnie waznym :(((((( pewnie wszyscy beda z kims........

Gość SamotnaJaa1.
??

Gość zżonatym?porąbało cie
po kiego sie w to pchałas,zeby miał radoche? mam zone,niech jej pilnuje a ty sobie wolenego faceta szukaj,a nie jakieks kobiecie chcesz zycie zrujnowac,choc wiekszosc oczywoscie twierdzi ze jego małzentwo to pomyłka,ze jest nierozumiany i takie tam pierdy,a to atrakcji cwaniakai szukaja jak chcesz znalezc kogos waznego na impreze rodzinną,i jezcze siedzisz na kafe zamiast tego kogos szukac:O! idz sama,odwal się,bądz radosna i niech ciotki widzą ze jestes szczesliwa!