Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra8888

Ale mialam sen

Polecane posty

Gość Aleksandra8888

Śniło mi się, że byłam gdzieś na jakieś imprezie a'la piknik. Był na niej mój były, patrzył cały czas na mnie, jakby z żalem w oczach, że źle zrobił zostawiając mnie. Też na niego spojrzałam, patrzyliśmy się na siebie długo nieruchomo, w końcu się uśmiechnęłam do niego, on to odwzajemnił. Cały dzień jestem oszołomiona tym snem. Obyś sukinsynie tak jak w tym śnie żałował, że tak mnie potraktowałeś. Musiałam się wyżalić.

Gość Aleksandra8888
Obciągalam mu śmierdzącego członka przez 3 lata, a ty mnie zostawiłeś dla jakiejś cnotki

Gość hahahahahaa
musisz to przeżywać,sny potrafią być nieraz strasznie realistyczne...

Gość Aleksandra8888
marny podszyw. No właśnie zazwyczaj śnią mi się głupoty, całkiem nierealne i niezrozumiałe. A teraz takie realistyczne, nie mogę przestać o tym myśleć.

Gość Santa Fe
mi się kiedyś śniło, że byłam w związku z pilotem samolotu, przyleciałam do jego kraju, szliśmy razem przez lotnisko, wszyscy sie na mnie gapili, cóż to był za piękny sen, przez tydzień o tym myślalam...

Gość Aleksandra8888
Ech... dla mnie to nie był piękny sen, co najwyżej jakaś satysfakcja, że chociaż we śnie sukinsyn żałuje.

Gość Santa Fe
ja w ogóle jak mam fajny sen to myśle o nim parę dni, jestem wtedy taka zamyślona , nieprzytomna :D

Gość Aleksandra8888
Też tak mam ale rzadko, bo głównie mam sny nierealistyczne:)