Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

Gość kicia002
owszem zalezy mu na wygodnej melinie jaka robi z twoja matka i ciebie w to wciaga przestan! nie zalezy mu na niczym

Gość Asia częstochowa
Anita jesteś jak twoja matka wiesz? Ona sprzedaje się za piwo i papierosy ty za kebaba. MASAKRA.

pzoa tmy sama wiecie jak jest bo nie ra zjuz to pisalam ze nie tak latwo sie od nieog uwolnic ale podjelcm decyzje ze ide w sobote na dyskoteke sama i zdnaia nie zmienie mzoe to bezie maly krok ku wolnsoci

Gość ferytejl
Ciebie się nie da obrazić, twoje istnienie to obraza dla świata

Gość Asia częstochowa
Ale ten twój ma z ciebie niezły ubaw. Czekam cały czas na ciebie ty sobie chyba jaja robisz

Gość kicia002
o widze ze moja rada sie przydala ;)

Gość ferytejl
tak idź a potem niech kupi ci kebaba:D

wieic eo czym ja nabrdziej marze z eby sie wyrtwac z tego domu nie mieszkac z ta glupia matka dzisiaj sobie zaprosila kolezaneczki na wodke i sobie siedza teraz w kuchni dmia fajkami az sie krzy i oczywiscie za czyje pieniadze flaskza kupiona?? za jego kase oczywiscie on tez chyba jest slepy i glupi z eja tak sponsoruje

tak kicia wlasnie ide na twoja rada moze sie z um jei rozstane juz teraz ale che tez mu poakzac z eja tez moge go zdradxi i meic kogos innego i

Gość Pomocna_dusza
wybacz mu !!! tylko dajesz mu tym satysfakcje ze moze z toba robic co chce moze cie zdradzic moze wszystko bo ty i tak wybaczysz

Gość ferytejl
bo ten kebab to dla Ciebie jakiś wielki dowód miłości:D

Gość Asia częstochowa
Anita czy ty potrafisz czytać? Umawialysmy się na gadu. Możesz się do tego odnieść w swych mądrych wypowiedziach?

Gość Kupic ci kebaba?
Chcesz kebaba?

Gość bunni
jak te kebaby z nazara to nie dziwie sie jej:)

Gość trzeba boga sie słuchac
nie ludzi zakazać sex azd slubu jezeli kocha to zostanie a jezeli kocha twoje ciało to cie pozyci za gchechy płaci sie własnym cierpieniem

Gość ferytejl
poczeka,poczeka i tak rucha na boku:D

Jezus Maria, Aśka, może On nie chce z Tobą konwersować na gadu, Ty dalej swoje ? Zresztą pomyśl, kilka tematów i tysiące porad jej nie ruszyło, więc opisując jej swoją życiową epopeję tam, też pewnie za wiele nie zdziałasz, nie szkoda Ci nerwów?:D Wrzuć na luz, zjedz kebaba, be happy!

Anitka, faktycznie już jest lepiej, czytelniej piszesz :) To chyba te kebaby tak dobrze wpływają na sposób uderzania opuszkami palców w klawiaturę ;) Jedz ich jak najwięcej!

o czesc kme i jak tam zyjesz? bo u mnie kiepsko mamuncia poszla ppac niezbyt trzezwa ale to nic nowrgo u niej a ja sobie siedze i tak sie zastanawiam bo jeden kolega mi wyslal smsa co slychac czy mu odpisac czy nie normalnie nie odpisuje na cos takiego ale teraz chyba mog e jak myslisz?

No ba, dziewczyno :D Już dawno tak powinnaś zrobić. Ciesz się życiem, poznawaj ludzi, swojego olej. Może akurat trafi Ci się ktoś lepszy.

To proste, odpisz mu tak, aby nawiązać do jego smsa :D

Gość Asia częstochowa
Też jestem:) pewnie , że mu odpisz. I niech twój idiota to zobaczy. Ale mu mina zblednie.

Gość Asia częstochowa
Napisz mu że wszystko dobrze i co tam u niego:) anita ja często jeżdżę w wysokie mazowieckie. Mieszkasz w tamtych rejonach? Jeżdżę tam do babci.

napisalam u mnie wszystko oka a co uciebie? on odpisal ze u niego tez w porzadku i co porabiam ciekawego? :) napisalam ze sedze przed kompem ciekawe co odp