Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

Gość fdsafds
no to niech szaleje. ale dlaczego ma to robic twoim kosztem. twojej mamie sie nie ulozylo i pewnie nie wie o co biega

Gość kicia002
jezeli nie masz gdzie isc to postaraj sie z matka na spokojnie pogadac o tym co robi ze jestes nieszczesliwa nawet sklam ze go nie kochasz i szukasz innego to moze da sobie wreszcie spokoj

Gość Asia częstochowa
Anitko odezwij się , żebym tylko twój numer miała. Napisze ch coś czego może nie mam zamiaru i nie chce tutaj pisać ale widzę że mamy ten sam problem. Jutro sobie przeczytasz

Gość Asia częstochowa
Anita odezwił się- na moje gg co ci podałam, opisze ci swoją historię, zobaczysz że z WSZYSTKIEGO MOŻNA WYJŚĆ. Jutro sobie przeczytasz tylko żebym ten twój numer miała żebym mogła wysłać czekam już

Gość kicia002
badz silna i zrob z tym porzadek to twoje zycie i nikt nie powinien ci go ukladac wez sprawe w swoje rece i trzeba zalatwic to z matka zeby zrozumiala ze juz nic nie da jej gadanie ze go zostawiasz a jak to nie pomoze to musisz uderzyc do faceta sciemnic ze masz kogos isc na cala noc na impreze poszalec to w koncu nie wytrzyma i sie wyprowadzi razem ze swoimi mebelkami, jak to zrobisz to wtedy pokaze prawdziwa twarz przy wyprowadzce przygotuj sie na ostre slowa bo faceci z urazona duma tk robia wtedy wyjdzie wszystko jak cie kochal naprawde zobaczysz ze tak bedzie wiec im szybciej to zalatwisz tym lepiej dla ciebie

Gość dfghjkl#
ROSA - DZOANA TEPA STRZALO ILE BEDZIESZ TYCH PROWOKACJI PISAC???? kup dlugopis z kamerka:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D POTEM WEZ MALOLATE NA CHATE I ZYJCIE DLUGO I SZCZESLIWIE W TROJKACIE POTEM ZALOZ NASTEPNE PROWO----BOZZZZZZZZZZZZ KOBITO JAKA TY DURNA JESTES

Asia Czestochowa, po co ja zameczasz tym nr gg, przeciez Ona o tym wie, jak będzie chciała i będzie miała kiedy to sie do Ciebie odezwie...;/ A tu co drugi post to samo ;]

Gość Asia częstochowa
Halo nie zameczam jej tylko przypominam bo wiem że anita jest troszkę roztargniona, zresztą to nie moja pierwsza rozmowa z nia . Więc nie rozumiem czy ty nie masz już czego innego się czepiac.

Gość HejjKKKKAAA
Asia częstochowa Jestes less, albo bi? :)

Ale ja się nie czepiam. Tylko Ci podpowiadam. Przecież ostatni wpis, traktujący o tym, że matka kazała dziewczęciu wyłączać komputer w trybie natychmiastowym chyba świadczył o tym, że wczoraj juz nie zdążyła odezwać się na gg, skoro opuściła świat wirtualny. Więc zamiast wałkować po tysiąckroć to samo, warto czytać ze zrozumieniem i wykazać trochę cierpliwości .

Gość pomande
ona w co drugiej wiadomości: anita spotkamy sie? Anita pogadamy na gg? Anita moze przyjade do twojego miasta?:D też bym się bała,że to wariatka-może i lesba:D

Gość Asia częstochowa
Debilu z anita już wcześniej gadałam , a często bywam w woj. Mazowieckim tam gdzie mieszka ona ale o tym już razem gadałysmy w innym temacie. Więc nie rozumiem was zjebow szukających sensacji i wogóle. Chorzy jesteście psychicznie. Nie jestem less,mam męża i syna. Więc odpierdolcie się, naprawdę śmieszni jesteście. Anita sama wie że nie ma żadnej koleżanki, nikogo. I dlatego też chciałam z nia pogadać, po prostu.

Gość Asia częstochowa
Ale cóż w każdym temacie, zwłaszcza na tym forum znajdą się osoby niepełnosprawne psychicznie. Do tego z anita pisze już w trzecim temacie i w trzecim robi to samo co w pierwszym i drugim, czyli i tak pewnie do niego wróci niestety. Więc gdy włączan kafeterie i widzę temat taki na głównych nie muszę nawet się zastanawiać, bo wiem już kto to napisał. Tyle:)

Gość Asia częstochowa
Ale cóż w każdym temacie, zwłaszcza na tym forum znajdą się osoby niepełnosprawne psychicznie. Do tego z anita pisze już w trzecim temacie i w trzecim robi to samo co w pierwszym i drugim, czyli i tak pewnie do niego wróci niestety. Więc gdy włączan kafeterie i widzę temat taki na głównych nie muszę nawet się zastanawiać, bo wiem już kto to napisał. Tyle:)

czesc wam wszysktim dopeiro teraz mog,a wejsc na kompa przedtem czasu nie bylo dizsiaj rnao jak wychodizlam do rapcy to naweert sie znim nie mialem ciekawa jestme gdzie byl mze dluzej musial zostac w pracy nie wiem jak wrocila z pracy to byl w domu i czekal na manie z zupa zjedlismy sobie dobra zupke nawet mu wyszla :) i tak anormalnie gadlaismy o pierdolach o rachunkach itd i zaproponowal ze mzoe pojdziemy na spacert ja bylam w szoku bot akie cos sie dawno nie zdazylo ale sie zgodizlam poslzismy sobie ns spccerek naprawd blyo mega fajnie pogadalismy sobie jak za starcyh dorych czasow.. i teraz woriclismy i mama juz jest w domu on jej po drodze kupil piwo i fajki i teraz swiedz ana balkonie i pala dzewczuny mzoe ejdnak dam mu jeszcz eszans ejdna skro on sie tak fajniezachowuje??

Anita uciekaj od niego jak najdalej, czy ty dziewczyno nie widzisz, że on Cie już od dawna robi w balona, wystarczy potem kilka miłych słówek, gestów i znowu lecisz do niego, a potem zaczyna się od nowa, on Cie zdradza dziewczyno i to od dawna, a poza tym z twoich wypowiedzi wywnioskowałam, że masz tam zaczątek patologii, ciagle piwko z mamusią albo flaszka, z twoich wypowiedzi wynika, że codziennie prawie. Do tego zdarza mu się krzyczeć na ciebie, wyzywać, raz Cię uderzył. dziewczyno uwolnij sie od niego, teraz nie macie ślubu możesz to zakończyć, ale po slubie zobaczysz, że będziesz miała piekło, on będzie uważał że jest panem i władcą, już zaczyna sie tak zachowywać, a twoja mamusia go w tym utwierdza, potem będzie tylko gorzej, będziesz musiała robić co on ci każe i nie będziesz miała nic do powiedzenia, zacznie na legalu spotykać się z róznymi laskami, a jak bedziesz chciała coś zrobić to albo cię zwyzywa, albo dostaniesz niezłe baty. zastanów sie poważnie czy chcesz takiej przyszłości?

ja juz calkiem teraz zglupaialm chyb przezmama ebo ciagle mi gada na niego ze on to jest taki fajny ideal i ws ogole...

Oj, Anitka, Anitka. Niczego się tu nie nauczyłaś? Ten facet jest megafarciarzem. Nie dość, że gnojek, to w dodatku tak sie świetnie urządził, że owinął sobie dziewczynę w okół palca, za jej plecami wyprawia co mu się żywnie podoba, a w razie czego przeprosi, na kilka chwil stanie sie miły, bo wie, że Ona naiwna i tak w kółko będzie mu puszczać płazem wszystkie wybryki :) W dodatku ma ciepłe miejsce w mieszkanku, no czegóż mógłby chcieć więcej? Dziewczyno, można tylko ręce załamać, aczkolwiek to Twoje życie, rad nie bierzesz sobie do serca, więc rób co chcesz. Ale nie skaml za kilka tygodni na kolejnym temacie juz z serii, że fagas znowu wywinął Ci jakis numer, bo nikt Ci tutaj wtedy juz współczuł nie będzie. Niestety. Tobie wyraźnie pasuje taka rola, więc szczęśliwego życia

Gość ty się jeszcze autorko pytasz
co robić??? Boże widzisz i nie grzmisz/.... olej palanta, bo całe życie będzie cię zdradzał

Anita nie słuchaj matki, posłuchaj swojego serca i swojej intuicji, przecież to nie twoja matka będzie z nim żyła tylko ty. Wierz mi, takie typy jak on się nie zmieniają, potem jest już tylko gorzej. Pomyśl co będzie za kilka lat, czy chcesz być nieszczęśliwa do końca życia? Z twoich wypowiedzi wnioskuję, że jesteś osoba bardzo podatną na wpływy i jesli weźmiesz z nim ślub to nie będziesz w stanie mu się przeciwstawić, ani odejść. Dziewczyno to bedzie dla ciebie piekło

Gość ferytejl
ty dziewczyno jesteś upośledzona? Innej opcji nie widzę

Gość Asia częstochowa
Anita dziewczyno ty widzę nigdy nie będziesz normalną. Masakra. Masz rację jest idealny, daje dupy, kłamie, a ty nic. Naprawdę masz idealnego faceta który pewnie dupczy twoja matkę na boku

Gość ferytejl
ona wcale nie chce pomocy czy rady,chce by,ktoś pochwalił jej idiotyczne zachowania. Tylko dziwnym trafem nie ma tu ani jednej takiej osoby.

Gość Asia częstochowa
Teraz jestem na gadu jak pisałas , możesz teraz napisać.

Być może to tylko tragikomiczne prowo, ciągnięte juz przez któryś z kolei temat po przedawkowaniu "Trudnych Spraw" i "Dlaczego Ja". Ciężko uwierzyć, że istnieją takie przypadki :D

Gość Asia częstochowa
Ciężko uwierzyć ale no niestety. Czytalische poprzednie tematy autorki o jej idealnym facecie?