Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

jak to co mnie obhcodiz? jak z kims rozmwiwlam i mi mowil ze jestem glupia ze mu nie wirze ze tkai dobry chlopak z enie znajde lepszego no na kazdym kroku

Gość to i ja się wypowiem
Ciekawa jestem czy Mama przyjdzie Ci pomagać przy dzieciach jak Ty będziesz bawić gromadkę a on będzie z laskami balował po nocach :( Miej honor Dziewczyno ...

Mi też kilka osób powiedziało, że jestem głupia. Bo jak to, dostałam samochód w prezencie, miał kasę, gdzie ja takiego znajdę? Wiesz co odpowiadałam? "TO NIE JEST TWOJA SPRAWA" Widzę, że ważniejsze dla Ciebie jest to, co ludzie powiedzą. Mogę Ci powiedzieć, co już niektórzy mówią, choć nie w twarz: "Co za głupia małolata, wali ją w rogi jak chce, a ona mu wszystko wybacza. Każdy by chciał mieć taką idiotkę, co obiad zrobi, jak on rucha inną." Brutalne, ale ogarnij się dziewczyno.

ehh to naprawd enie jest takie porotste... teraz mi wyslal nastpnego smsa z usmeichnieta minka - co to mzoe znacyzc?

Gość ehhhh żal mi
Twojej sytuacji, naprawdę, tłumaczysz sobie, że nie możesz odejsc, bo jestes z nim bardzo zwiazana emocjonalnie i uczuciowo. Też wiele razy chcialam odejsc od swojego faceta, nie bylo zdrady, ale wyszly potworne klamstwa i bardzo mnie zranil. Tylko ,że my mamy dziecko..i to ja moge powiedziec ze mam ciezka sytuacje, jak odejde, dziecko zostanie bez ojca. Ty masz jeszcze szansę na ułożenie sobie życia z kimś lepszym. Nie macie dziecka, nie macie ślubu, myslisz ze on po ślubie się zmieni ? Wątpliwie, zdradził raz, czy wiele razy, zdradzi jeszcze pewnie, skoro jest do tego zdolny. Uciekaj dziewczyno póki masz szansę, naprawdę. Z doświadczenia wiem, że pewne typy się nie zmieniają, więc naprawdę, lepiej sobie nic nie tłumaczyć, tylko odejść, ale z honorem

To znaczy to, że wie, że jako ostatni frajer nie odejdziesz od niego, "obieca" Ci, że już nigdy, kupi kwiatka, będzie lepiej się krył i będzie wam dobrze. :)

Gość Asia częstochowa
Witaj . Pamiętasz mnie? Pomagałam ch w poprzednich tematach na temat twojego idioty. I co? Radzę wam wszystkim znaleźć poprzednie tematy anity . Wpiszcię w google jej nick. Masakra. Najpiern miał konto na erotycznym portallu umawial się na seks. Ty nic. Potem zdradził cię na imprezie ty nic. Talk się nie szanujesz. Bo ci matka każe z nim być. Jesteś chora . Znajdźcie te tematy błagam

Gość iwonka23050000000
ze jest usmiechniety bo wlasnie sie spuscil w inna. dziewczyno ogarnij sie! on cie nie kocha!

Gość normanlnie nie mogę czytać
tego topiku, bo denerwuje mnie naiwność i głupota niektórych dziewczyn w tym np. Twoja. Jesteś młoda a się pakujesz w g*wno. Chłopak zdradził - pokazał właśnie jak mu na Tobie zależy, zdradził może pierwszy raz, może nie pierwszy, ale na pewno nie ostatni. A Ty naiwna i głupia będziesz mu wybaczać, bo wiele przeszliście itd. Rozumiem były dobre i piękne chwile, ale pewnie pokonaliście też masę problemów i nie raz przez niego cierpiałaś. Ty chcesz wychodzić za mąż i brać kredyt za mężczyznę, który nie jest wart Twoich uczuć, bo Cię kurde zdradził!! A Ty go jeszcze usprawiedliwiasz. Jak czytam takie rzeczy to mam ochotę palnąć autorkę. Jak wierzysz w jego dobroć, usprawiedliwiasz go, chcesz dać drugą szansę to JESTEŚ GŁUPIA I NAIWNA!! A druga sprawa, mówisz matce, że ma się nie wtrącać do Twojego życia i nie życzysz sobie takiego zachowania. Wywalasz faceta z domu, jej zachowania ignorujesz, a jak ona będzie do niego wydzwaniać to ignorujesz i matkę i faceta. Mówisz, że Twoja matka nie jest normalna, ale wiedz, ze Ty też nie jesteś wybaczając zdradę narzeczonego, planując z nim ślub i kredyt oraz szczęśliwą przyszłość. Hahaha kupa śmiechu z Ciebie dziewczyno i z innych naiwniaczek.

Gość ehhhh żal mi
To prawda, smutne to ale prawdziwe, ktoś kto tak się prowadzi, nie może Cię kochać, zmień swoje życie, bądź odważna, a kiedyś będzie Ci to wynagrodzone, nawet jeśli będziesz cierpiała przy rozłące, co to za cierpienie w porównaniu z tym co Cię czeka jeśli z nim zostaniesz, zaufanie to podstawa, ja już bym mu nie zaufała nigdy, po co się męczyć psychiczne..

a z ta impreza to juz pisalam ze to jednak nie byla prawda nie calowal sie z ta laska tlyko rozmawiali i ona to potwoerdszila i on tez tamtej kolezance sie zdwalo chyba

Gość Asia częstochowa
On cię zdradza. Cały czas. A ty co z tym robisz ? Zakładasz tematy tutaj, a potem i tak do niego wracasz bo nie możesz żyć bez niego. Aż tak się nie szanujesz? Spójrz na to wogóle, on cię cały czas zdradza. Najpierw seks z internetowymi , potem na imprezie, teraz to. Na bank już nie raz cię zdradził a ty jesteś głupia i naiwna. I matka ci każe z nim być bo on ma auto i kupuje jej piwo i papierosy. Dziewczyno czy ty masz inne aspiracje i ambicje niż bycie workiem na spermę? On się nigdy nie zmieni nigdy. Musiał by się zakochać na zabój bo ciebie nie kocha. Dziwne masz pojęcie miłości. Potem zajdziesz w ciążę, urodzisz -i co? Zostaniesz sama z dzieckiem,

Gość kasandra...
za kilka lat będziecie żyli w trojkącie. Ty,mamusia i ten koleś. Bedzie ruchał was obie.

ale toie jest tkaie proste ja nie jestwm stanie ignrorowac matki jesli on przychodzi to mam udwac z ego nie widze? i po co bylo to mieszkanie razem? o n kupil nowe emble do naszego pokoju i tewraz co zabierze je a ja zostan z n oiczym//?

Gość Asia częstochowa
Czy ty nie widzisz tego co się wokoło dzieje? Cały czas to samo. Cały czas cię zdradza. Normalną jesteś? Powiedz kurwa mac co ty wyprawiasz? Może się jednak spotkamy co?

na 100 wiecm ze tylko ten ejden ra zmnie zdardzil do ktorego sie przyznal i mowil ze to po pijaku a ressta ro tylko domsyly moje

Gość Asia częstochowa
Czy ty nie widzisz tego co się wokoło dzieje? Cały czas to samo. Cały czas cię zdradza. Normalną jesteś? Powiedz kurwa mac co ty wyprawiasz? Może się jednak spotkamy co?

głupia jesteś i tyle. On Cię już całe życie będzie zdradzać, skoro Ty wybaczasz mu każdą zdradę, a nie kopniesz go w dupę. Nieudolna życiowo najwidoczniej jesteś. Co wasz łączy takiego, skoro on Cię zdradza?? Chyba jedynie Ty angażujesz się w ten związek. Wspólne mieszkanie?? Wystawiasz jego rzeczy za drzwi i do widzenia. Meble was łączą?? Haha dobre. On Cię zdradził kolejny raz!! Dziewczyno ogarnij się i skończ ten związek, bo inaczej będziesz do końca życia pisać tu wątki na temat zdrad narzeczonego i później męża. Naprawdę jesteś tak głupia, że chcesz wybaczyć mu kolejną zdradę i wierzyć w piękną przyszłość razem?? Przepraszam, że Cię tak obrażam, ale po prostu brak mi słów na Twoje zachowanie. Bo zamiast zakończyć ten związek, olać matkę(jak zobaczy, że jesteś zła i ignorujesz jej zachowanie to da sobie spokój) i ułożyć sobie życie na nowo, to Ty niszczysz sobie życie. Szanuj się dziewczyno

no a czymma sie martiwc nie chce tersz szostac na lodzie moze wy tego nie rozumiecie ale nie zyje wlususukasach i nie sta cmnie zeby sobie teraz nowe meble znowu kupic...

Gość redss suuun
anito przeczytaj sobie ksiazke "nie zalezy mu na tobie" w tej ksiazce tez tak dziewczyny facetow usprawiedliwiaja jesli zdradzil raz zdradzi znowu a to oznacza ze NIE ZALEZY MU NA TOBIE ta ksiazke pisal facet wiec wie co pisze do tego jestes podpita ? nie zalamuj sie znajdziesz innego :*

Gość Asia częstochowa
On cię nigdy nie zostawi. A wiesz czemu? Bo nigdzie nie znajdzie tak głupiej i pustej idiotki jak ty która ma setki dowodów a mu wierzy we wszystko. Miałaś już tyle oznak, konto na portalu itp itd a ty nic. On cię zdradza i wogóle a ty nic. Tylko mu dalej dupy dajesz i go tłumaczyśw. Na bank nie zdradził cię raz. Za dużo tych sytuacji było. To już trzeci twój topik o tym jak on cię zdradził. Trzecia sytuacja. Nie sądzisz że to dziwne i że tego za dużo? On już spd nawet z tym nie kryje bo wie że ty na wszystko mu pozwalasz i wierzysz. Żal

On się nigdy nie zmieni!! Zrozum to wreszcie!! Następna szansa nie ma sensu!! On Cię będzie zdradzać całe życie. Zdradził, zranił Cię kolejny raz, a Ty się zastanawiasz czy dać mu szansę i martwisz się o meble... Hahahaha!!!

Gość Asia częstochowa
I on nie zrobił tego po pijaku . To ile on chodził pijany? Tydzień? Dwa ?spotykali się po pijaku, po pijaku ją autem woził, po pijaku mu stanal. Jesteś chora

Gość Asia częstochowa
Każda jego zdrada miała być ostatnia. Jak się na seks umawiaj to też mu dalas ostatnia szansę. Normalną jesteś?zresztą ty i tak mu wybaczysz bo wkońcu mamusia ci każe. Taka głupia jesteś. Masakra. Żal. Tragedia. Idź do psychiatry . Naprawdę. Może on ch pomoże

Gość Jaaaaaa27777777
nie piszcie do tej idiotki, ona i tak nic nie rozumie.

teraz ja mu napisalam smsa czy faktycznie mowil prawde i to byl tylko jeden raz ale mi nie odpisal juz sma nie wiem o co mu chodzi ;/ napisalam mu czemu nie odpsuje i tez nie odpisal nie rozumiem go... amam jak kaldka sie spac to przyszla jeszcze do mnie i mowi idz spac bo jeszcze jais glupot narobisz i chcial mi wziac tleofj ale zaczelam krzyczec na nia i poszla