Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

postanowiłam być dla was miła.

Polecane posty

i okazywać dobre serce :classic_cool: ale nie wiem, na jak długo starczy mi cierpliwości 🖐️

chcę pokazać, że tak naprawdę mam dobry charakter i jestem milutka :classic_cool:

"Żelek, a czy ty kiedyś byłaś niemiła? Jakoś sobie nie przypominam." no, bywało... :P

Gość zelek to cham i wredota
to sie nie zmieni

Gość ty nigdy nie będziesz miła
przez tyle lat na kafe pokazałaś, ile w Tobie sztuczności. bez obrazy. pozdrawiam:)

Gość i znowu żałosny autolansiarski
temat żelka :O🖐️

Gość mam napad
Przed zalożeniem tego tematu Żelek odbył wielce satysfakcjonujący stosunek płciowy, stąd zapewne ta jej chwilowa łagodność.

Gość kochana córo nasza
znaczy żelku poniekac musze Cie uswiadomic czy przypomnieć, (bo widocznie juz z Twoja pamięcia kiepsko ), ze jako nieodrodna córka swoich zacnych i zasłuzonych dla kafe Rodziców :classic_cool: jestes i bedziesz taka jak jesteś, znaczy ....wiadome, ze miodem to Ty na rane nie bedziesz dziekuję

mamusią moją jest ike, a ojcem kto? :D "Przed zalożeniem tego tematu Żelek odbył wielce satysfakcjonujący stosunek płciowy" cholera, rozgryzł mnie.

Gość zelek to ja Twa
mamcia :classic_cool: ale ze nie mogalm wytrzymac z Twoim ojcem to :classic_cool: ❤️ Ty moje szczecie Ty :classic_cool:

Gość hahahahaha beka śmiechu
a najlepsze i tak jest to, że za każdym razem, gdy zakłada nowe konto na kafel, to MUSI KONIECZNIE dać znać, że to ONA - kolejne wcielenie żelka:D nie chce być zapomniana na kafe. szkoda, że w takim stylu, no ale jak to Doda (jej wzór do naśladowania) mówiła: ważne, żeby być zanotowanym, niewazne jak.

Gość ojciec jak to ojciec
odrobine taki ulootny dlatego Ty sierotko trafilas pod skrzydla despotycznej IKE :( :classic_cool:

"dlatego Ty sierotko trafilas pod skrzydla despotycznej IKE" mamcia jest wporzo!

Gość chodz i ucaluj mnie
Twe Rodzicielke i czerpaj ile sie da od ikusi, wiedzy, szmalcu i co tam jeszcze sie da :classic_cool:

dżizys, orange, hu ar ju? o_O\ "fact z definicji powinein byc nad c*pką" powinien być W.

Gość nie hu ar ju
a mamełe :( pozdrow tatełe i 🖐️