Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychodzaczsiebie

Boze!!!! Zwariuje zaraz!!!

Polecane posty

Gość Wychodzaczsiebie

Moja wspolokatora doprowadza mnie do szlu :o Wpier***a wszystko co sobie przyrzadze i tak siedzi przy mnie dopoki to sie nie skonczy!!! Nawet jak herbate sobie zrobie to pije z mojej szklanki czego nienawidze!! Poza tym bierze moje rzeczy typu kosmetyki, ciuchy nawet bielizne :( Ludzie poradzcie co byscie z tym zrobili,bo zglupieje! Juz nie raz jej mowilam,ale ona chyba jest zbyt tepa zeby zrozumiec :o

Gość Wychodzaczsiebie
Byl ktos kiedys w takiej sytuacji?? Serio ja juz nie wiem co mam zrobic jak tak dalej pojdzie to zwariuje :|

Gość paaaaaapaaaaap
opierdaling

Gość hejciara
mieszkacie w jednym pokoju? czy macie osobne

Gość brunetkaaa31
a jakaś mega awantura już była? jeśli tak i nie poskutkowało to może czas zaczac robić to samo??? dla samej zasady???? wybierac sobie cos z szafy,na dłużej pożyczać kosmetyki???itp...itd

Gość hejciara
tylo bez brania bielizny, pamiętaj :D

Gość Wychodzaczsiebie
Klocimy sie na okraglo ;/ Na poczatku wpadalam w szal,ale po chwili zastanawialam sie czy nie przesadzam.Teraz juz wychodze z siebie :| Najlepsze jest to,ze ona wszystkie swoje rzeczy chowie niczym sie nie dzieli.A ja nie biore nic bez pytania ;/ Mieszkamy w jednym pokoju i juz mysle nad zmiana pokoju, mieszkania , ale nie mam gdzie ;/ Kur** mac !!! Wlasnie siedzi wyjada mi z talerza i przy tym obrzydliwie mlaszcze jezuuuuu :o

Gość brunetkaaa31
Skąd Ty tą kolezanke dorwałaś?

Przyjrzyj się dobrze,może to nie twoja koleżanka tylko mój papcio tam siedzi,bo matuś też się wkurza że głośno mlaska przy jedzeniu i z brody mu kapie:)

połóż jej kiedyś na łóżku zużytą podpaskę/tampon, a jak zrobi awanturę to stwierdź, że sądziłaś, iż niedługo będzie chciała pożyczyć i to tak z troski ;p

Gość Wychodzaczsiebie
Co za roznica co mam na talerzu :D Najpierw jadlam kanapki ktorymi sie nie najadlam,bo mi pomogla!! Pozniej poszlam zrobic sobie popcorn wpierdzielila praktycznie caly :o Uzywa prawie wszystkiego co moje :( Laptopa, telefonu pod pretekstem,ze cos sie dzieje u niej w rodzinie i czy dam jej zadzwonic.Ciagle czegos nie ma a to chleba a to piperzu,soli , cukru :o Jeszcze zeby kasy nie miala a ma wiecej ode mnie. Wiem,ze to brzmi jakbym byla falszywa i ja tu obgaduje,ale ja juz nie wiem jak reagowac! A mam tego naprawde serdecznie dosyc :(

Gość Wychodzaczsiebie
Nie pozwalam ona bierze co chce bez pytania :o Wiele razy zwrocilam jej uwage to wydarla jape jakbym nie wiadomo jak ja obrazila :o

Gość Wychodzaczsiebie
Tylko jak jej to wyjasnic?? Jak?? Bo inteligentnie do niej nie da sie dotrzec :o

Są tacy ludzie którzy na uwagę reagują histerią.Ostatnio zwróciłam uwagę 8 letniemu dziecku sąsiadki dlaczego kopie drzwi od windy. Łomot był niepański!!! Dziecko się poskarżyło i mamunia zrobiła mi awanturę jak śmiem jej dziecku zwracać uwagę!!! Od tego jest ona! To ja się pytam,gdzie była jak dziecko kopało drzwi???? Może twoja koleżanka jest histeryczką,jak owa mamusia?

Gość Wychodzaczsiebie
Damascenka - przeczytaj kilka postow wyzej to sie dowiesz...;/

"Nie pozwalam ona bierze co chce bez pytani" to opierdol ją od góry do dołu, że ma ie tykać twoich rzeczy, bo sobie tego nie życzysz. i że zwyczajnie jest złodziejką.

Gość Wychodzaczsiebie
No tak mamuska od siedmiu bolesci skad ja to znam :o Nie, histeryczka raczej nie jest, bardziej sie awanturuje.Jak sie jej zwroci uwage to sie obraza i zaczyna krzyczec .Wiec normalnie z nia roznawiac sie nie da :o Wiec jak do niej dotrzec?Jakimi slowami??Wku**a mnie niemilosiernie :o

po prostu nawrzeszcz na nią tak, że ją zatka. na takie baby nie ma innego sposobu. bądź większą histeryczką niż ona, wtedy potulnie się wycofa. i pomyśl o zmianie mieszkania. ja przez rok mieszkałam z jedną laską w pokoju, nic mi nie podbierała, ale myślałam, że ocipieję :o

Gość Wychodzaczsiebie
No i chyba zaczne robic tak jak piszecie...Tylko,ze jak juz cos wezmie bez mojej wiedzy to sie nawet do tego nie przyznaje :o Wyjebala dzis mi caly szmpon gdzie mialam jeszcze pol butelki.Tylko ona myla glowe wiec kto inny mogl go wziasc?! Zrobilam jej awanture to zaczela wrzeszczec o co mi chodzi ze przeciez ona ma swoj szmpon ;/ No niby ma...Ale najtanszy jakis wiec pewnie nie wahala sie uzyc mojego :o

Gość sSRAM Ssram
zessssssssssrraj sieeeeeeee

Autorko, wołowa dupa z ciebie :-o Piszesz, że nie masz gdzie. TO SIĘ SZUKA MIESZKANIA/POKOJU. Wiesz? Jak ktoś chce - szuka rozwiązania. Jak ktoś nie chce - szuka wymówek. Ściema. Totalna ściema. Też mieszkałam z panną, która lubiła podbierać moje rzeczy. W dodatku śmieciara z niej była okropna - syf, zużyte tampony porozkładane w łazience. Wszędzie było pełno jej kłaków. Znalazłam nowy pokój i wyprowadziłam się natychmiast. Zamiast użalać się nad sobą, zmarnuj energię na szukanie nowego lokum.

Gość Wychodzaczsiebie
Damascenka - gdybym miala mozliwosc to juz dawno bym to zrobila.Mieszkamy za granica i za nasz pokoj placimy malo,bo jestesmy we dwie a tak to ciezko by mi bylo placic pol mojej wyplaty za wynajecie :o Poza tym bylam juz u wlascicielki i ma dac mi znac jak najszybciej jesli zwolni sie dla mnie jakis w miare tani pokoj.

Gość Ola_po_mamusi
Nie znosze takich dziewczyn dlatego tez powiedzialabym wprost.Nie wiem,boisz sie jej?