Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e wkfewfwefe

chuda znaczy brzydka?

Polecane posty

Gość e wkfewfwefe

Bo ja jestem nie szczupła ale chuda :( tzn nie jestem jakas anorektyczką , ani nie mam chłopięcej sylwetki bo kości mi nie wystają no i mam biust , taie i biodra ,ale wiele ludzi mi mówi jaka to ,, chudziutka" jestem..Mam powodzenie mimo to bo twarzy nie mam brzydkiej... ale np mam takie kompleksy ,ze jak facet sie do mnie przytulato mysle sobie ,ze on w tym momencie mysli ,, o boze jaka chuda "... Dla porownania jestem może ciut grubsza od Keiry Kneightly ...

Gość e wkfewfwefe
a moje wymiary : wzrost 160 waga: 47 :( biust:85 pod biustem :70 talia: 60 biodra:92( wiem to nie jest taka mało ,ale taka mam budowe ,ze góre mam chudza od dołu)

Gość prawictwo pospolite1
chude kobiety sa atrakcyjne .. Oczywiscie pod warunkiem ze nie wystają im kosci i nie widać kazdego zebra .. Wiec dziewczyna ktora ma 165 cm wzrostu nie powinna ważyć mniej niż 48 kg według mnie .

Gość 157157157
jak dla mnie to Ty jestes szczupla a nie chuda i masz super figure. A "chudziutka" w moim otoczeniu oznacza komplement. Kazdy Ci zazdrosci, oprocz pasztettów, ktore udają, że nie, a tak naprawde marzą o Twoim wygladzie

nie no 92 cm w biodrach to duży atut . Nie ma powodów do obaw . Duzo gorzej jesli ktoś ma 84 cm w biodrach

Gość abbsoluttnieee
nieeee

92-95 cm to są idealne wymiary . wiec dolna częsc masz idealną. biust 85 troche mało - najlepiej około 90 cm

idealne wymiary to 90-60-94 według mnie

Gość gtrh
dupa duża jak na taki wzrost czyli wcale chuda nie jestes

Gość bogaty.pan.
masz bardzo dobre wymiary, nie martw sie

Gość A może coś takiego?
Jeszcze większa prywatność, rejestracja, to fikcja, wpisujesz mail jaki chcesz, z głowy zmyślony, możesz mieć wiele kont, nie ma ograniczenia czasowego w pisaniu postów, możesz w wielu zakładkach mieć otwarte forum i pisać nieomalże jednocześnie. :) Forum świeże, mało tematów, możesz zostać gwiazdą nowego forum ;) Odpowiedz innym albo sam/a załóż temat. :) http://informatywny.net/

Gość Justyna00
Nie jedna by wiele dała żeby mieć takie wymiary jak Ty ;) powinnaś się raczej cieszyć niż mieć jakieś kompleksy

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyzzzz
Co Ty laska właśnie faceci niby to mówia ,ze wola puszyste i takie bla bla bla ,a jakie laski mają największe powodzenie? chude laski :) na imprezach i wszędzie... a z tych przy kości się smieją z kolegami sama słyszałam :P Więc głowa do góry

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyzzzz
Poza tym prawie o wszytskich gwiazadach uchodzacych za piekności przeczytasz artykuł ,ze były wychudzone... O Trzebiatowskiej swojego czasu , o Keiri , o Curuś , Paris HIlton i wielu innych To tylko takie gadanie ,ze teraz modne są puszyste i ,, naturalne"..gówno prawda, nie sprawdza sie to w rzeczywistości

Gość zachód słońca.
92 cm w biodrach na 160 cm? To nie jest chudość. Widziałam w Top Models jak jakiejś dziewczyny nie chcieli przepuścić czy coś, czy się musiała odchudzać bo przy wzroście 180 cm miała 92 cm w biodrach a musiała mieć maks 90cm. Więc nie uważam cię za chudą.

Ja nie rozumiem w czym problem. Mówisz że uchodzisz za atrakcyjną, że masz powodzenie. Przecież każdemu coś się mówi. Jednemu że jest wysoki, drugiemu że jest niski, innemu że gruby, jeszcze innemu że chudy. Kompleksy potrafią skutecznie niszczyć życie. Jeżeli dobrze się ze sobą czujesz, nie ma potrzeby stawać się strongmenką.

Gość zachód słońca.
ja mam 168 cm i ważę 52 kg i wcale nie jetem chuda tylko szczupła a w biodrach mam 88 cm.

Gość lajla90
Ja mam 168,ważę 50 kg i nie jestem chuda. Chciałabym zrzucić 3 kg.

chuda??? Ty?? co Ty gadasz ja przy 170 wzrostu ważę 54 i mam podobne wymiary, noo tyłek szczuplejszy i wcale nie uważam się za wychudzoną :D raczej w sam raz

Gość mam podobne wymiary
ale chudsza ciut jestem, mi też ludzie non stop dogadują (co ciekawe zwykle te osoby które są na dietach itp), nie warto się przejmować inni mają prawo być grubi, my możemy być chudzi i to niczyj interes;)

Masz bdb proporcje - wąską talię i tyłek, sama mówisz że masz powodzenie, więc o co się martwisz? Ja ważę dokładnie tyle samo co Ty przy identycznym wzroście i nie narzekam, nawet kg był mogła zrzucić.