Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten tam

true story

Polecane posty

anolina: no taka jest przynajmniej teoria. Ja też jestem za nią, chociaż na pewno nie jest święta i lubi się zabawić. Ale tak jak wcześniej pisałem: nie jest przecież zakonnicą...

Gość chore to jakieś
Rozumiem, że możesz nie wiedzieć, ale to podstawa, jak uargumentowano jej zwolnienie. Wymyślić nie bardzo można i nie zawsze... trzeba mieć dowody. Ja jestem z tym na bieżąco niestety ;-( dziewczyna musi się bronić, walczyć. Nie można dawać się tak traktować pracodawcy. Jeżeli w pracy było wszystko w porządku, nie było do niej zarzutów to żaden taniec po pracy nie ma prawa skutkować wypowiedzeniem. porozmawiaj z koleżanką, niech reaguje koniecznie w swojej sprawie.

Gość Kurka Wodnaaaaa
ten tam - kurcze,dopiero teraz zobaczylam,ze jestes facetem...ciagle myslalam,ze kobieta...moze dlatego myslisz ,ze ona nic zlego nie zrobila bo inaczej myslisz niz kobiety.....wg.mnie kierownicze stanowisko do czegos zobowiazuje ale to juz o tym pisalam.......niech Twoja kolezanka idzie do SADU PRACY!!! W ogole co ona mowi na to co sie wydarzylo???

ona nie uważa, że zrobiła źle.Impreza to impreza. Jest wkurwiona na ludzi, którzy ją podkablowali...

Gość chore to jakieś
nie o mnie na szczęście ten temat... nie chcę nawet o tym pisać. Najkrócej mówiąc szefostwo oczekiwało ode mnie duuużo więcej niż podpisałam w umowie i przydziale obowiązków. Najlepiej, żebym pracowała społecznie, w weekendy i na urlopie... no i nie mogę iść na wychowawczy, bo nie ma kto tego robić /chodzi o dokumentację, którą przez lata prowadziłam społecznie/ ;-) sprawa jest w toku... nie odpuszczę na pewno, pójdę na wychowawczy na rok, bo znów mnie zaprzęgą 24/dobę... ;-)

Gość Kurka Wodnaaaaa
Skoro Twoja koelzanka uwarza,ze nie zrobila zle to musi isc do SADU......musai walczyc o swoje!!! Poza tym Ci co ja podkablowali to......powinna im wygarnac co o nich mysli....a moze juz to zrobila???:D core to jakieś - oczywiscie,ze trzeba walczyc o swoje bo wnet zrobia z Ciebie robola i miejsce pracy bedzie Twoim domem!

Gość chore to jakieś
ja uważam, że taniec na stole czy cokolwiek innego, jeżeli nie jest w miejscu i czasie pracy nie ma prawa wpływać na jej pracę. To jej sprawa, nie ważne czy pracuje w banku, w przedszkolu, czy wcale nie pracuje... Ludzie podkablowali, bo tacy są ludzie, ale mądry dyrektor nie słucha plotek, a pracownika ocenia po osiągnięciach, zaangażowaniu w pracę, itp. a nie po tym jak spędza czas po pracy... Nie wiem, co jej napisali, jak dyrekcja argumentuje, ale musi walczyć o swoje. Teraz takie czasy, że każdy musi zadbać sam o siebie a niektórzy dyrektorzy czują się jak gospodarz na włościach ;-) podpowiedz koleżance, nie może tak być, musi zawalczyć.

Gość chore to jakieś
nie chcę o sobie pisać, bo emocje są duże... życzę powodzenia koleżance i pozdrawiam.

Gość Kurka Wodnaaaaa
Po co podnosisz jak juz ostales nie jedna porade co zrobic w takiej sytuacji ....