Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokilka22

Dobrze, więc teraz pare słów ode mnie.

Polecane posty

Ja pracuje w Szwecji piękny kraj co trzy tyg jeżdżę do kraju i czekam na powrót z utęsknieniem pomimo że Polska nie jest tym krajem o jakim każdy z nas marzy ale to jest moja Polska mój kraj tu się urodziłem i wychowałem a Anglia cóż byłem kilka razy pełno brudasow którzy wpakowali by ci kose pod żebra na każdym rogu buda z kebabami gdzie nasi rodacy myja gary żeby jakoś przeżyć prawie pod każdym sklepem stoi rodak i wola 2 funty na piwo duża cześć pewnie wróciła by do kraju tylko boją się że staną się obiektem drwin więc zostają i wegetują bo przecież jak wegetować to w Angli. Włosi kupa nierobów i śmierdzieli. Francja zasypie niedługo się własnymi śmieciami. Niemcy to kupa Turków i parkingowych urlopowiczów. Więc ja wolę Polskę i z chęcią wracam do tego niezbyt doskonałego kraju.

Ja pracuje w Szwecji piękny kraj co trzy tyg jeżdżę do kraju i czekam na powrót z utęsknieniem pomimo że Polska nie jest tym krajem o jakim każdy z nas marzy ale to jest moja Polska mój kraj tu się urodziłem i wychowałem a Anglia cóż byłem kilka razy pełno brudasow którzy wpakowali by ci kose pod żebra na każdym rogu buda z kebabami gdzie nasi rodacy myja gary żeby jakoś przeżyć prawie pod każdym sklepem stoi rodak i wola 2 funty na piwo duża cześć pewnie wróciła by do kraju tylko boją się że staną się obiektem drwin więc zostają i wegetują bo przecież jak wegetować to w Angli. Włosi kupa nierobów i śmierdzieli. Francja zasypie niedługo się własnymi śmieciami. Niemcy to kupa Turków i parkingowych urlopowiczów. Więc ja wolę Polskę i z chęcią wracam do tego niezbyt doskonałego kraju.

Gość Zaciekawionaxo
diamant Mysle tak samo jak ty. Tez uważam ze niektórzy po prostu boja sie wrocic;/

Gość Kokilka22
Dziękuję Diamant i całej reszcie za opinie. Wiem, że zaspokojenie potrzeb fizycznych jak jedzenie, ubiór, mieszkanie są priorytetem, ale z drugiej strony nie mogłabym zadowolić się tylko tym, dbać tylko o to żeby było coś na talerzu, a nie dbać o mój rozwój społeczny, duchowy, kulturowy. No ja bym tak nie mogła, ale mam wielu znajomych którzy tak żyją, właśnie w Anglii. Z pracy do domu, przed telewizor, byle by micha była pełna.

Gość Zaciekawionaxo
Kokilka22 ile mieszkasz w uk?