Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 000

On ruchacz, a ja dziewica czy taki związek ma sznse?

Polecane posty

Gość Paulina 000
Do tryttyytty Czyli latał za Tobą na samym początku, a jak poszliście do łóżka to nagle stracił zapał i to skończył?

Paulina 000 6 lat różnicy..to niewiele..ale radze ci uwazac..ale zrobisz jak uwazasz to twoja sprawa..

Gość ja pierdzielę co za sztruczki
wziąć kogoś "na przetrzymanie" idę z tego tematu, bo mi ręce opadły. sztuczki i sztywne zachowanie. bo tak trzeba "wybadać" kogoś, zamiast się normalnie zachowywać w zgodzie z własnymi zasadami. tylko czy autorka ma zasady?

Gość DyzioIis
Dlatego lata jak pies za suka,bo ngdy w zyciu nie skosztowal dziewicy.Nie daj i uciekaj.

Paulino, po prostu oceń jak on się zachowuje względem ciebie, czy szanuje cię i czy mu an tobie zależy i z niczym sie nei spiesz, a ajk bedzie naciskać to znaczy że to nei ten

Gość __oo__
@ja pierdzielę co za sztruczki Gdyby miała rozum to by nie pytała na kafe.. Dla mnie to zwykły zaganiacz polujący na łatwe laski, najlepiej dziewice...

Gość smutna104
tez tak mialam, jak Ty na szczescie w pore sie ockenłam bo by mnei zaliczyl i zostawil szukajc kolejnej...teraz przynajmniej wiem ze dobrze zrobilam

Gość ja tego nie rozumiem naprawdę
no do kogo będziesz miala pretensje autorko? do kogo? powiemy ci spróbuj, a ty sprobujesz i co potem? 1. MAMUSIU, BO MI TAK NA KAFE POWIEDZIELI 2. TO WASZA WINA, TO WY MI KAZALISCIE NA KAFE, TO PRZEZ WAS. czemu Wy takie jesteście? No czemu, k***, czemu?????

Gość Paulina 000
Do fiku mikuuu Tak będę go sprawdzać, trochę testować, ale nie mam pojęcia czy dobrze go wyczuje, nie wiem ile jest prawdy w tym co mówi

nie sprawdzac, testowac, po prostu być przy nim i słuchać co mówi, patrzeć co robi bez różowych okularów :)

Gość Paulina 000
Do fiku mikuuu Nie mam jakichś różowych okularów, to wszystko wychodziło z jego inicjatywy, ja tam się prawie w ogóle nie starałam Do kylie2585 Jasne, że możesz wiedzieć, pytaj o co chcesz, znamy się miesiąc

to że on wykazuje inicjatywe nic nei znaczy, moze wykazywac inicjatywe a nie zalezeć mu an tobie tlyko na seksie

Przecież możecie być ze sobą i nie uprawiać seksu. Jak kocha, to poczeka. Jak nie poczeka, to nie kocha. 8)

Gość no pewnie jak kocha to poczeka
nawet i 5 lat:D

Gość tryttyytty
"Czyli latał za Tobą na samym początku, a jak poszliście do łóżka to nagle stracił zapał i to skończył?" Nie do końca. Poznaliśmy się na początku stycznia, potem zostaliśmy parą, do łóżka poszliśmy (niestety) wcześnie, bo już na początku marca, a rozstaliśmy siędokładnie 1 czerwca. On twierdził, że zerwał ze mną bo myślał, że mi na nim nie zależy (jestem dość zimna), a jak siępoprawiłam to on już sięwycofał czy coś. W każdym razie dopiero kilka dni przed rozstaniem zmienił swoją postawę. Wcześniej to on do mnie dzwonił, pisał, był zły jak nie odpowiadałam, albo jak wychodziłam bez niego i bez jego wiedzy Myślę, że seks nie miał z tym rozstaniem wiele wspólnego (ale oczywiście mogę się mylić)

Paulina 000 aha..to troche krótko..ja na poczatku troche go testowalam,sprawdzalam jaki on jest,czy chodzi mu tylko o jedno itp...po jakims czasie (zajelo mi to chyba ze 2 miesiace) i juz wiedzialam jaki on jest..a teraz on zabiega sie o moje wzgledy..nie dosc ze sie zabiega i nie jestesmy razem to on zachowuje sie tak jakby byl moim chlopakiem i kontroluje mnie..w ogole sldzi mnie i wie wszystko co ja robie,z kim jestem i wogole wie wszystko..ehh szkoda gadac..

Gość mesq
Radzę dobrze, nie bierz pod uwagę tych durnych porad "jak kocha to poczeka".

Gość tryttyytty
Generalnie jak siępoznaliśmy (bo on był kolegą mojej koleżanki chłopaka) to oni (koleżanka i jej chłopak) powiedzieli mi, że on miał dużo takich krótkich związków, i że jest takim wyrywaczem, a teraz chce to zmienićitd (ja mam 21 lat a on 27). No i faktycznie miał sporo krótkich związków, jak również przygód na imprezach itd. Jak już się rozstaliśmy (bo od niedawna mamy znowu kontakt, ale wiem, że to był błąd) to wiesz jak nazwał dziewczyny, z którymi sięcałuje na imprezach? Lafiryndami ;) Śmieszne.

Gość Paulina 000
Do tryttyytty Właśnie ja też jestem trochę chłodna, faceci sami muszą wychodzić z inicjatywą żeby coś u mnie ugrać, bo ja sama nigdy się nie narzucam, bo dla mnie to trochę poniżające, boję się, że przez to nigdy nie stworzę niczego na dłużej

Gość Paulina 000
Do kylie2585 To uważaj na niego kochana, bo możesz stać się jego obsesją, jego zachowanie nie należy do normalnych, i już nie chodzi ani o Wasz wiek ani o przeszłość seksualną, a o to, ze szpiegowanie i kontrolowanie drugiej osoby nigdy nie wróży niczego dobrego :(

Gość a dla faceta to nie ma być
poniżające? myślisz, że jak jesteś kobietą to jesteś kimś lepszym?

Gość Paulina 000
Do a dla faceta to nie ma być Dla mnie to mężczyzna powinien zabiegać o względy kobiety, tak było jest i powinno być dalej

Gość tryttyytty
Paulina, nie wiem z czego to wynika u mnie. Podobno jestem taka jak mój ojciec (z którym miałam i mam sporadyczny kontakt), i nigdy nie doświadczyłam ciepła z jego strony, albo miłego słowa. I ja jestem taka sama w stosunku do facetów. Wyobraź sobie, że NIE POTRAFIŁAM do niego powiedzieć kochanie/misiu/kotku, cokolwiek. Po prostu nie potrafiłam. Tak samo długo mi zajęło, żeby sama z siebie siędo niego przytulić, albo napisać smsa. Jak już to zrobiłam, to nie mógł wyjść z podziwu ;) Starałam się zmienić, ale odkąd widzę, że tylko przez to cierpię postanowiłam być taka jak wcześniej. Prawdopodobnie zamykam sobie tym drogędo szczęścia ;) ale trudno.

Gość Polyannaa
Ja bym Ci radziła uważać na niego. Być może to dla niego fascynujące że jesteś dziewicą bo takiej nie poznał jeszcze,chciałby Cię wypróbować :P znałam takiego, opowiadał jak to sie chce ustatkowac , że nie poznaje takich dziewczyn jak ja ( czyli mozna sie domyślić z jakimi paniami sie zadawał :D) oczywiście też miał seks układy, krótkie związki itp jakos mnie nie urzekł swoją osobą i wtedy dopiero ukazał swoje drugie ja- faceta co mu tylko jedno w głowie, aktualnie ma dziewczyne którą ma za tępą idiotkę ale mu sie fizycznie podoba oraz drugą na boku( obie dmucha równocześnie) Natura takiego człowieka sie nie zmieni, bd zdradzana albo miała awantury o seks. Może ten twój jest inny ale dla niego seks to już czysto fizjologiczna sprawa a dla Cb nie więc mozesz sie rozczarować.

Gość Paulina 000
Do tryttyytty Najważniejsze to być sobą, a nie zmieniać się pod czyjeś dyktando, tak sobie myślę, że jeśli ten chłopak nie wywołał u Ciebie jakiegoś napływu czułości to może to po prostu nie był ten i dobrze się stało, że rozstaliście się w miarę szybko, bo później byś tylko bardziej przez niego cierpiała? ;)

Gość tryttyytty
Wiesz Paulino, on próbował mnie zmienić, przystosować do życia w społeczeństwie itd :D i zaczęło mu sięto udawać, a wtedy mnie rzucił ;) I jeszcze nie podał powodu. To był straszny miesiąc, bo głowiłam się co źle zrobiłam. Czy byłam za głupia, czy mialam za małe cycki, może byłam za niska itd. :D

Paulina 000 wiem ze musze uwazac..no i czeka mnie dluga,ciezka i powazna rozmowa z nim..bo tak byc nie moze..jak on tak robi to ja czuje sie ograniczona...brak wolnosci..

Gość sassssssssssssssssssss
znajdz innego, bo nawet jak bedziecie razem to bedziesz sie meczyc, ze on mial wiele i bedziesz nieszczesliwa