Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...RÓŻA...

MAM BÓLE PRAWEGO JAJNIKA CO TO MOŻE BYĆ?

Polecane posty

Gość TTO;)
Hmmm coz ja ci moge powiedziec mamy troszke roznesytuacje ja mialam cykle nieregularne.Badania jakie robilam to prolaktyna progesteron testosteron d-dimery i tsh i jakies jeszcze nie pamietam u mnie jest za malo progesteronu ,niewydolnosc cialka zoltego niestety dostalam duphason i clostylibegyt no i zazywam kwas foliowy.

Gość ...RÓŻA...
w jakim czasie najlepiej isc na te badania zaraz po miesiączce? czy mogę np.jutro?

Gość TTO;)
Hmmm coz ja ci moge powiedziec mamy troszke roznesytuacje ja mialam cykle nieregularne.Badania jakie robilam to prolaktyna progesteron testosteron d-dimery i tsh i jakies jeszcze nie pamietam u mnie jest za malo progesteronu ,niewydolnosc cialka zoltego niestety dostalam duphason i clostylibegyt no i zazywam kwas foliowy.

Gość TTO;)
Nie slonce na poszczegolne badnia chodzi sie w roznych dniach cyklu nie kiedy sie chce najlepiej jezeli lekarz by ci powiedzial jaie badania i kiedy

Gość Perw w przelocie XV
Ja badania robiłam między 2. a 5. dniu cyklu. Miałaś kiedyś robione usg?

Gość TTO;)
progesteron i prolaktyne robi sie miedzy 22-24 dc.

Gość ...RÓŻA...
moja znajoma mówila ze brala tabletki costangus czy jakos tak i zaszla po miesiącu.

Gość ...RÓŻA...
tak usg miałam ,ale nic mi nie mówiła ,a dlaczego?

Gość TTO;)
castagnus tabletki ziolowe nie wiem nie bralam .

Gość TTO;)
Jesli nic nie mowila to mozliwe ze jest ok ale mozesz sprobowac monitorowac cykl/.

Gość ...RÓŻA...
wiecie co najgorsze,ze kazdy sie pyta co tam? kiedy dziecko? a ja niewiem co mówić,płakac mi sie chce.presja ludzi tak na mnie dziala ostatnio sąsiad rzucil tekst że mój maż ma 'żwir w jajach' proste to i chamskie ,a to moja wina bo mąż poszedł na badania po tych jego slowach i u niego wszystko w porządku.

Gość TTO;)
Z tego co pisalas staracie sie 2 cykl. Uwierz mi nie masz sie czym zalamywac szczerze 2 miesiace staran bez skutkow to nic strasznego.Jak najbardziej zycze ci zebys zaszla jak najszybciej ale moze to potrwac dlatego idz do prywatnego lekarza zrob te badania jezeli cos jest nie tak lepiej wiedziec wczesniej,

Gość ...RÓŻA...
ok,jutro pójdę.dziękuje ipozdrawiam cie ,zycze powodzenia,jak będę miec pytania,wejde w ten temat.pa

Gość TTO;)
Trzymam kciuki pa;)