Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia Łoodź

Czy urodzenie dziecka to obowiązek kobiety?

Polecane posty

Gość vittia
jebac nakazywaczy rodzenia -chujow jebanych

Gość rahulla
ci skurwiele co kaza rodzic niech sie siada odbytem n a pal

Ludzie zawsze będą oceniać, czy to w sprawie dzieci i w innej...czym tu sie przejmować. Jak ktoś nie chce mieć dzieci to jego sprawa.

Gość vendritta
ale na bezdizetnych i nawet jednodizetnych jest powszechna nagonka- a ci skurwiele co ich potepija niech se reke do odbytu wsadza

Gość vendritta
alez nie-ja jestem aspoleczna , nihilistyczna , egocentryczna -co mnie obchodzi spoleczesntwo wazne by mi bylo dobrze

Gość affilka
jestem antyspoleczna - i gówno obchodz amnie sasiedzi za sciany a co dopirero spolecznstwo , dobro spoleczne , niz demograficzny-nigdy sie wnic nie angazowalam i w nigdzie nie nalezalam

Gość gość
Sylwia Łoodź 2012.09.04 Nie wcale tak Polska nie wygląda. Jest nowoczesnym, tolerancyjnym, bogatym krajem Zachodu, gdzie nie ma zbytniej presji ze strony innych. Tu oryginalność jest ceniona, a nie tępiona.

Gość gość
Czekajac na rozum 2012.09.05 Bzdury totalne od góry do dołu! Przede wszystkim, Polska jest nowoczesnym, bogatym, rozwiniętym krajem Zachodu. I z tego też powodu społeczeństwo jest tolerancyjne, wspierające, rozumiejące, a nie zacofane, chamskie, nietolerancyjne. Te przymiotniki do Polski zupełnie nie pasują. W Polsce jest dokładnie tak samo, jak w tej zagranicy, którą opisałaś, czyli też nikt się nie wtrąca, nie dziwi, nie ma ciśnienia. A tak w ogóle, Polska sytuacja demograficzna jest dobra też z tego powodu, że ludzie z zagranicy do nas przyjeżdżają pracować, a Polacy nie uciekają.

Gość gość
I jeszcze jedno, zarówno miasto i wieś w Polsce są nowoczesne i na pewno tolerancyjne, bo Polacy nie są zniewoleni mentalnie przez głupie schematy, bo Polska jest swobodnym, nowoczesnym Zachodem, w którym nigdy nie było ruskiego syfu.

Gość gość w trampkach
Polska to ciemnogrod