Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... MadziXXX

przez sex z moim ex nie mogę sobie ułożyć życia... porszę tylko o POWAŻNE koment

Polecane posty

Gość do tzw pana - Leslawa
"Jesteś tępą szmatą, tylko ch*je masz w tym pustym łbie. Zacznij się sprzedawać- przynajmniej zarobisz trochu grosza." jak sie czyta taki post, przychodzi na mysl .. : jakie problemy ma ten biedny brzydki czlowieczek ? Tylko ktos kto ma albo malenkiego kutasika, albo nigdy nie mial kobiety moze cos takiego powiedziec masz duuzo problemopw ze soba lecz sie

napisał mi w nocy mega długą wiadomość, że naprawdę mnie kocha, że chce rozmowy itd...wpakowałam się ja już chyba nikogo nie chcę:( przesiaduję za to na profilu ex i wspominam :|

Gość MadziXXX 25 lat to nie znaczy
ze jestes wielce dorosła. w główce nie jesteś. chcesz poważnych komentarzy skoro sama jesteś niepoważna i się nie szanujesz? po cholerę lazłaś z nim do łóżka? Twoja sprawa.

MadziXXX 25 lat to nie znaczy ze jestes wielce dorosła. w główce nie jesteś. chcesz poważnych komentarzy skoro sama jesteś niepoważna i się nie szanujesz? po cholerę lazłaś z nim do łóżka? Twoja sprawa. hahahahaha co??:D po cholere lazłam z nim do łózka?? Może dlatego, że go kochałam? jak to się nie szanuję

Gość no to jak go kochasz to z nim
bądź i nie truj dupy ludziom na kafe. czego nie rozumiesz? za trudne?

"powiedziałam, cały czas powtarzam,ale on jest po prostu oziębły. lizac nie lubi" na co komu taki facet? jak 69 nawet odpada. nuda! " mi pdał powód ze miałam paru przed nim" czyli jesteś tylko "na przeczekanie", aż nie znajdzie wymarzonej panny :o zastanów się, czy warto w to brnąć dalej.

Gość zdrowiejący seksoholik
polecam abstynencje od seksu powiedzmy 3 miesiące, na głodzie wiele rzeczy smakuje lepiej, sam tego doświadczam... też miałem (mam) problem z Ex, niestety powrót w tej sytuacji oznacza brak szacunku dla siebie i powrót do toksycznego związku zależnego trzeba odróżnić sex od żądzy, która nie pozwala nam kierować własnym życiem

Gość do autorki to i tak nie dotrze
zaczerniła sobie nick, więc pewnie chce ciągnąć dalej tę szopkę, chociaż już wszyscy powiedzieli wszystko. tak mają niektóre laski, wciąż muszą tu zagolądać i gadać, zamiast podjąc decyzję.