Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneta1234567

Co byscie zrobiły w takiej sytuacji?. ..

Polecane posty

Bylam z chłopakiem u jego brata na kawie byli tam tez jego dwoch kumpli.siedzimy gadamy i mielismy isc na spacer,a moj chlopak do mnie mowi bedziesz chciała loda? Myslałam,ze chodzi mu o tego ze sklepu do jedzenia to mowie no pewnie.a on na to to chodz do domu moja suczko. I tak przy wszystkich powiedział.co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość dokladnie, cos takiego
dała w pysk

Gość no właśnie ja też
Ale szmaciarz, chciał przyszpanować przy facetach :O Burak, burak i jeszcze raz burak. Zresztą brak mi słów:O

Gość traffka24
pewnie jakiś małolat z niego , prawdziwi mezczyzni sie tak nie zachowuja , chcial sie kolegom pochwalic

Nic :) powiedziałabym że musieliśmy sie źle zrozumieć i że ma szukać nowej dziewczyny, a kumple na pewno mu pomogą

A to nie pierwszy jego zart tego typu. Ostatnio robilismy obiad ja on i dziewczyna jego brata i on robil mizerie i ja mowie ze malo smietany dal i czy zaluje a on na to no co ty skarbie czy ja kiedy kolwiek ci smietany załowałem zwlaszcza wczoraj w nocy.. I to niby zart no ale nie bylismy sami masakra..

Gość dokladnie, cos takiego
no to czyli cham i prostak

Aaa w takim razie masz czego chciałaś :) trzeba było od razu chama posłać w cholerę, a nie udawać że sie nie zrozumiało :o rozumiem że takie teksty są dla Ciebie same w sobie do przyjęcia, tylko w towarzystwie sobie nie życzysz :o...jak tam chcesz, ale facet wyraźnie Cię nie szanuje i jest chamem :o

Szanuj się kobieto, ten prostak przy kolegach zawsze taki będzie :O Jak zrobisz mu przy koleżkach awanturę, to pewnie i w twarz dostaniesz, bo on przecież taki 'męski' jest :O Kopnij w dupę frajera

Gość kochasz go no to ok
możesz go kochać ale radziłabym go usadzić w miejscu bo jak teraz nie będziesz reagować to będzie tylko gorzej. Wprost mu powiedz że nie życzysz sobie takich żartów bo to chamskie. Jak jest chłopak inteligentny to zrozumie

Przeprosił, ale się nie poprawił :o czyli że ma Cię gdzieś :o ja bym go zezwała jak psa zaraz na miejscu przy tych kumplach i porządnie się obraziła, tak żeby musiał kilka tygodni żałować :) i Tobie też radzę, powiedz mu jasno że takie zachowanie serio Tobie się nie podoba, uprzedź że jeszcze raz i pożałuje bo będzie miał zjebe przy kumplach...a potem w razie gdyby "się zapomniał" zrób jak obiecałaś