Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schulerin

obwisle poslady

Polecane posty

Gość schulerin

siemanko wszystkim. jestem mloda dupa a juz mam obwisle poslady przez co nie moge nosic zbyt obcislych rzeczy na tylku bo to jednak widac, wisza jak psu jajca. i teraz pytanie: zaczelam biegac i jak biegne to czuje ze miesnie posladow dzialaja sobie ale nie wiem jak dlugo i jak duzo musze biegac zeby te poslady byly jedrne, podniesione i twarde. jak dlugo wy czekalyscie na efekty i jakie one byly?

Gość fdffdfddf
co najmniej pół roku regularnego biegania, dwa razy dziennie po 5 km ps. pokaż fote pośladów

Gość prawictwo pospolite1
zenskie posladki nie powinny byc twarde . Kobieta powinna byc miekka z każdej perspektywy .

Zacznij biegnac klaskac nimi o chodnik, powinno pomoc I od razu Ci sie rowek wydepiluje

Gość schulerin
pol roku? o matko boska! jak ja sie rozbiore na basenie? nie zrobie foty bo to zalosne zdjecie by bylo niestety...

Gość schulerin
lofca moglbys moglabys nagrac mi filmik instruktazowy ukazujacy te wymyslna technike a jednoczenie skuteczna co potwierdzasz z wlasnego doswiadczenia?

Niestety ciezko jest nagrac taki filmik skoro nikt Nie chce biec z tylu I nagrywac bo to raczej przykry widok za to jakie efekty. Wazne aby beton byl zimny, wtedy krazenie odbytnicze jest lepsze I latwiej sie potem wyprozniac.

A tak na poważnie to codzienny masaż pod prysznicem sól z octem ( wiecej soli) i mocno wcierac, po 5,8 minutach splukac lodowatA woda. Najlepiej w ogole unikaj cieplych kapieli. Zimna woda ujedrnia skore.Zapach tej mieszanki moze nawet dusić ale to bardzo skuteczne na ujedrnienie ciała. No i ćwicz mięśnie posladkow jak siedzisz nawet w pracy czy szkole. Spinaj je i niech ci to wejdzie w nawyk

Lepiej jednak rób to co , 2 dni bo ta sól jednak wysusza skórę i po każdym zabiegu na mokra skórę wcieraj olejek albo balsam.

Gość schulerin
no masuje tylek codziennie ale sola z octem nie probowalam. a skoro twierdzisz ze duszacy jest zapach tego eliksiru to chyba jednak podziekuje bo wech mam wyczulony i pewnie bym zwymiotowala. myslisz ze przysiady oprocz biegania to good idea?

Przysiady to raczej na miesnie lydek i ud, ale jeżeli będziesz robić je na całych stopach a nie tylko na palcach to powinno pomoc. Sama poczujesz czy pracują ci te miesnie co potrzeba

Gość schulerin
niewazne na co, strzyka mi w kolanach wiec nie robie, pierdziele :P