Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabellllinkoa

schudlam 5 kg w 2 tyg;)

Polecane posty

Gość mirabellllinkoa

moj jadlospis: jakis tam dzien: sniadanie 2 kanapki z wedlina i pomidorem, hebata obiad np pol glebokiego talerza fasolki po bretonsku ( z boczkiem i kielbasa) podwieczorek banan, kawa kolacja 2 kanapki z dzemem kolejny jakis tam dzien sniadanie 2 kanapki z dzemem obiad kielbasa smazona na patelni (takie petko srednie)i frytki, do tego oroki korniszony podwieczorek troche lodow z polewa czekoladowa (mala filizanka, pol czekolady) kawa kolacja 2 kromki chleba z dzemem i szklanka mleka Mozna ? mozna

Gość vcbb
aha to ile jeszcze przed tobą? 50kg? :D

Gość mirabellllinkoa
jeszcze 3;) no kurde zartujecie?? toz ja niedojadam teraz, a Wy ile jadacie bez diety?? a ile na diecie?

Gość Rumbaczczatangodisko!
Kłamią. :)

Gość ghrrrhhrr
to prowo? Bo jak ja bym jadła tyle co ty na diecie to bym chyba przytyła z 30kg

ja nie jestem na diecie dzisiaj zjadłam śniadanie: banan o 12 zupa warzywna, zero tłuszczu w niej, same warzywa i przyprawy, jedna mała miska obiad - mały kotlet z tuńczyka, kilka łyżek marchewki z groszkiem teraz zjem pewnie jedną kanapkę albo trochę tej marchewki z groszkiem a na deser zjadłam wafelka jednego

w sumie to nie jest jakoś bardzo dużo, ale niezdrowo i kalorycznie...mogłabyś jeść objętościowo wiecej, ale zdrowiej i chudnać

Gość mirabellllinkoa
nie to nie prowo, kurde ja to podziwiam Was, ze Wy tak malo jecie

Gość ghrrrhhrr
Ja jem połowę z tego co autorka. Do tego staram się odżywiać zdrowo. Nie jem smażonego, słodyczy, fastfoodów, białego pieczywa itd a schudnąć nie mogę :O

Gość mirabellllinkoa
Sama nie wiem, chyba jakbym jadla zdrowo to bym na nic sil nie miala

Gość mirabellllinkoa
Ja to powaznie ograniczam zarcie teraz, jeszcze tydzien mam zamiar wytzrymac

Gość Rumbaczczatangodisko!
Mówię Ci, oni kłamią. Bardzo ładna dieta.

ghrrrhhrr może masz problem z hormonami? ja jem tyle ile chce ale napraawdę mało mięsa i tłuszczy zwierzecych, ograniczyłam też stanowczo cukier (wiem, zjadłam wafla, ale kiedyś jadłam 2 tabliczki czekolady dziennie hehehe)

Gość mirabellllinkoa
170 cm wzrostu, teraz waze 62

ale jak Ci dobrze z tą wagą, lubisz czasem tłuste rzeczy to bądź sobą nie masz nadwagi przecież ja tez ran na rok zjem fasolkę po bretońsku :)

Gość ghrrrhhrr
" ghrrrhhrr może masz problem z hormonami?" Sama nie wiem, nigdy ich nie badałam. Przyjmuję tabletki anty i nie wiem czy to one przyczyniły się do mojego przytycia. Co prawda to nigdy nie jadłam zbyt dużo ale na pewno więcej i bardziej kalorycznie niż teraz. Na logikę to chyba teraz powinnam być szczuplejsza..

Gość mirabellllinkoa
moja idealna waga to 59;p i chce do niej zejsc. jak zejde nizej to zle wygladam. Mam spory biust i biodra, wiec waga 59 jest idealna zeby wygladac zdrowo

poza tym każdemu ciału służy inna dieta może wcześniej np. jadłaś dużo cukru i po ograniczenu zjadałaś o wiele mniej kcal kto tam wie w każdym razie -5kilo w 2 tyg to świetny wynik

Gość ghrrrhhrr
tylko nie wiem czy 10kg to nie za dużo jak na zatrzymanie się wody w organizmie :P

Gość mirabellllinkoa
Tzn wczesniej jadlam np tak: sniadanie 4 kanapki z wedlina i pomidorem kolo 11 kawa i np pol paczki ciastek obiad to normalnie tylko troche wiecej niz teraz (zalezy co bylo- jak zupa to zupe jak kotlety schabowe to np 2 plus ziemniaki i jakas tam salata ze smietana pozniej kolo 16 -2 kanapki albo 2 kromki bulki drozdzowej z maslem kolo 18 troche czekolady kolo 21 kolacje ( np chleb w jajku - 5 kromek)

ghr ja przed pigułami ważyłam 49 przy pigułach 59 odstawiłam i schudłam momentalnie do 56 po czym zeszłam ograniczając słodycze do 54-53 ja przy pigułach wcale więcej nie jadłam niż przed nawet przeciwnie przed pigułami potrafiłam o 23 zjeść 6 kanapek z pasztetem, wtrynić całą czekoladę i zagryźć czipsami :P i ważyłam 49 a przy pigułach racjonalnie się odżywiałam i co? odstaw piguły, dla własnego zdrowia, nie pytaj jak bardzo mi zaszkodziły nawet nigdy więcej!

no dziewczyny idę wpindolić kolację i pogapić się w tv bo w przyszłym tyg zaczyna się semestr w szkole, do tego duuużo pracy mam, to nie będzie czasu na rozrywki telewizyjne:) pa!

Gość mirabellllinkoa
smocznego pa!

Gość YONAOLA
to nie jest dużo, ale słabo zbilansowane, biednie pod względem wartości odżywczych.