Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyszek_38

Czy niski pucułowaty facet z szarą od papierosów twarzą...

Polecane posty

Gość Zbyszek_38

ma szansę na związek z atrakcyjną kobietą ? Czy musi szukać wśród niskich pucułowatych kobiet ? Czekam na opinie kobiet.

Gość szynka krakowska
szukaj na swoim poziomie atrakcyjnosci, zauwaz ze wiekszosc par wyglada podobnie-ladny z ladna itp

Gość Zbyszek_38
Przykre jest że nawet atrakcyjna kobieta-rozwódka mnie odrzuciła.Kobiety takich nie lubią nie oszukujmy się!

Gość szynka krakowska
a kto sie oszukuje? po co ladnej nieatrakcyjny facet?

Gość Zbyszek_38
Dziwne jest że niby tyle singielek po 30 i tak ciężko znaleźć kobietę do poważnego związku.

Gość szynka krakowska
a z mniej atrakcyjnymi probowales? moze obniz wymagania

Gość Zbyszek_38
Ja nie mam żadnych wymagań co do wyglądu i charakteru oprócz jednego.Żeby kobieta była czuła.Nie chcę długonogiej wysokiej laski bo zdaje sobie sprawę że nie dla psa kiełbasa.Takie kobiety wolą wysokich i przystojnych a nie niskich facetów z brzuchem-piłką i blado szarej twarzy.

Gość obrzydzająca sobie go
niech te papierosy wywali i nie pali A poza tym ja ma na imię Zbyszek to ja biorę w ciemno :D:P...no może nie do konca, ale....

Gość ziutkammm
Jestem atrakcyjna (tak mowia) wysoka (173) mam powodzenie wsrod facetow ale niestety nie moge miec tego jednego jedynego, w ktorym sie zabujalam juz 3 lata temu :(. Facet jest fakt wysoki, ale ma brzuszek, uroda nie grzeszy;). Nie odrazu sie w nim zabujalam, minelo troche czasu, ylismy znajomymi, potem przyjaciolmi, ale on wiecej nie chce. No coz zrobic. Wiem ze podobam sie kilku facetom, naprawde przystojnym, ale ja chce tamtego. I powiem Ci za co Ciebie bym nie chciala-za te papierochy, fe. Nie pal, cera sie zmieni, bedzie duzo ladniejsza.

Gość znawca_tematu
Zbyszek może rzuć fajki,schudnij,pojeździj na rowerze,pobiegaj,złap opaleniznę i wyjdź do ludzi bo podejrzewam że więcej czasu spędzasz przed komputerem niż wśród ludzi.Inaczej nie znajdziesz miłości życia :)

Gość Zbyszek_38
Witam serdecznie.Jutro kolejna randka.Może się uda więc trzymajcie za mnie kciuki :)

Gość Zuzanna Amelia & 7
Nie jestem atrakcyjna kobieta wiec moja opinia nie bedzie tu potrzebna.