Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia232

maluszek grzecznie w łóżeczku czas na relaks:)

Polecane posty

kinia 232 ja się w sumie nie stresuję, bo na ćwiczeniach usłyszałam, że może później na nogi iść. Ale dziękuję za odp. Mam też syna, 4 i pół roku, no i problemów z nim nie było a na nogi jakiś tydzień po roku:)

hihi mój jeszcze nie mówi a buzia też mu się nie zamyka. teraz jest na etapie brum i potrafi tak brumać przez cały spacerek jak jedzie na rowerku. wszystko co się porusza jest brum a cała reszta am

Gość kinia232
a synka masz juz w przedszkolu?

Gość kinia232
hahaha to może małego rajdowca będziesz miała:D?

kilkaliterdlapseudo haha dobre. dla mojej małej też wszystko jest am co przed nią nie ucieka. kinia kiedyś będziesz musiała się przełamać i już maluchowi nie zakładać pieluchy

Gość kinia232
wiem jutro jak bedzie ładnie wybieramy się do znajomem i UWAGA zaryzykuje:p

Kinia Zauważyłam, że wypowiadasz się na temat mleka... Moja córka nie chce pić za żadne skarby... Lekarz radził z sokiem, ale to też nie pomaga... Jakiś pomysł? Bo w sumie miałam zapytać kobietki na topiku:)

Gość kinia232
wiesz co tak jak mówiłam mój mały był tylko to mleko z proszku pije:) jeśli karmisz to np rano sprobuj podac jej nowe mleko tak troszeczke i probuj pare razy. mja kolezanka do skotu tak robila i wkoncu sie udalo:) z sokiem to sredni pomysl tzn tylko z tego co slyszlam:)

Gość kinia232
wiesz co tak jak mówiłam mój mały był tylko to mleko z proszku pije:) jeśli karmisz to np rano sprobuj podac jej nowe mleko tak troszeczke i probuj pare razy. mja kolezanka do skotu tak robila i wkoncu sie udalo:) z sokiem to sredni pomysl tzn tylko z tego co slyszlam:)

Gość kinia232
kilkaliter... dozobaczenia jutro:***

Gość kinia232
ja tez pojawie se jutro:* uciekam bo padam z nóg:****

Gość kinia232
czesc jestescie:)?

Gość kinia232
ja dopiero teraz bo mały coś nie mógł zasnąć

cześć kinia. dziś widać taki dzień ze spaniem. mój też miał problemy ale w dzień, dzięki czemu teraz po prostu padł. ciekawa jestem czy wytrzyma do rana bo niedużo zjadł.

Gość kinia232
czesc:) moj wlasnie chyba za dlugo w dzien spal przez co nie chcial zasnac o 19. ale juz spi jak anilek:) a to moj jak nie zje to nie zasnie głodomór z niego straszny:P a jak tam dzien miął?

trochę ciężko przez to spanie. ale i z sukcesami. jedno siku udało się złapać do nocnika i chyba mu się spodobało. tylko nie wiem co bardziej. to że w nocnik zrobił czy to ze mu brawo biłam :-D

Gość kinia232
GRATULUJE:) haha no to fajne mój mały tez zawsze taki szczęśliwy jak mu brawo bije i sie wygłupiam:D:)

Gość kinia232
wiesz co mały był taki marudny co chwile płakał zaraz sie smiał i tak na okrągło że darowałam sobie dzisiaj:)

Gość kinia232
ocho znowu sie obudził... pędzę jak coś to do jutra będe rano i pewnie kolo 18:):)

może jutro się wam uda. tylko nie odkładaj tego w nieskończoność. może zacznij od krótkich spacerów. hihi albo pewnego dnia mały przyjdzie do ciebie na spacerze i powie że chce siuku. a ty nie będziesz wiedziała czy zdejmować mu pampersa czy kazać obić w. ;-D

Gość kinia232
ok to będę:)

Gość kinia232
dziewczyny jestem wsciekła! kurcze nie wiem jak u Was ale u mnie od rana pada deszcz! planwałam że pojde dzisiaj z malym na jakis spacer z naszą nalą (1,5roczna spanielka:) ) i wtedy nie założę mu tej pieluszki:P a tak to będę musiała wszędzie auem jeździć (do sklepu,mamy i w ogóle) no nic plan trzeba przenieść. Nic zmykam coprawda mały jeszcze śpi ale trzeba w tym czasie ogarnąć dom i cos ugtować:) bd potem:** mimo deszczowego dnia zycze humoru :P:)

i mi pogoda popsuła plany. zimno się zrobiło, mały zaczął kichać i koniec był biegania bez pieluchy :-( zajrzałam tylko na chwile i muszę uciekać. ale zajrzę tu jeszcze jutro.

Gość kinia232
no wlasnie u mnie na wieczor pogoda sie wyrobila ale co mi z tego;p maly spij juz od 19;30 wiec odpoczywam:)

Gość kinia232
czesc :)