Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matkoooookoko

siwiec u wojewódzkiego !

Polecane posty

Gość ej arkadiuszonyszko
wypierdalaj z babskiego forum !

Gość a ja nie wiem co ona zrobiła
i jeszcze coś Natalia ma ładne ciało- ale jak dla mnie nic poza tym z tym, że wg mnie jej atutem są głównie nogi no i piersi- biodra i talia nie, twarz tez mmi sie nie podoba i jeszcze Cie oświece jak faceci mówią o kobiecie ze chetnie by ją wyruchali, przelecieli lub cokolwiek innego związanego ze sferą seksu, to NIE JEST to dla niej super komplement, uwierz

Gość perełka1.
ale chociaż ładna, a nie jak ta anita babochłop tłusty

Gość pasztety forum opanowały
jestescie pewnie brzydkie, po 30 do tego macie nadwagę i krótkie nogi;p hahahpaszczury

no właśnie Anita jest 'ładna'- ale ma nadwagę, Natalia jest ZROBIONA czaisz różnicę?

Gość kellas
ladna jest ,chociaż usta nienaturalnie wydęte i ten odruch rozkladanych nóg...eeee....tak dziewczyna z klasą się nie zachowuje.

Gość arkadiuszonyszko
hahaha ale paszteciarnia z kafeterii sie oburza :D typowa kobieca zawiść żal mi was buahaha

Gość ale ze coooo
nie czaje, a mi sie wrecz wydawalo ze kuba byl wyjatkowo mily dla niej i traktowal jak dziecko, zmienil ton glosu, jak miala opowiedziec ta niby historyjke to co chwile jej przerywal jakimis durnymi wstawkami, jakby to byla faktycznie jakas mega interesujaca opowiesc

Gość ale ze coooo
wrecz jej w dupe wlazil

Gość kellas
Dlaczego paszteciarnia? Przecież większość ma oczy i widzi ,że dziewczyna ladna ,zgrabna,tylko jej zachowanie nie każdemu musi odpowiadać.Nie każda dziewczyna muzi pokazywać gdzie jest wilgotna i rozkladać nogi-nie uważasz? Może kiedyś,gdy sam będziesz mial dziewczynę i ona będzie tak publicznie ,w towarzystwie rozkladać nogi -zrozumiesz.

Gość anita..
anita nie jest ładna. okropny pasztet

Gość Pani inna wrozka
on nie zrozumie bo nawet paszteciara go nie zechce

Gość ttuaj same baby po30 z nadwaga
anita to naprawde brzydka kobieta

Gość nie jestes zazdrosnica
"ale ze coooo nie czaje, a mi sie wrecz wydawalo ze kuba byl wyjatkowo mily dla niej" Kuba ma slabosc do drobnych brunetek i jest takim wiecznym Piotrusiem Panem oraz podrywaczem, wiec nie ma w tym nic dziwnego:D

Gość hahaalezwaaas
zobaczcie jaki kontrast, anita jest gruba i brzydka i nikt jej nie krytykuje.. wszystkie babsztyle z tego forum mowia ze jest fajna, a u kuby troche byla taka zarozumiala, i ogolnie sprawiala wrazenie troche glupiej dziewczyny natomiast natalia, ktora bardzo madrze sie wypowiadala, byla rozweselona, szczesliwa, zajebista dziewczyna ktora jest do tego mega sexowna.. to juz zla , nie dobra, be, idiotka itp hahah jebane zawistne szmaty polskie :D

Gość ale nie wierz ze to Polska?
Właśnie lepiej być w polsce brzydkim, otyłym i wygladać jak babochłop. Niż mieć styl, ładną figurę, być łądnym poprostu.

Gość tylko wam pasztetom .
Tylko kobietom podoba się ta brzydka i gruba anita. A faceci przy kim fapują ? przyNatalii ;) śliczna ona

Gość ale co się dziwić...
na tym forum jest 90% pasztetów, otyłych po 30, z nadwaga. pewnie podobne są do tego babochłopa anity;p krótkie włosy, nadwaga, zero stylu, brzydka

ja tam nic nie mam do tej siwiec, normalna dziewczyna. nie taki przychlast jak na przykład dodzia, co pięć minut powtarzająca, że ona wszystko ma w dupie. natalia jest sympatyczna, nie przeklina i nikomu nie robi krzywdy. ma ładne ciało, to pokazuje. komu to przeszkadza?

Gość znowu 10 osób pisze.
jest takim wiecznym Piotrusiem Panem - możesz to rozwinąć w sensie wytłumaczyć.

Gość ale co się dziwić...
przeszkadza to matkom polską, otyłym i brzydkim

ale durni co niektórzy nam się nie podoba ani Anita ani Natalia a jak ktoś krytykuje tandetną urodę, to od razu jest tutaj uważany za paszteta :D szkoda mi ludzi z tak wąziutkimi horyzontami percepcji :-)

Gość fanka anity włodarczyk
anita jest świetna, ja tez tak wygladam, jestem babochłopem, jestem brzydka, mam krótkie i grube nogi i aseksualne ciało

Gość ukfu
a jak ktoś krytykuje tandetną urodę, to od razu jest tutaj uważany za paszteta ty jestes tandetna

jestem babochlopem

anita jest cudown,a ma spasiony brzuch i ryj jaby jej ciągnik przejechał

Gość kamerzysta lubi natalie
nawet jak ten babochłop sie wypowiadał to kamera czesto na Natalię:)

sprawdź znaczenie słowa 'tandeta', a później się nim posługuj :-)

Gość mmmmmmmmmmkaaaaa
Siwiec pokazała jaką jest pustą panienką.Musiała sobie zrobić cycki i usta,żeby zaistnieć.Już sama jej wypowiedź i mimika twarzy na temat Grycanek pokazuje,że jest to nietolerancyjna i zakłamana baba :/ Ewidentnie naśmiewa się z ich otyłości,a niech spojrzy na siebie.Jej kompleksy spowodowały,że musiała sobie zrobić operacje plastyczne :/ Ciągle głupkowato chichotała,nawet nie potrafi sklecić zdania.Kuba miał z niej wylew,a dla niej to był znak,że może mu się podoba :) Kobieta zakochana w sobie.I w końcu się wydała,że to zdjęcie na Euro było ustawione :) Powiedziała,że chciała być sławna,że udało jej się i miała swoje pięć minut ( jeszcze raz przesłuchajcie wywiad i na pewno to dosłyszycie). Ogólnie pusta panna.Tyle.

Gość anicie pasztetowi
tluszcz sie wylewał z brzucha fujjjj