Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matkoooookoko

siwiec u wojewódzkiego !

Polecane posty

Gość nie jestes zazdrosnica
Juz nie przesadzajcie z ta pieknoscia tej natalii. Owszem ma ladna figure i wlosy, ale te nadmuchane usta to koszmar:D "znowu 10 osób pisze. jest takim wiecznym Piotrusiem Panem - możesz to rozwinąć w sensie wytłumaczyć. " Moge, ale mi sie nie chce:D Poza tym jestem pewna,ze kazdy wie na czym ten sydrom polega:P

Gość anita to pasztet.
tłuszcz z brzuchasię wylewal; cc

Gość znowu 10 osób pisze.
gdybym wiedział to bym nie pytał sprawdzałem keidyś w googlu ale jakiś głupoty mi wyskoczyły. poza tym chcę znać Twoją definicję a nie każdego.

bardzo dziękuje tylko że to są właśnie te głupoty które czytałem już sądziłem że napiszesz coś konretnego albo że coś innego masz na myśli pisząc piotruś pan. teraz wiem że to było po prostu złe odczucie i nie musze się więcej zastanawiać co ktoś miał na myśli tylko wiem że był w błedzie :P

to sa wlasnie konkrety, wiec po co mam wlasna interpretacje stosowac:D? Z faktami sie przeciez nie dyskutuje:P

niektórzy własne fakty produkuję mimo iż nie mają one pokrycia w rzeczywistosci :D no ale przynajmniej sie wyjasnilo juz wiem ze mialas zle odczucie zly odbior czy jak to inaczej nazwac a nie ze ja nie zrozumialem znaczenia definicji co wczesniej bralem pod uwage. dla mnie pitrus pan to wojewodzki ale widocznie inaczje rozumiemy te slowa albo ty produkujesz wlasne fakty(stawiam wlasnie an to)

Gość ale ze coooo
tylko ze napisalam ze kuba byl dla niej mily, zmienil ton glosu i traktowal JĄ jak dziecko, a w Twojej odpowiedzi ,ze jest jak wieczny pp jest wrecz odwrotnie, wg. tej definicji to on oczekiwal od natalii postawy matkujacej

niczego nie produkuje,az taka madra to ja nie jestem:D Kuba jest piotrusiem panem. O tym pisalam.:P

Gość znowu 10 osób pisze.,.,.,.,,.
nie z toba gadalem wiec nie do ciebie bylo to ze kuba jest piotrusiem. co sie wtracasz jak nie lapiesz co jest co zwlaszcza ze tu wszystko jest z podtekstem pisane :D

dobrze ze chociaz co do kuby sie zgadzamy czyli rozumiemy podobnie definicje problem jest z czym innym ale ten problem wynika z tego co napisalem w drugim temacie. nie mzona miec tylko oczekiwan. p.s. to Ty mi zaczernilas nicka ? znam haslo ?

Gość ale ze coooo
znowu 10 osób pisze.,.,.,. to ja nie pisalam do ciebie tylko do osoby ktora odpowiedziala na moj wpis a jej odpowiedz byla sprzeczna z tym pod czym sie podpisala

nie byla sprzeczna jej nie chodzilo o matkowanie w tej definicji.

poza tym wpisala sie bo chcial sie pochwalic ze ja kuba podrywal w m....... ale nikt nie pociagnal tematu :P

"] 01:22 [zgłoś do usunięcia] znowu 10 osób pisze.,.,.,.,,. dobrze ze chociaz co do kuby sie zgadzamy czyli rozumiemy podobnie definicje problem jest z czym innym ale ten problem wynika z tego co napisalem w drugim temacie. nie mzona miec tylko oczekiwan. p.s. to Ty mi zaczernilas nicka ? znam haslo ?" To juz jest chamstwo nawiekszego kalibru😠 Dobrze wiedziec ze nic sie nie zmienilo i za kogo zawsze tu bylam uwazana. Zegnam.

Gość ale ze coooo
jest sprzeczne ale ze coooo nie czaje, a mi sie wrecz wydawalo ze kuba byl wyjatkowo mily dla niej i traktowal jak dziecko, zmienil ton glosu, jak miala opowiedziec ta niby historyjke to co chwile jej przerywal jakimis durnymi wstawkami, jakby to byla faktycznie jakas mega interesujaca opowiesc nie jestes zazdrosnica "ale ze coooo nie czaje, a mi sie wrecz wydawalo ze kuba byl wyjatkowo mily dla niej" Kuba ma slabosc do drobnych brunetek i jest takim wiecznym Piotrusiem Panem oraz podrywaczem, wiec nie ma w tym nic dziwnego wiec w kontekscie do tego co ja napisalam, jej wypowiedz jest sprzeczna, bo wg niej jest na odwrot i to on potrzebuje matkowania teraz juz jasne?

"Siwiec pokazała jaką jest pustą panienką.Musiała sobie zrobić cycki i usta,żeby zaistnieć." miała kasę to se zrobiła. co cię tak boli? że nie masz na cycki? "Już sama jej wypowiedź i mimika twarzy na temat Grycanek pokazuje,że jest to nietolerancyjna i zakłamana baba :/ Ewidentnie naśmiewa się z ich otyłości,a niech spojrzy na siebie." grycanki to leniwe, gnuśne babska i można się z nich naśmiewać. bo z ich możliwościami finansowymi mogłyby mieć przynajmniej akceptowalną figurę. a natalia ma takie nogi, że nawet w trampkach wyglądają zajebiście. nie wiem, z czym macie problem. http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/7c9c0d10634cac8616cdf55dc056aedced6ed2d8

ale ze coooo znowu 10 osób pisze.,.,.,. to ja nie pisalam do ciebie tylko do osoby ktora odpowiedziala na moj wpis a jej odpowiedz byla sprzeczna z tym pod czym sie podpisala" W czym niby widzisz te sprzecznosc?

no wlasnie taki tok myslenia mialem ze zaczernilas po to abym sie zapytal abys nastepnie mogla sie obrazic :D pomijam ze nie ma nic obrazliwego w tym ze ktos kogos posadza o to ze dla jaj zaczernil mu nicka.

Gość ale ze coooo
zeby nie bylo oto jej definicja pp ,Piotruś Pan to żądny przygód marzyciel, chłopiec skupiony na sobie, niezdolny do budowania trwałych więzi, oczekujący od partnera lub partnerki postawy matkującej (opiekuńczej, pobłażliwej, niewymagającej). to na tyle

Gość ale ze coooo
no widze ze trzeba drugi raz napisac bo niektorzy ciezko lapia ale ze coooo nie czaje, a mi sie wrecz wydawalo ze kuba byl wyjatkowo mily dla niej i traktowal jak dziecko, zmienil ton glosu, jak miala opowiedziec ta niby historyjke to co chwile jej przerywal jakimis durnymi wstawkami, jakby to byla faktycznie jakas mega interesujaca opowiesc nie jestes zazdrosnica "ale ze coooo nie czaje, a mi sie wrecz wydawalo ze kuba byl wyjatkowo mily dla niej" Kuba ma slabosc do drobnych brunetek i jest takim wiecznym Piotrusiem Panem oraz podrywaczem, wiec nie ma w tym nic dziwnego ( Piotruś Pan to żądny przygód marzyciel, chłopiec skupiony na sobie, niezdolny do budowania trwałych więzi, oczekujący od partnera lub partnerki postawy matkującej (opiekuńczej, pobłażliwej, niewymagającej). wiec w kontekscie do tego co ja napisalam, jej wypowiedz jest sprzeczna, bo wg niej jest na odwrot i to on potrzebuje matkowania mowie po raz setny i ostatni

"znowu 10 osób pisze.,.,.,.,,. poza tym wpisala sie bo chcial sie pochwalic ze ja kuba podrywal w m....... ale nikt nie pociagnal tematu " Jasne, chcialam, ale sie balam:D No i zapomnialam, ze tu sami jasnowidze :D KAZDY DEBIL wie jakie kobiety lubi kuba to raz, a po drugie kim trzeba byc, zeby wyciagac na forum prywatne rozmowy. Chwalenie to nie moja domena, ale produkuj sie dalej z kim innym.

"znowu 10 osób pisze.,.,.,.,,. poza tym wpisala sie bo chcial sie pochwalic ze ja kuba podrywal w m....... ale nikt nie pociagnal tematu " Jasne, chcialam, ale sie balam:D No i zapomnialam, ze tu sami jasnowidze :D KAZDY DEBIL wie jakie kobiety lubi kuba to raz, a po drugie kim trzeba byc, zeby wyciagac na forum prywatne rozmowy. Chwalenie to nie moja domena, ale produkuj sie dalej z kim innym.

Gość vegeta ninja
ja pierdole ale macie problemy. 1 osoba uwaza ze kuba matkowal natalii a 2 osoba ze kuba potrzebuje matkowania

przestan juz sie tak unosic wiem ze czekalas na pretekst aby po mnie pojechac wiec ci dalem ten z nickiem. to z kuba nie pochodzi z prywatnej rozmowy tylko z publicznej o ile dobrze pamietam. pomijam juz ze nikt nie wie kim jestes.

kuba podrywa co tydzien inna wiec nie przejmuj sie to zaden charakterystyczny szczegol :P

Gość vegeta ninja
żab-X tak samo zarzucaja siwiec ze pokazala jaka jest glupia, nie umiala sie wyslowic, smiala sie..A co w tym zlego ze ktos sie smieje? Wy sie nie smiejecie jak z kims gadacie? Miala byc powazna jak w senacie? Jak mozna ocenic czyjs poziom wiedzy po wysluchaniu 15 min rozmowy i to nie na zywo a w tv? A co musialaby zrobic zebu udowodnic szanownemu panstwu, ze nie jest glupia? Recytowac encyklopedie? Przypominam, ze to byl telewizyjy show, dla rozrywki, zeby istniec w showbiznesie to trzeba troche sie powydurniac. Ludziom tak latwo przychodzi do oceniania, szkoda tylko ze nie zaczna najpierw od siebie. Co do wygladu siwiec to jebie mnie co ma sztucznego na dupie, jej sprawa, a z mowieniem ze ma piekna figure tez bym nie przesadzala, bo jak dla mnie to jest wrecz za chuda, waskie ramiona duza glowa

"znowu 10 osób pisze.,.,.,.,,. przestan juz sie tak unosic wiem ze czekalas na pretekst aby po mnie pojechac wiec ci dalem ten z nickiem. to z kuba nie pochodzi z prywatnej rozmowy tylko z publicznej o ile dobrze pamietam. pomijam juz ze nikt nie wie kim jestes." Gowno prawda i dobrze o tym wiesz. Nigdy niczego o sobie na tym porabanym forum nie pisalam. jak zawsze bezczelnie potrafisz wszystko przekrecic. zaluje,ze cie kiedykolwiek poznalam.

Gość cnlcnlcnb
spierdalac stad z tymi zalosnymi prywatnymi rozmowami !! nie macie nic do powiedzenia w temacie to wypad!

"ale ze coooo tylko ze napisalam ze kuba byl dla niej mily, zmienil ton glosu i traktowal JĄ jak dziecko, a w Twojej odpowiedzi ,ze jest jak wieczny pp jest wrecz odwrotnie, wg. tej definicji to on oczekiwal od natalii postawy matkujac" czy ty kobieto chodzilas do jakiejkolwiek szkoly albo mialas chociaz jakies warsztaty z literatury, bo bardzo w to watpie. uczepilas sie tego matkowania jak nie powiem kto. znajdz moze kontekst.Nie zamierzam elaboratu pisac czy tez rozprawki na temat syndromu piotrusia pana, bo z tego co wypisujesz uparcie po raz setny, jak sama podkreslilas i tak nie zrozumiesz, wiec szkoda mojego czasu.