Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inna123

siatkówka i niski wzrost

Polecane posty

Witam. Mam 18 lat 160 cm wzrostu i kocham siatkówkę. Chodze na sksy z byłej szkoły. Teraz idę na studia i jest możliwość zapisania się do klubu studenckiego siatkówki. Mam jednak obawy, gdy przyjdę na pierwsze zajęcia to trener mnie wysmieje jak popatrzy na mój wzrost. Gra wychodzi mi dobrze, tylko właśnie boję się, ze zostanę skreślona jedynie przez głupi wzrost. Wiem, że można grac na pozycji libero, ale nie wiem czy nie trzeba przynajmniej 170 cm. Prosze o jakąś pomoc

Gość Fan Siatkówki
A ile cm wzrostu ma Zenik czy Paulina Maj ? - To są dziewczyny które są twojego wzrostu a jednak grają i to jak grają , więc pokarz im wszystkim , że wzrost nie gra roli

Gość pani XXxX
"trener mnie wysmieje jak popatrzy na mój wzrost. " - taaaa, bo trenerzy zazwyczaj wyśmiewają wygląd. Wyśmiać to cię może, jak usłyszy bredni co wygadujesz. Ważne są UMIEJĘTNOŚCI a nie pare cm w ta czy w tamta i powiem ci ze wg mnie nie nadajesz sie na siatkarke - nie masz zaciecia, charakteru, a porazki zwalalabys na sredni wzrost

Gość krasnalki są ok
graj, wygrywaj i ciesz się życiem.

Gość 1212121212
a gra na libero wcale nie oznacza gry pod siatką i wzrost nie musi być wcale znaczny. Osobiście lubię siatkę. ale ja to lewy atak ;)

Gość jana

Siatkowka jest sportem dla wszystkich, niezależnie od koloru skóry, wyznania czy wzrostu ! zapisuj sie i graj ! O siatkarzach, siatkarkach i rzeczach przydatnych poczytasz na blogu DoSiatkowki.pl i tam dowiesz sie wszystkiego o tej wspaniałej grze i zagniesz swoją wiedzą wszystkich dookoła :)