Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnjendjednjednjednjednjednjend

CZY JEST TU KTOS Z GLIWIC??

Polecane posty

Za kilka dni mam umówiona wizyte w Bio Clinic w Gliwicach na tarnogórskiej 9. czy można tam dojść pieszo z pod placu pisatów ? czy to za daleko ?

Gość karrrrrrrrolina
Ty sprawdź dobrze, bo mi w google pokazują bioclinic w Szałszy koło Gliwic, ulica i nr się zgadzają a Szałsza to nie Gliwice, dojść się nie da :-)

no to jest to na sz. A jak tam można dojechać z placu piastów ? :)

Gość karrrrrrrrolina
mieszkam w Gliwicach, ale nie jeżdżę autobusami, musisz sobie poszukać np. na stronie urzędu miejskiego w gliwicach rozkład jazdy autobusów i sprawdzic, kierunek na Tarnowskie Góry Tarnogórska zaczyna się w miarę blisko od Placu Piastów, ale ciągnie się w nieskończoność

Dziękuje :* Sprawdziłam z tym, że nie wiem na jakim przystanku mam wyjść. Czy na przystanku tym na sz? autobus 112

Gość MisterX
w gliwicach rozkład jazdy autobusów i sprawdzic, kierunek na Tarnowskie Góry Tarnogórska zaczyna się w miarę blisko od Placu Piastów, ale ciągnie się w nieskończoność :D:D:D:D co za los to napisal:D:D:D

Gość karrrrrrrrolina
Szałsza ma raczej jeden przystanek, więc pewnie tam, Tarnogórska jest główną ulicą zadzwoń , jak już będziesz w gliwicach do kliniki i oni Ci powiedzą naprawdę chciałabym Ci pomóc, ale nie potrafię :-)