Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unlucky_Girl

Co zrobilibyscie na moim miejscu???

Polecane posty

Gość Unlucky_Girl

Od roku czasu podoba mi sie nie ziemsko boski facet :d Nigdy nie mialam odwagi do niego zagadac,bo zazwyczaj widzialam,ze nawet jak podrywaja go ladne dziewczyny to je zbywa lub ignoruje.Az tu nagle on sam do mnie zagadal! Obieg moich westchnien :D Nie moglam w to uwierzyc! Spotkalismy sie juz kilka razy.Rozmawialismy, wypilismy kilka drinkow a on za kazdym razem traktuje mnie jak kolezanke co jeszcze bardziej mnie nakreca :D Do czego zmierzam...Kolejny raz mamy spotkac sie w piatek u mnie.Tak sie sklada,ze zadnego z moich wspolokatorow nie bedzie w domu! Moje pytanie brzmi jak sie zachowac jak sie zrobi zbyt goraco?! :D Nie jestem typu latwej dziewczyny wiec nie chce tez aby wydazylo sie za wiele.Tylko jak mu to okazac w delikatny sposob zeby sie nie zniechecil? Nie chce tez zeby uciekl,bo jest wrecz idealnym typem faceta a ja jestem naprawde wybredna :D Wiec jak to ujac?

Gość harsz8
jeżeli zacznie się dobierać do ciebie to najbardziej prawdopodobne jest to że chce się tylko z tobą zabawić

Gość Unlucky_Girl
Tak wiem, to wyglada jak tekst o ksieciu z bajki,ale jednak prawdziwy! Nie mam duzego doswiadczenia z facetami wiec chcialam poradzic sie Was.Widze,ze sie przeliczylam...

Gość karola152
do lozka z nim nie idz a na co sobie poza tym pozwolisz to okaze sie jak sie spotkacie, wszystko na goraco wyjdzie

Jak do czegokolwiek dojdzie - zasłoń się... wstydliwością :) Najpewniej jeśli zrobi się "zbyt gorąco" facet zawiedzie się, skoro wybrał jedyną dziewczynę spośród was, która go nie podrywała.

Gość harsz8
ech wybrał brzydule bo piękne się już skończyły

Gość bzykajcie sie na potege
na kuta czekac, odkladac? 3 dni nie robia roznicy, niech chlop ma cos od zycia :P

Gość to jest PROVO rzeczywiscie
i naiwni sie daja wciagac przez taka,ktora w psychologa(do d.zreszta) sie bawi....