Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o;ompiczyk

Dlaczego kobiety boja sie, unikaja inteligentnych mezczyzn?

Polecane posty

Gość Jula 2000
I jeszcze żeby był wysokim przystojniakiem mniam :)

Gość a dobreeeeee
A co ma bycie dżentelmenem do empatii. Kultura osobista, dobre wychowanie to nie empatia.

Gość oczym ma gadać głupia baba
z inteligentnym mężczyzną? nudziła by się i nic by nie zrozumiała z rozmowy więc biorą głupich kolesi

Kochany, sama mam super inteligentnego faceta. Udusiłabym go ale prawo nie pozwala :) Widzisz... Nikt nie chce być poddawany ciągłej analizie. Nikt też nie chce czuć się "głupszy" od swojej połówki. Inteligencja może wciągnąć w pułapkę poczucia się lepszym. Niekonieczne ze złych pobudek. Widzisz, analizujesz i rozumiesz więcej, więc starasz się być dla swoich bliskich drogowskazem. Tymczasem traktują Cię wtedy jak mądralę i próbują przekrzyczeć. To normalne. Być może po prostu nie trafiłeś na kobietę równą sobie? To najpewniej rozwiązałoby problem :)

Gość a dobreeeeee
I tu racja, co mi po mężczyżnie, który zawsze chciałby być mądrzejszy, nawet jakby nie miał racji. Z takim nie dałoby się żyć.

Gość Jula 2000
I jeszcze jakby był brzydki to już masakra.

Gość o;ompiczyk
I tu racja, co mi po mężczyżnie, który zawsze chciałby być mądrzejszy, nawet jakby nie miał racji. Z takim nie dałoby się żyć. rece opadaja, jakie bzdurne rzeczy kobiety pisza by tylko wytlumaczyc swoja awersje do inteligentych facetow inteligentny facet nie zawsze che byc najmadrzejszy!

Gość halinaspodszczekocina
ło matko, jak ja bym chciała inteligentnego faceta! mój mąż jest cięzko myślący i to jest dopiero problem! inteligentny doprowadza mnie do orgazmu samym gadaniem...

Gość halinaspodszczekocina
dodam jeszcze, że kręci mnie taki jeden kolega z pracy - rozumiemy się w pół słowa, to samo poczucie humoru, błyskotliwy, zajebisty...swego czasu ostro flirotwaliśmy, ale ostatnio niestety jakoś mniej :( co mnie martwi bardzo

Jula 2000 weź mi wytłumacz co ma inteligencja do brzydoty? Twoim zdaniem inteligentny nie może być przystojny? Albo brzydki nie może być głupi? Co ma w ogóle piernik do wiatraka? Ja nie mówiłam, że inteligentni muszą być przemądrzali. Ale każda z nas chce mieć poczucie że "ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie", swój kobiecy spryt, swoje kobiece sztuczki. A świadomość że możemy być w każdej chwili przejrzane, ocenione, nieco ochładza nasz zapał ;) Bądź też zachęca i wpływa na ambicję, ale to już zależy od kobiety. Jak widać tu i ówdzie, kobiety nie mają monopolu na inteligencję, a wiadomo że ciągnie swój do swego. Więc może to i lepiej że się boją ;)

Gość o;ompiczyk
Ale każda z nas chce mieć poczucie że "ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie", swój kobiecy spryt, swoje kobiece sztuczki Wlasnie, dlatego inteligentni mezczyzni, ktorzy znaja kobiece psychike ich sztuczki sa sami, bo kobiety tkaich facetow unkaja, wola glupkow

Gość julia chce ruchacza niezależni
e od inteligencji czy jej braku ciągle gada o wyglądzie/ widać czym nie może zaimponować. I tu potwierdza się temat brawo 1:0 dla nas

Gość a dobreeeeee
rece opadaja, jakie bzdurne rzeczy kobiety pisza by tylko wytlumaczyc swoja awersje do inteligentych facetow Nie mam awersji do inteligentnych mężczyzn, ale nie lubię manipualcji. inteligentny facet nie zawsze che byc najmadrzejszy! ---- i o to nie zawsze się rozchodzi. Gdy ktoś próbuje Ci wmówić, że białe jest zielone, a w rzeczywsitości jest białe- to godzisz się, czy nie? Ja nie.

Gość super inteligentnego
to ja mam od lat kilku . Tylko,ze ja zawsze slyszalam,ze to mezczyzni unikaja inteligentnych kobiet ;-)

Gość dasdsadasaqsas
Tylko,ze ja zawsze slyszalam,ze to mezczyzni unikaja inteligentnych kobiet kobiety to zawsze mowie to co niezgodne z prawda

Gość a dobreeeeee
Nie tyle co boją się, tylko muszą pilnować się co mówią, są ostrożniejsi w słowach, bo inteligentna kobieta może podważych ich znaczenie.

Gość dasdsadasaqsas
badzmi powazni, ile jest inteligenych kobiet? jedna na tysiac? inteligentna kobieta to bialy kruk, niestety

Gość olimpijczyk
Darowalbym sobie wplatywwanie w dyskusje inteligentnych kobiet, bo tych praktycznie nie ma, sa marginesem

Gość a dobreeeeee
Jesli w Twoim przekonaniu- inetligentna kobieta to posłuszna mimoza, która nie ma swojego zdania, tylko ma za zadanie Ci przytakiwać- to ja dziękuję za taką "inteligentną".

Gość olimpijczyk
a dobreeeeee Nie wiem skad taki wniosek Kobieta ma miec wlasnie zdanie, potrafic je uargumentowac. Szkoda tylko ze inteligentnych kobiet jest tak malo. Winna jest temu natura

Gość a dobreeeeee
Uzewnętrznienie swojego zdania wymaga odwagi, siły do jego obrony, kontrargumentów- dlatego ktoś dla świętego spokoju nie chce wchodzić w dyskusję, by nie zostać zadziobany przez dyskutantów, woli się wycofać, a swoje i tak myśli.

Gość olimpijczyk
no jelsi kobieta nie ma odwagi do wypowiedzenia swojego zdania, to po co chce facerta? maja milczec?

Gość hdshfhf
jak ktoś pisze o sobie, że jest odtrąconym inteligentem, to prawie pewne, że to zwykły debil

Gość a dobreeeeee
Pytanie tematu było: "Dlaczego kobiety boją sie, unikają inteligentnych mezczyzn?" A Ty idziesz w kierunku- po co kobiecie facet?

Gość masssssr
ja nie unikam ja lubie inteligentnych mezczyzn lubie rozmaiwac z kims na dobrym poziomie prowadzic dyskusje a nie memłać o flakach z olejem

Gość olimpijczyk
ja nie unikam ja lubie inteligentnych mezczyzn kazda pisze ze lubie intleigetnych mezczyzn, jeszcze nie spotkalem takiej ktora by powiedziala ze lubli glupkow, tylko ze to sa slowa, a czyny sa inne, kobiety wybieraja glupkow a inteligentni faceci sa sami

Gość LUDZIE WY SIĘ
NAUCZCIE CZYTAĆ CO PISZE Jak facet pisze: "Dlaczego kobiety boja sie, unikaja inteligentnych mezczyzn?" To należy to rozumiec: - uważam się za intelgientnego, - uważam się za........ - o jaki jestem zajebisty a żadna na mnie nie leci więc prawda jest na 100% taka że on nie jest taki jak sam o sobie mysli. Co jestcałkiem typowe u nieudaczników. Popatrzcie co o sobie piszą takie prawiczki nieudacznikcy. Wszyscy się mają za wartościowych i wspaniałych a to 30 latki, ze średnim wykształceniem, na garnuszku rodziców, co całe dnie oglądają TV i siedza na kafe.

Gość to moze spytam
Jaki jest ten inteligentny facet Według Autora? Czym się charakteryzuje?

Gość a dobreeeeee
kazda pisze ze lubie intleigetnych mezczyzn, jeszcze nie spotkalem takiej ktora by powiedziala ze lubli glupkow, tylko ze to sa slowa, a czyny sa inne, kobiety wybieraja glupkow a inteligentni faceci sa sami - Te słowa to jak mantra dla Ciebie. Dziewczyna Cię zostawiła?