Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Groom

Żołnierz idealnym partnerem?

Polecane posty

Witajcie, od pewnego czasu spotykam się z żołnierzem, mianowicie od 3 miesięcy, wszystko było super do czasu gdy nie ujawnił, że był na 6 misjach, co mnie przeraziło, tyle się mówi, że tacy ludzie mają potem słabą psychikę, są zestresowani, nie wiem dlaczego powiedział mi to dopiero teraz..skąd mam wiedzieć czy jeszcze czegoś przede mną nie ukrywa, czuje się oszukana, nie wiem czy będę w stanie o tym zapomnieć.

nie bedzie w stanie o tym zapomniec. bo niby jak? musi miec silna psychike nie mowil ci wczesniej bo bal sie ze mu uciekniesz teraz bycmoze zdazylac sie emocjonalnie zaangazowac i odejscie bedzie trudniejsze - tak na ogol bywa kolejna rzecz do odktycia przez ciebie to bedzie prawdopodobnie alkohol oby nie - nie zycze ci tego

Ja oczywiście byłabym w stanie to zaakceptować, ale dlaczego powiedział mi to dopiero teraz?Rzadko rozmawialiśmy o jego pracy, dlatego się tak zdziwiłam, aż 6 misji?Facet ma 29 i już taki bagaż doświadczeń na wojnie, boje się z kimś takim wiązać.

Gość to normalka na kafe
znam zolnierza po misjach, normalny, nie pije, ale to zalezy od psychiki czlowieka,nie kazdy jest taki sam.

Nie wiem w sumie jaki ten jest na co dzień, wyrobiłam sobie o nim dobre zdanie, ale nagle ujawnia tak ważny szczegół, który jednak wprowadził moją osobę w zastanowienie czy aby na pewno warto w to brnąć. Pomyślałam o tym co oni robią na tych misjach, może kogoś zabił..nie wiem i nie wiem czy nadal mam ochotę się z nim spotykać, ale człowiek wydaje się dobry, poukładany, chce założyć rodzinę, ustabilizować się..

jesli zabil to tylko dlatego ze wykonal rozkaz - nie wnikaj w to tak, taki jest charakter tej pracy. i pytanie czy ty to akceptujesz czy nie...

Chyba wyczuł, że mi to się nie spodobało, dzwonił i pisał sms, ale jeszcze nie odpisałam, jestem troszkę zdruzgotana, a co jeśli kiedyś nie wytrzyma, stanie się nerwowy, tyle się o tym czyta, masakra jakaś , zaskoczył mnie niesamowicie, nie wiem czy zaakceptuje to, że mógł kogoś zabić, nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, szok normalnie.